Deprem !
-
müridler yaklaşık bir 6-7 dakika önce bir deprem oldu, ben kadıköydeyim, 4-5 saniye kadar baya etkili oldu sanki ,
başka hisseden var mı ? -
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst8.asp
Burdan takip edebilirsiniz; şiddetini, merkez üssünü.
2009.08.08 16:52:38 --- 4.4 Şiddetinde --- SINEKÇI-BIGA (ÇANAKKALE)
-
beeen :|
sandalyede ileri geri yapıyodum bıraktım 2 saniye sonra tekrar olmaya başladı lavuğa bak otomatiğe bağladı dedim esprisine sonra 1-2 kişi indi aşağıya koşarak çaktım köfteyi :D
güngörendeyim..
-
2009.08.08 16:52:38 4.4 -.- SINEKÇI-BIGA (ÇANAKKALE)
-
ya anasını satayım hayatımda daha deprem hissetmedim ben daha ne 17 ağustos ne başka birşey bende istanbulda oturuyorum anlamadım ki ya. hatta bikere düzce depremi sanırım deprem oldu biz evde tv izliyoruz tvyi açtık bütün haberler flash veriyo biz hissetmedik bile gene nası bi duygu la :D
-
adranalini bol bir kac saniye.. o heyacanı tekrar yaşamak için 100 dolar were bilirim :D
-
Prizma bunu yazdı:
-----------------------------
adranalini bol bir kac saniye.. o heyacanı tekrar yaşamak için 100 dolar were bilirim :D
-----------------------------
sen ver parayı sarsması kolay iş hocam
-
ben 1 kere yaşadım depremi antalyada; denizdeydim deniz normal sakindi 3,,4 dakka birden deniz çoşmuştu.Fark etmedik deprem oldugunu ama akşam haberlerde duydum =D
-
99 depreminden sonraki depremlerin birinde ebelemeç oynuyoduk, ben bi tane duvar vardı ince böyle yan tarafla kendi sınırını ayırmak için olan duvarlar varya onlardan , 5-6 mtre ilerdede kedi vardı arkası dönüktü vurcaktım :D ölümüne koşuyodum duvarın üstünde 2 mt kala kedi arkasına baktı yesil gözleriyle, ben o gözlerin etkisiyle yavaslarken deprem oldu yere düstüm kedi hala bana bakıyodu :D
hep o deprem benim sayemde oldu diye kendimle övünürüm :Ç :|
bi keresindede salonda otururken oldu :D herkes kapı altı kapmaya çalısıyo :D
-
Tam pc başına oturdum, koltuk salıncak gibi sağa sola gidince gene sallanıyoruz dedim. Gemlik sallandı diye düşünmüştüm ama, Çanakkale olunca şaşırdım. Ta ordan Bursa`yı bile etkilemiş. Tabi ben denize yakınım merkeze kadar gitmemiştir herhalde.
-
Bizim köyde olmuş la:)