Deprem.
-
4.53 gibi oldu yatak titremeye basladı uyandırdı 10 sanıye veya daha az sürmüstür sonra uykuya devam :)
-
Çanakkale sağlam sallandı, yatak gürültüsüne uyandık.Çanakkale'nin bu kadar sis yaptığını da görmemiştim.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Çanakkale sağlam sallandı, yatak gürültüsüne uyandık.Çanakkale'nin bu kadar sis yaptığını da görmemiştim.
-----------------------------aynı sis istanbuldada geceden beri var göz gözü görmüyodu gece
-
sis , deprem korku filmi gibi :D
-
Arkadaşım deprem sahnesi olan bi film izliyomus Tekirdağda kendisi... tam o sırada ev sallanmaya başladı bedavadan 5d sinema keyfi yaşadım dio :) Lan mal film izlemeye devammı ettin dedim napacaktım olum işim gücüm yokta 5d yi bırakıp kaçacakmıydım dio :) Allah esirgemiş gecmiş olsun
-
Silent_King bunu yazdı:
Arkadaşım deprem sahnesi olan bi film izliyomus Tekirdağda kendisi... tam o sırada ev sallanmaya başladı bedavadan 5d sinema keyfi yaşadım dio :) Lan mal film izlemeye devammı ettin dedim napacaktım olum işim gücüm yokta 5d yi bırakıp kaçacakmıydım dio :) Allah esirgemiş gecmiş olsun
-----------------------------arkadaşına koca bi alkış :D
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ahaha :D hoca sorma arkadaşı kaldırdım ama nafile adam osura osura uyuyor :D devam dünyaymış evmiş umrunda degil :|
-
Dün gece 4 te yattım yatıs o yatıs ne bişe duydum nede sallandım :D alışkanlık oldu artık 17 ağustosdan sonra :)
-
Hay ag deprem mi olmuş yine hissetmedim.. Avcılar..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ahaha :D hoca sorma arkadaşı kaldırdım ama nafile adam osura osura uyuyor :D devam dünyaymış evmiş umrunda degil :|
sen kurtul ben uyumaya devam edicem :D geçmiş olsun abi. konyada sallanıyo arada. atraksiyon oluyo :p