Deprem.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

4.53 gibi oldu yatak titremeye basladı uyandırdı 10 sanıye veya daha az sürmüstür sonra uykuya devam :)

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Çanakkale sağlam sallandı, yatak gürültüsüne uyandık.Çanakkale'nin bu kadar sis yaptığını da görmemiştim.

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çanakkale sağlam sallandı, yatak gürültüsüne uyandık.Çanakkale'nin bu kadar sis yaptığını da görmemiştim.

aynı sis istanbuldada geceden beri var göz gözü görmüyodu gece

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

sis , deprem korku filmi gibi :D

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşım deprem sahnesi olan bi film izliyomus Tekirdağda kendisi... tam o sırada ev sallanmaya başladı bedavadan 5d sinema keyfi yaşadım dio :) Lan mal film izlemeye devammı ettin dedim napacaktım olum işim gücüm yokta 5d yi bırakıp kaçacakmıydım dio :) Allah esirgemiş gecmiş olsun

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Arkadaşım deprem sahnesi olan bi film izliyomus Tekirdağda kendisi... tam o sırada ev sallanmaya başladı bedavadan 5d sinema keyfi yaşadım dio :) Lan mal film izlemeye devammı ettin dedim napacaktım olum işim gücüm yokta 5d yi bırakıp kaçacakmıydım dio :) Allah esirgemiş gecmiş olsun

arkadaşına koca bi alkış :D

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

ahaha :D hoca sorma arkadaşı kaldırdım ama nafile adam osura osura uyuyor :D devam dünyaymış evmiş umrunda degil :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Dün gece 4 te yattım yatıs o yatıs ne bişe duydum nede sallandım :D alışkanlık oldu artık 17 ağustosdan sonra :)

zzzzzz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hay ag deprem mi olmuş yine hissetmedim.. Avcılar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

ahaha :D hoca sorma arkadaşı kaldırdım ama nafile adam osura osura uyuyor :D devam dünyaymış evmiş umrunda degil :|

sen kurtul ben uyumaya devam edicem :D geçmiş olsun abi. konyada sallanıyo arada. atraksiyon oluyo :p
Toplam Hit: 4821 Toplam Mesaj: 44