Dergi Sitesine Nasıl Kullanıcı Çekilir?
-
S.a beyler bir kaç aydır dergi çıkarma konusunda araştırma yapıyorum, bir kaç yere başvurdum ve sonunda e-dergi olarak yayın hayatına girmeye karar verdim ancak bu seferde böyle bir sorun var. İçerik mükemmel ve geniş kapsamlı ancak bunu kullanıcılara nasıl ulaştırabilirim nerelere reklam vermem gerekiyor abone olarak aylık takip edecek kullanıcı bulabilmek için? Aklıma toplu mail gönderme servisleri geliyor aslında bu iş için biçilmiş kaftan ama önerirmisiniz, junk mail olarakmı gönderirler? Örneğin bir blog vs. açılıyor ve 3 günde 500k hit alıyorlar, benim dergi o siteden kat kat değerli olduğu halde 10-20k hit anca olacak ne yapmalı, fikir lazım.
-
+Not; İnce elenmiş üzerinde çalışılıp fotoğraflarıyla makalesiyle 60 sayfalık emek verdiğim aylık derginin, aylık hiti 3k olursa adama koyar yani. Benim hedefim aylık 1.5m bunu nasıl sağlayabilirim.
-
adresi nedir sitenin, derginin muhteviyatı konusu neyin üzerine
-
buruksu bunu yazdı
her konuda 3 er sayfa olacak hacı, içerikde öyle ottan boktan değil güncel basılı dergilerin seviyesinde özel bilgi ve dökümanlardan oluşacak şuan için 7 sayı dökümanı hazır elimde yayına geçmedik araştırma sürecinde.
-
bilen eden yokmudur yav bi tavsiye verebilecek,
-
sosyal medya diyecem, klasik bir cevap olacak :/
-
çok arkadaşı olan bir facebook hesabı bul sohbetten herkese gönder :)
-
SeyhSamil bunu yazdıburuksu bunu yazdı
her konuda 3 er sayfa olacak hacı, içerikde öyle ottan boktan değil güncel basılı dergilerin seviyesinde özel bilgi ve dökümanlardan oluşacak şuan için 7 sayı dökümanı hazır elimde yayına geçmedik araştırma sürecinde.
derginin türünden ve içeriğinden bahsedersen bilgi veririz..
mesela:
Bilgisayar Dergisi, Grafik Tasarım Dergisi, Pc ve Konsol Oyunları Dergisi, Çocuk Dergisi, Gençlik Dergisi, Kadın Dergisi, Mutfak ve Yemek Kültürü Dergisi, Sağlık Dergisi, Spor Dergisi, Eğitim Dergisi, Üniversite Hazırlık Dergisi, Zeka Oyunları Dergisi, İhale Dergisi, Makine ve Endüstri Dergisi, Lojistik Dergisi, Şehir ve Yaşam Dergisi, Emlak Dergisi, Yolcu Dergisi, Arkeoloji Dergisi, Müzik Dergisi, Haber-Düşünce-Siyaset-Aktüalite Dergisi, Doğa-Gezi-Tatil Dergisi, Ekonomik ve Yönet Dergisi, Reklam ve Pazarlama Dergisi, Din ve Tasavvuf Dergisi, Otomobil ve Motosiklet Dergisi, vesaire vesaire...
-
buruksu bunu yazdı
-
CiRKiN bunu yazdıburuksu bunu yazdı
dostum açıkcası nerdeyse her konu hakkında 3 er sayfalık daha çok ilgi çekici konularda 3 er sayfa misal arkeoloji, sinema, güncel teknolojik haberler vs. bu tatda konular üzerine gerçekten her biri kitap olabilecek derecede özel ve okunmaktan gocunulmayacak güzel konular, makaleler
-
genel kültür dergisi yani :/ ?