folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dergi Sitesine Nasıl Kullanıcı Çekilir?

Dergi Sitesine Nasıl Kullanıcı Çekilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

haci blog siteleri hiti nasil aliyosa sende oyle alcan yani iyi seo yapcan

dergide yazdigin koyu google a iyi reklam etcen ki google abi sana kullanici yonledircek 

iyi seo iyi icerik hit kendiliginden gelir zaten :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    kurdo bunu yazdı

genel kültür dergisi yani :/ ?

genel kültür diyip kestirip atmayalım hacı genel kültür dediğin 3. kış olimpiyatları nerdedir tarzında benim bildiğim ama bu daha özel kültür, lüks bilgiler dökümanlar, incelemeler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Tarzını beğendiğim e-dergilerden Türksolu http://turksolu.org/ ve C4defence'i http://c4defence.com/tr/dergi/13/ örnek vereyim.

Tamamını olmasa da ilgi çekecek, okunacak makaleleri html olarak da yayınla. Toplu mail gönderimi için bütçe iyiyse euro messege'ı öneririm. 

Balyoz99 tarafından 19/Mar/13 21:53 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

o nasıl blogmuş la 3 günde 500k hit alıyormuş ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    puzzle bunu yazdı

haci blog siteleri hiti nasil aliyosa sende oyle alcan yani iyi seo yapcan

dergide yazdigin koyu google a iyi reklam etcen ki google abi sana kullanici yonledircek 

iyi seo iyi icerik hit kendiliginden gelir zaten :))

dergi flash yapraklı, issu tarzı olacağı için o konuda soru işaretleri var aklımda başka yöntemler arıyorum kalıcı takip edecek kullanıcılar toplayabilmek için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

o nasıl blogmuş la 3 günde 500k hit alıyormuş ?

az önce o adam webmastersitesinden pm attıda siteye reklam ver diye, bi baktım video dersler falan var youtube view 3-5 :) yalan dolan yani ama gerçekten dijital ve bu kapsamda bi dergi için gereken aylık hit en az 1m olmalı diye düşünüyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Tarzını beğendiğim e-dergilerden Türksolu http://turksolu.org/ ve C4defence'i http://c4defence.com/tr/dergi/13/ örnek vereyim.

Tamamını olmasa da ilgi çekecek, okunacak makaleleri html olarak da yayınla. Toplu mail gönderimi için bütçe iyiyse euro messege'ı öneririm. 

sağol dostum ama euro message Türk kullanıcılara yönelik değil sanırsam bana real organik hit lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek

Hocam toplu mail olayına hiç girme yakında yasa ile suç kapsamına alınacak

toplu mail olayını zamanında satış üzerine açtığımız bir sitenin tanıtımında 

kullanmak istedik çok iyi altyapısı olan firmalar yapabiliyor fakat hedefe tam 

anlamıyla ulaşamıyorsun yani toplu mail olayı rafa kalkmış tanıtım mecraları

arasına girdi bile... Dergiyi tanıtmanın en iyi yolu iyi bir seo çalışması google

amca üzerinden ilk önce para beklemeden iyi bir yatırım yapıp hedef kitleyi

belirleyip belli noktalara göndermek dergi içeriği sağlam ve okunabilir ise

iyi bir pazarlama ekibiyle reklam alarak ayakta kalabilirsin bunun içinde dergi

içeriği ve hedef kitlesi çok önemli bence e-dergi değilde basılı dergi bana daha cazip

geliyor...

Do you mind if I smoke?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

burdan her kafadan bişi çıkar ama bunlar anlatmayla olcak iş değil. tecrübe ve bilgi birikimi  gerektiren bir mevzudur. 

kullanıcıyı internet üzerinde mail aboneliklerinden,sosyal platformlardan,arama motorlarından veya çeşitli sitelere reklam vererek çekebilirsin. 

fakat hangisini nezaman yapman,nerede yapman,hangisine nekadar bütçe ayıracağın vs.. asıl oaly burdadır. 

benim önerim eğer gerçekten sağlam bir geri dönüş bekliyorsan bu işte sağlam referans yapmış firmalarla çalışman. reklam ve seo konusunda profesyonel yardım alman önemli. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    krey87 bunu yazdı

Hocam toplu mail olayına hiç girme yakında yasa ile suç kapsamına alınacak

toplu mail olayını zamanında satış üzerine açtığımız bir sitenin tanıtımında 

kullanmak istedik çok iyi altyapısı olan firmalar yapabiliyor fakat hedefe tam 

anlamıyla ulaşamıyorsun yani toplu mail olayı rafa kalkmış tanıtım mecraları

arasına girdi bile... Dergiyi tanıtmanın en iyi yolu iyi bir seo çalışması google

amca üzerinden ilk önce para beklemeden iyi bir yatırım yapıp hedef kitleyi

belirleyip belli noktalara göndermek dergi içeriği sağlam ve okunabilir ise

iyi bir pazarlama ekibiyle reklam alarak ayakta kalabilirsin bunun içinde dergi

içeriği ve hedef kitlesi çok önemli bence e-dergi değilde basılı dergi bana daha cazip

geliyor...

Haci yorumun icin saol dusunecegim ama millette para yok 10 senelik diva dergisi 500 satiyor ceo gibi butceli bir dergi kapsniyor en krali aksiyon oda 45k satiyor diger dergilerde toplamda 80k satiyor durum boyle

Toplam Hit: 2486 Toplam Mesaj: 31