folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Derin Konu Tartışmalarından Bıkmadık Mı?

Derin Konu Tartışmalarından Bıkmadık Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Günlerdir (hele bugun) çok yoğun bir şekilde tartıştık.Sonucu nedir?Erdoğan karşıtı olanlar erdoğanı sevdi mi yada erdoğanı sevenler erdoğandan nefret mi etti?

Kısacası arkadaşlar birbirimizi kırmaktan başka bir işe yaramadı.Artık diyorum çok farklı bir konu olmadıkça yine tayyip erdoğan, cumhuriyet, şeriat şudur budur konuları açmayalım.Ülkemizdede çok sert geçen şu dönemde birazcık forumda tartışmadan gerginlikten uzak duralım ne derisniz?

Onca insan kırdık onca şey söyledik ne zamandır tartışıyoruz elde olan nedir?Artık birlik olalım arkadaşlar yıkıcı değil yapıcı olalım muhabbete ağırlık verelim, teknik bilgilere, videolara, mp3lere aşka vs.. ama sadece siyaset deirn konulara değil.

Kısacası müridler olarak kendimiz frenliyelim adminler derin konuları kapayarak yapmasın biz kendimiz yapalım.Bunu yapabiliriz öyle değil mi.Çok farklı çok değşiik olmadığı sürecek konu açmayalım.Derin konuda giden yer belli.Tayyip erdoğan, din, sol-sağ ve kilit.

Ne dersiniz artık uzaklaşma vakti gelmedi mi?Muhabbet sohbet eğlence vakti gelmedi mi?Bu ülkede hepimiz varız.Birbirimizi kırarsak kime gidip güvenicez kimden yardım bekliyicez destek bekliyicez.Amerikadan mı ıraktan mı rusyadan mı azerbeycandan mı kimden Türk ün Türkten başka dostu varmı? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yoo bıkmadık , tak aksine sitede baya istekli olan grup var , kısa zamanda ortak bir kararla güzel bir olay yapacağız. Yeni üye olan herkes Derin Konulara yazı vb yazamayacak , belli kriterler aranacak. Bir yılı aşmış üyelerin yazıları vb. Bekleyin hepberaber göreceğiz. Tartışma yapılır , ama edebiyle yapılır. Birisi gelip "si...in ordan" diye yazarsa tartışma baştan bozulur zaten. Önüne geçeceksek bunun önününe geçecez.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

çok iyi olur deca harbiden iyi olur.Çünkü gerçekten fazlasıyla deirn konulara yoğunlaştık.v10 a geçmeden böyle yenilikler varsa birde v10 u düşünmek istemiyorum.

Disiplin Temelden Gelir...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    bu benim ülkem sen ben tartışmıcazda kim tartışıcak ? ama sende teyyep gibi düşünüp bizim yerimize america tartışır diyosan o başka kardeş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İçerisinde tayyip,din,akp,başörtüsü,cübbe,karaçarşaf gibi anahtar kelimelerin geçtiği konular açılmasın :))

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu benim ülkem sen ben tartışmıcazda kim tartışıcak ? ama sende teyyep gibi düşünüp bizim yerimize america tartışır diyosan o başka kardeş

kaç konu var sürekli tartışıyoruz bana birşey gösterir misin elle tutulur birşey neye yaradı o kadar tartışma birbirimizi kırmaktan başka?

Tartışma tartışma tartışma...

Tayyip mi iyi şu mu bu mu bi ton şey peki neye yaradı?Gerçekten söyler misin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı:
    Zumsuk tartışılmasın demiyo, tekrar tekrar hergün aynı şeyler tartışılmasın diyo.Ayrıca kurduğun cümleden seninle tartışmanın bile yersiz olduğunu düşünüyorum. Adama direk kinayeli bişey yazmışsın.Biz buyuz sen bizim gibi değilsen o zaman böylesin der gibi...Bu zihniyetle bir yere varılmaz zaten...

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    egomu tatmin ediyorum abi etrafımdaki yobaz anlamaz insanlara haykırcağıma forumdakilere düşüncelerimi açıyorum buradakileri kaile alıyorum ve bu beni rahatlatıyor size demiştim değil size yazmıştım deyip link vercem tayyepi savunanlara ve göstercem ne kadar yanlış düşündüklerini
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    XmV bunu yazdı:
    Zumsuk tartışılmasın demiyo, tekrar tekrar hergün aynı şeyler tartışılmasın diyo.Ayrıca kurduğun cümleden seninle tartışmanın bile yersiz olduğunu düşünüyorum. Adama direk kinayeli bişey yazmışsın.Biz buyuz sen bizim gibi değilsen o zaman böylesin der gibi...Bu zihniyetle bir yere varılmaz zaten...

başkasının ben orda arkadaşa taş atmadım kendiside anladı konuyu baştan okusaydın anlardın ama neyse açıklayim bari her mesajı yaygaraya vermeyiniz lütfen ordaki kelamım şudur arkadaş tartış tartış nereye varcaz diyor bende boşver kardeş tartışalım yeterki yerimize başkası tartışmasın diyorum neyse boşver sen kimle tartışmaya girilir girilmez iyi bilirsin abi tartışma benle boşver 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

xmv eğer öyle bir durumda forum linkinle anlayacak kapasitede olsalar oturup sayfalarca konu yazardım yüzlerce mesaj atardım gösterip gösterip ne olduğunu anlatırdım ama öyle olmuyor.

Yaz çiz tartış ona birşey dediğim yok.Ancak  sana hemen basit bir örnek vericem;

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36589

Burda erdoğan tartışıldı http://www.tahribat.com/forumviewfolder.asp?topfolderid=95 burda bir çok konuda tartışıldı

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36630

Böyle tayyipe olan öfke neden diye bir mesaj sence doğru mu?Zaten konularca tartıştık nedeni ni.Şimdi bu konuyu açan arkadaşımıza 100 sayfada tayybin ne olduğunu göstersen yine değşimez.

Neden çünkü kişilerin ön yargısı vardır.Onu kıramazlar bu iyi dediyse tamam bitmiştir kıramazsın.Anlata bildim mi ?

Sen dilediğin gibi konu aç dilediğin gibi tartış ama aynı içerikte konuları sürekli tartışmayalım.Sürkeli aynı şeyleri tartışmayalım.Ben artık tayyip erodğan hakkında konu gördümü sıkılıyorum.

Tahribata  gelme amacın ne sırf siyaset mi yoksa her telden oluşu mu yoksateknoloji ile ilgili oluşumu yoksa başka birşey mi ?

Benim tahribata gelme amacım ortamı, kafamın uyması, tekolojik bir site olması, her telden çalması ve derin konularda stres atmam.Ama sürkeli tartışılıncada daha çok stres geliyor adama.Anlata bildim mi ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    sakin bir tartışma ortamı olursa elbette güzel olur

bassinyourface
Toplam Hit: 3586 Toplam Mesaj: 27