folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder DERS 1 : "C" YE GİRİŞ



DERS 1 : "C" YE GİRİŞ

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2003
    Erkek
    martyn_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    baba sen yaz biz takip ediyoz... bide herkes nasıl derliycez falan yazmış alın program satan cdcilerden visual studio 6 enterprise editionu içinde c++ da war.ok.
    -----------------------------

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2003
    Erkek
    Synthmaster bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dev-C++ 4.0 (Beles Win32 compiler) 5 ve üstü sürümlerinde Türkçe dil desteği var daha anlaşılır ve kolay yeni kullanıcıların bu sürümü kullanmaları (4.0) tavsiye olunmaz)
    LCC32 C++ (Beles Win32 compiler) Sevmiyorum hoşuma gitmedi
    Borland C++ Compiler 5.5 (En iyi beles derleyici)+1
    DJGPP V2 Dj Deloire 32 Bit Compiler (Bu da belej DOS icin) Denemeye değmez
    Borland Turbo C Hoş
    Borland Turbo C++ Çok güzel
    Microsoft QuickC Hoş

    Bunlarida bulursaniz bulun ama sadece C icin luzumsuz
    Microsoft Visual C/C++ Mükemmel ötesi
    Borland C++ Builder 1/3/4/5/6 Mükemmel
    Borland C++ Suite 5.02 Borland..


    -----------------------------

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mf_akbulut
    mf_akbulut's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ekim/2002
    Erkek
    bende borland 5.02 c++ war isteyen benimle icq'dan iletisime gecsin ona IP'mi vereyim alsin benden ...

    icq : 171357170 ...

    hoscakalin ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    sirnight_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Synthmaster bunu yazdı:
    -----------------------------
    Microsoft Visual C/C++ Mükemmel ötesi
    -----------------------------
    -----------------------------
    aynen katılıyorum ....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seredunt
    seredunt's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2003
    Erkek
    "Microsoft Visual C/C++ Mükemmel ötesi
    Borland C++ Builder 1/3/4/5/6 Mükemmel
    Borland C++ Suite 5.02 Borland.. "
    katılıyorum....
    ama bu laflar yeni başlayanlar için....


  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    ? ? ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Microsoft Visual C++ 6.0
    bu nedir, ne işe yarar, bununla neler yapılabilir?
    Bikaç örnek gösterir misiniz?

    on error go to hell
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2009
    Erkek

    cizdim

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    yuh lan hortlayan konuya bakarmısın :| asırlar öncesinden c dersleri :F eskitopraklar bu konudakiler,profiller toz tutmuş resmen


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    Üstadlar şimdi bu c++ için en master kaynak hangisi? Yok galiba. İlle sağdan soldan tarayacağım anlaşılan. getchar() mesela bu komutun anlamı herhangi bir char değeri girmeni bekliyor program.(char a; şeklinde tanımlatıp en sona cin>>a; yapmakla arasındaki farkı o kadar çok merak ediyorum ki ikisi de işini yapar ama ben böyleyim öğrendiğim zaman tam öğrenmek isterim.) Klavyedeki herhangi bir karakter yani. Bu tarz bilgileri veren bir yer arıyorum. Ezber oluyor öteki türlü bende ezber hiç yapamam.  Hep merak etmişimdir bu kütüphaneler hangi komutları içerir? Bunları en baba nereden öğreniriz? (HOOOORRT ULAAN!) mesela using namespace std; komutunu main fonksiyonu dışında tanımlatmak yerine mainin içinde std::cout<<"blabla"; yazdığımızda ne fark oluyor? c++ için hep depolama optimizasyonu kralı deniyor. Alan farkı olabilir cevap. Bu bilgileri amele gibi forumları tarayarak mı öğrenecez ille? 2018 oldu lan sene. Eğitimde video sistemi iyice ilerledi. Üniversiteyi youtube ile kazandık youtube ile mezun olacaz. Yoksa bu yandan yemiş doçentlerden bi cacık olmaz. Öğrendiğinizi öğretin vidyo çekin vidyo HEEY! 

    ekleme1: hort sebebini anlatmama gerek yoktur herhalde yoldaki ayak izlerini inceliyoruz.

     

     

    GuArDiAn55 tarafından 13/Oca/18 01:27 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8059 Toplam Mesaj: 47