Dersi Kaynatmak İçin Yapılabilecekler . .
-
Evet arkadaşlar bildiğiniz yapılabilitesi olan yöntemleri bu konuda toplarsak başta ben olmak üzere biçok kişiye yararlı olur diye düşündüm :)
Mesela şöyle bir soru sorulabilir.. Ankaradaki bir adam tüm ankaralılar yalancıdır diyor.. Doğru mu söylüyo yanlış mı ? Bir paradoks olduğundan dolayı bir cvbı yoktur :)
-
biz genelde muhabbeti futboldan açıyoruz, erkek hocalar için birebir. çoğu kendinden geçiyor, askerlik anılarıda öyle.
-
bu konuda çok şey denebilir
hojanın sevdiği konulara bağlı
kimisi tarih kimisi futbol
ama en garanti yöntem (denenmiştir)
hoja seni tahtaya kaldırır sende bayılmış numarası yaparsın ama inandırıcı olm okul bile tatil olabilir :D
başka türde biraz riskli çok ses çıakrtırsınız (tabi bunu dövmeyen hojanın dersidne yapcaksınız)
oda müdür yardımcısını felan çağırır ders kesin kaynar :D
yada birisi kurbon olup hojaya laf atar hoajda da tüm ders nasihat veriri
vs vs...
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Mesela şöyle bir soru sorulabilir.. Ankaradaki bir adam tüm ankaralılar yalancıdır diyor.. Doğru mu söylüyo yanlış mı ? Bir paradoks olduğundan dolayı bir cvbı yoktur :)
-----------------------------o ne ya ne biçim soru valla öğreneceğin çok şey var :D
hoş ben kaynatmam ama sınıfımız bunu ilke edinerek derslerde başarıya ulaşmıştır diyebilirim
siyaseti seven hojalara sorulacak sorular belli
bi ara bütün okul aynı hojaya hojamm ismet inönü ülkeyi satmış doğrumu diolardı her sınıftada cvp verirdi
ya da hojalarla geyik muhabbeti yapın havadan sudan ilerler o mesela hojamm şu filmi begendinizmi
hojamm haftasonu şuraya gidiyorum hojammm evlimisinizz sizi sarışınla yakaladık :D yaratıcı olacan
-
memleket sorunlarini tartisin :D
-
craxla
-
ya bizim hocalar biraz cin bunları yiceklerini sanmıorm ondan sordm :) kendi yazdığımıda ayıp olmasın die netten bulup şimdi yazdım yoksa yiceklerinden deil :D
-
pişman olacaksınız eğer hocanın anlatacaklarından daha fazlasını yada en azından anlatacağı kadarını bilmiyorsanız yapmayın bence
-
azrail karsındaymış gibi davran tabi azraille konus bütün sınıf tırsar :D rolünü iyi yaparsan ve sana birileride destek olursa dersin içine edersiniz ...
-
Bizim burak diye bir arkadaş 9. sınıfta sağlık dersinde yarım sayfalık tırnak temizliği konusnu 28. dk evet 28 dk anlatmıitı:D
Anlatırken aklımda kalan bazı şeyler:D
Hocam ab ali varya babası kasap kymaya 10 santim tırnakla giriyo ıyyy poşslik hocam almayın sakın:D
Hocam bizim bi üst komşu var hastalanmış pisliktendir ölsün istiyorum ama iyi adam yazık ama betere olsun kessin hocam .:D
he bide hocam el tırnaklarını ı yamuk ayakları düz kesicez:D:D:D uhuhuhu:D
-
Dersi dinlemezsiniz olur biter.. Hoca da bi zaman sora birakir..