Dersim Olayları İle İlgili Kitap Önerisi Bekliyorum.
-
Merhabalar; 1937 yılındaki Dersim Olayları ile ilgili araştırma yapıyorum.
Bu maksatla elinizdeki kitap, video, zamana ait resmi belge ve görgü tanıklarının röportajları varsa eğer paylaşırsanız çok memnun olurum.
Konuda siyasi tartışma çıkartmazsanız eğer çok sevinirim ve her görüşten her bakış açısından kaynağa da açığım.
-
Ataturk oldu mu olduruldu mu isimli kitabi okuyorum. ataturke yapilan onlarca suikasti iceriyor. kimsenin bilmedigi ince ayrintilara kadar. ayrica daha o kisma gelmememe ragmen icinde dersim olaylari da var. tavsiyemdir. iLLuMiNaTi tarafından 30/Oca/13 13:16 tarihinde düzenlenmiştir
-
-
-
Başka yok mu?
-
benimde kendimi geliştirmem gereken alan çizik
-
http://www.youtube.com/watch?v=tSYNyo9Y1Ck
Twitter tarafından 30/Oca/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
The_Cure bunu yazdı
Bu maksatla elinizdeki kitap, video, zamana ait resmi belge ve görgü tanıklarının röportajları varsa eğer paylaşırsanız çok memnun olurum.
Konuda siyasi tartışma çıkartmazsanız eğer çok sevinirim ve her görüşten her bakış açısından kaynağa da açığım.
TGB Diyarbakır'ın hazırladığı bu derginin içinde Türk-Kürt kardeşliği hakkında yazılar mevcuttur. Derginin ilk sayısının kapağında Türk-Kürt kardeşliği vurgulanmıştır.
bu lafı kimler söyler biliyormusun yalancılar neresi kardeş kardeşi sırtından vurmaz o devir gecti.
kürt milliyetciler damlar birazdan
UzatmaNaciye tarafından 31/Oca/13 00:02 tarihinde düzenlenmiştir -
UzatmaNaciye bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
TGB Diyarbakır'ın hazırladığı bu derginin içinde Türk-Kürt kardeşliği hakkında yazılar mevcuttur. Derginin ilk sayısının kapağında Türk-Kürt kardeşliği vurgulanmıştır.
bu lafı kimler söyler biliyormusun yalancılar neresi kardeş kardeşi sırtından vurmaz o devir gecti.
Ben diyorum Çanakkale Boğazı sen diyorsun yandı götümün ağzı.
Ne diye bunu yazıyorsun şimdi? TGB'liyim diye mi?
Bir sorunun varsa yayınlarımızla ilgili veya bir görüş ayrılığın varsa özel olarak pm atarsın hocam.
Aha geldin konunun içine sıçtın şimdi gelip birisi sana cevap verecek sonra uzayıp gidecek olay sonra ne olacak? under sildi.
Türk-Kürt kardeşliğine gelince de; cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum kusura bakma. 900 yıllık Türk-Kürt etkileşiminde dış güçlerin oyunu olmadığı sürece savaş çıkmış mı ona bak sen.
Ayrıca hangi dergiden bahsediyorsun Kırmızı Beyaz mı? TGB Liseli Gazetesi mi?
Dergi nerde göremiyorum ben?
-
The_Cure bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Ben diyorum Çanakkale Boğazı sen diyorsun yandı götümün ağzı.
Ne diye bunu yazıyorsun şimdi? TGB'liyim diye mi?
Bir sorunun varsa yayınlarımızla ilgili veya bir görüş ayrılığın varsa özel olarak pm atarsın hocam.
Aha geldin konunun içine sıçtın şimdi gelip birisi sana cevap verecek sonra uzayıp gidecek olay sonra ne olacak? under sildi.
Ayrıca hangi dergiden bahsediyorsun Kırmızı Beyaz mı? TGB Liseli Gazetesi mi?
Dergi nerde göremiyorum ben?
ed yıllarca solcuyum diye solculugun agzına sıctınız sizin yüzünüzden millet solcuları terörist olarak bir tutuyor ben bu lafı bütün solcuların arkasına saklanıp bunlar bizi ezdi devlet bize düşman bu halk şakirt hepsi yobaz diyerek soguttunuz ve en önemlisi bu kürt-türk kardeş sacmalıgıyla uydurdunuz cinlilerle bile daha fazla kardeşiyizdir ve s. s. Hepiniz türk oldugunuzu söylemek zorunda kalıcagınız dönemleri görücem..
-
hakaten uzatma be naciye.
konuyu piç etmeden kaynak paylaşımı olsun bi kerede. faydalanırdık alır okurduk