Dersim Olayları İle İlgili Kitap Önerisi Bekliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Merhabalar; 1937 yılındaki Dersim Olayları ile ilgili araştırma yapıyorum.

Bu maksatla elinizdeki kitap, video, zamana ait resmi belge ve görgü tanıklarının röportajları varsa eğer paylaşırsanız çok memnun olurum.

Konuda siyasi tartışma çıkartmazsanız eğer çok sevinirim ve her görüşten her bakış açısından kaynağa da açığım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ataturk oldu mu olduruldu mu isimli kitabi okuyorum. ataturke yapilan onlarca suikasti iceriyor. kimsenin bilmedigi ince ayrintilara kadar. ayrica daha o kisma gelmememe ragmen icinde dersim olaylari da var. tavsiyemdir. iLLuMiNaTi tarafından 30/Oca/13 13:16 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/results?search_query=dersim+belgeseli

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunu mutlaka izle

İki tutam saç : Dersimin kayıp kızları

http://www.youtube.com/watch?v=si3O3No4vn4

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Başka yok mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

benimde kendimi geliştirmem gereken alan çizik

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=tSYNyo9Y1Ck

Twitter tarafından 30/Oca/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Bu maksatla elinizdeki kitap, video, zamana ait resmi belge ve görgü tanıklarının röportajları varsa eğer paylaşırsanız çok memnun olurum.

Konuda siyasi tartışma çıkartmazsanız eğer çok sevinirim ve her görüşten her bakış açısından kaynağa da açığım.

TGB Diyarbakır'ın hazırladığı bu derginin içinde Türk-Kürt kardeşliği hakkında yazılar mevcuttur. Derginin ilk sayısının kapağında Türk-Kürt kardeşliği vurgulanmıştır.

bu lafı kimler söyler biliyormusun yalancılar neresi kardeş kardeşi sırtından vurmaz o devir gecti.

kürt milliyetciler damlar birazdan 

UzatmaNaciye tarafından 31/Oca/13 00:02 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

TGB Diyarbakır'ın hazırladığı bu derginin içinde Türk-Kürt kardeşliği hakkında yazılar mevcuttur. Derginin ilk sayısının kapağında Türk-Kürt kardeşliği vurgulanmıştır.

bu lafı kimler söyler biliyormusun yalancılar neresi kardeş kardeşi sırtından vurmaz o devir gecti.

Ben diyorum Çanakkale Boğazı sen diyorsun yandı götümün ağzı.

Ne diye bunu yazıyorsun şimdi? TGB'liyim diye mi?

Bir sorunun varsa yayınlarımızla ilgili veya bir görüş ayrılığın varsa özel olarak pm atarsın hocam.

Aha geldin konunun içine sıçtın şimdi gelip birisi sana cevap verecek sonra uzayıp gidecek olay sonra ne olacak? under sildi.

Türk-Kürt kardeşliğine gelince de; cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum kusura bakma. 900 yıllık Türk-Kürt etkileşiminde dış güçlerin oyunu olmadığı sürece savaş çıkmış mı ona bak sen.

Ayrıca hangi dergiden bahsediyorsun Kırmızı Beyaz mı? TGB Liseli Gazetesi mi?

Dergi nerde göremiyorum ben?

Dentist tarafından 31/Oca/13 00:15 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

Ben diyorum Çanakkale Boğazı sen diyorsun yandı götümün ağzı.

Ne diye bunu yazıyorsun şimdi? TGB'liyim diye mi?

Bir sorunun varsa yayınlarımızla ilgili veya bir görüş ayrılığın varsa özel olarak pm atarsın hocam.

Aha geldin konunun içine sıçtın şimdi gelip birisi sana cevap verecek sonra uzayıp gidecek olay sonra ne olacak? under sildi.

Ayrıca hangi dergiden bahsediyorsun Kırmızı Beyaz mı? TGB Liseli Gazetesi mi?

Dergi nerde göremiyorum ben?

ed yıllarca solcuyum diye solculugun agzına sıctınız sizin yüzünüzden millet solcuları terörist olarak bir tutuyor ben bu lafı bütün solcuların arkasına saklanıp bunlar bizi ezdi devlet bize düşman bu halk şakirt hepsi yobaz diyerek soguttunuz ve en önemlisi bu kürt-türk kardeş sacmalıgıyla uydurdunuz cinlilerle bile daha fazla kardeşiyizdir ve s. s. Hepiniz türk oldugunuzu söylemek zorunda kalıcagınız dönemleri görücem..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hakaten uzatma be naciye. 

konuyu piç etmeden kaynak paylaşımı olsun bi kerede. faydalanırdık alır okurduk

.
Toplam Hit: 1794 Toplam Mesaj: 17