Dikkat Çeken Müridler...!
-
Hıyarlığıyla Treasure ve eski çömezim Selodox :)
Paylaşımıyla Dj_Alper ve By_Gizemli
Zırt Pırt banlanmasıyla ajan111 :D
Müridelerden de küçüklüğüyle analitik, eczacılığıyla kötüşirine, mistik gücüyle stigma (:
Siyasetiyle antioksidan, siyanojen, hayvan, antikky, demodor...
Şaka maka kaymasıyla cold-m4 :)
Ve konuşmalarıyla rene abi..
Edit büdüt: hea bide aynı avatara sahip olmakla cold-m4 unutmuşum :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Netlogdanmı kopup geldin nan sen buraya :| :D nickine ve açtığın konuya bakılırsa öyle :| ?
-----------------------------ne alakası var arkadaşım ben uzun zamandır okul yüzünden giremiyorum. boş yere konuyu sapıttırma, geyik yapma. konuyu açtığıma pişman ettireceksiniz yani.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Zırt Pırt banlanmasıyla ajan111 :D
-----------------------------
ve nayt-7 :D -
eskiden boka püsüre mal mal cevap veren şimdi ise bazı ekşi sözlük yazarlarıymış gibi, çok bilmişlik tavırlarıyla, bi tarafları kalkık postlar atan kişiler çok dikkat çekiyor.
Tamam abicim zaman içinde değişim olurda ne bu artist tavırlar
-
Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek.. dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek:) herkese
tyler dayı emirreis qambler antoksiatan dkn odeyyus. choser fistan. sanane.ertan.stigma kotusirinevs. kaanabak foxli musket attack byalex sipidik ontedi nurk underzero bygizemli zumsuksvool lorvader89 teodos cryrpt promethus trumpih real_kurd arlong frotestar Amor holydemon skyvalet tugra kroo tatarramazan shockman compü.god. asker reflex samuray spycx5 petal baal firex coldm4 demodor baron27. asi .ultraasker hayvan canni amele2 djalper tht2005 essan devam eder.
elektriğe zam geliyor pek aranızda olamayacağım.
-
Dikkat çekmediğimi gayet iyi görüyorum. (konuyla alakasız bişey diycem ama hackerlardan destek ateşi konusuna hala cevap yazılmadı. Dikkatinizi çekerim !)
-
dengesiz diye biri vardı dikkatimi çekmişti ama bu ara askerde olduğu için fazla dikkat cekmiyo ..:O)
-
Treasure (:
-
yaptıı hacklerle SPY-CX5 :B O bir Halk kahramanı :B
-
axi vardı eskiden :D