Dikkat Çeken Müridler...!
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------yaptıı hacklerle SPY-CX5 :B O bir Halk kahramanı :B
-----------------------------
spy-cx5'imiz halk kahramanımız..
exca , retrem,amele_2,under amca , rene abi , reflex , 0m3r ,night-7,sünnetçi efendi ,kaanabak,cold-m4,protesto,nakamura 2,excellence,gfbsoldier,samurai,napster,fistan abi ,sandman , firex ,wert,tyler_dayı,robotix , creator ,quambler | vsvsvsvsvsvs
yaznadıklarım varsa affola
bir sürü mürid var onları yazarsam 1234143 sayfa olar..
onlar beni anladı. D -
Thelordmax-amele_2-swool
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek.. dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek:) herkese
tyler dayı emirreis qambler antoksiatan dkn odeyyus. choser fistan. sanane.ertan.stigma kotusirinevs. kaanabak foxli musket attack byalex sipidik ontedi nurk underzero bygizemli zumsuksvool lorvader89 teodos cryrpt promethus trumpih real_kurd arlong frotestar Amor holydemon skyvalet tugra kroo tatarramazan shockman compü.god. asker spycx5 petal baal firex coldm4 baron27 asi ultraasker hayvan canni amele2 djalper tht2005 essan devam eder.
elektriğe zam geliyor pek aranızda olamayacağım.
-----------------------------auzhuahua son mesaj ne öyle ya :D koptum ciddi ciddi...LAf arasında laf sokmuşsun pardon laf sonunda sokmuşsun zama..
Edit sanıyorum en iyisi 5 kişinin hangi özellekleri dikkatinizi çekiyor onu yazmak olurdu.. En çok dikkat çeken 5 gibi.Yoksa buraya bütün listeyi sığdıramayiz
-
exca rene holy cold 4 swool gloksi stigma
-
stigma, mayrip, reel_kurd, zumsuk, holygan, namukara ve avatarındaki velete hayran olduğum dj alper hatırladıkça yazarım
-
BAAL ve Lemuria ..
-
jornanor yorumları komik oluyor sora swool biraz esrarengiz biri gibi geldi bana sora kingoftheangel var cep telefonu manyagı aklıma gelen bunlar adminleri saymıyorum tabi ..
-
EfEkSiYoN vardı
---
zumSSuk aklı şeira coktur nefsine yenik düşmesi yoktur
bu adama bok atan herif ajdardan daha boktur
---
Profil yorumuyla baya bi gülmüştüm:DBu arada perişan vardı sevdiğim Atatürkçü mürid..O dostum diyebileceğim insandır çok severim kendisini.
-
imzamda niki olan bütün bakanlarım ilgimi çekiyor hepsini bi ayrı seviyorum :|
-
Dikkat çekme babında, sandman ve Firex. Bilgili insan dikkat çeker. Sevdiğim müridleri aklıma geldigi kadarıyla sayarsam, Shockman. Neredeyse ortak noktamız yoktur fikir bazında, ama ne olursa olsun uslubunu bozmadan cok terbiyeli ve olgun bir sekilde konustugu icin, yanıldıgı noktalarda yanıldıgını kabul edip fikrini degistirdigi icin, yasının adamı oldugu icin severim kendisini. Underzero, baba adam ya, uzun uzun yazarak kendimi yormama gerek yok. Decameron, asdasd fill in the blanks. Antioksidan, Chaoser, Lemuria, Lordvader89, Sandman, Firex, Amele, Khaine, Zumsuk, Holydemon, mayrip, Emirreis, thrbtcell, demodor, cold, night, baal, teodos, fistan, musket ve uzaar gider. ahaha herkezi seviyorum lan ben :|