Diş Agrısı Yardım Edin
-
esselamun aleykum hocam oncelıkle geçmiş olsun Allah şifa versin diş ağrısı kötü inş gunahlarına kefaletitirde sen diş ağrısı ıcın dua var onu oku en iyisi
-
asayise-hizmet bunu yazdı:
-----------------------------
esselamun aleykum hocam oncelıkle geçmiş olsun Allah şifa versin diş ağrısı kötü inş gunahlarına kefaletitirde sen diş ağrısı ıcın dua var onu oku en iyisi
özel mesaj olarak at okiyim ne kaybederim. -
Çek rakıyı bahane olur
-
Birinci yöntemim, çay bardağına su koy. Bi yemek kaşığı tuz :) Karıştır onu dişinin ağrıyan yerine doğru gargara yap. Ondan sonra hemen yatağına gir uyumaya çalış eğer uyursan tamamdır! :) Kısa süreli ağırıyı keser.
Daha sonracıma Dişinol al ağrıyan dişine sür uyuşturur iyi gelir ;) Eczane yakınsa ya majezik al ya da Apranax al ;)
Geçmiş olsun hocam. Diş ağrısı çok kötüdür. Baş ağrısından beterdir! Of off onun yüzünden uyuyamadığım geceler :/ -
agrı kesici fln bi işe yaramaz 10-15dk gecirir anca. hele rakı alkol koyma hiç ilk basta geçirir ama sonrasında kıvrandırır. karanfil yagı eidir baya işini görür. 2ay önce fln bnmde basıma geldiydi dişim kırılmıstı öle bi ilaç koydu dişe karanfil yagından yapılma fln bildin 2-3gün kesti agrısını
-
Hacım Arveles diye bi agrı kesıcı var on numara. benım dısım de cok agrıyodu o ılacı kullanıyorum sımdı agrı magrı kalmadı..
-
apranax + vermidon + viski
-
asayise-hizmet bunu yazdı:
-----------------------------:D bu arkadasında dişi agırıyo galiba rakıyla kesmek için ugraştgı kanaatine vardım :D
-
HyKo bunu yazdı:
diş agrısının bir çözümü yok hocam rakı iç şunu yap bunu yap derler ama hayatta geçmez çektirdikten sonra rahatlarsın anca.
ben de kurtulamadım gitti diş agrılarından dolgu yaptırdım 2 ay evvel şimdi su faan içemez oldum agrıyo durduk yere ben ne yapacam bakalm.
-----------------------------hocam he yaf bende dolgu yaptım amq eskiden daha iyiydi dişim... Dişimi kazıdı ipne içini iyi doldurmadı boş kalmış eskisi daha doluydu la... Ula boşuna demiyorlar en iyisi orijinal olanıdır die.
-
votka 1967 tecrübeyle sabittir.