folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Diş Agrısı Yardım Edin

Diş Agrısı Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

hepsini boşver sen bi tane majezik al 20 dk bekle hafiflediyse hemen uyumaya bak. Ben çok çektim diş ağrısından. Öyle yapıyordum hep.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

başlangıçda ağrıyan dişe zeytin bas.. bi süre iyi gelicek ama sonra sonra geçmemeye başlayacak ondan sonra git bi 35 lik al her ağrıdığında bas üstüne benim böyle geçtiydi.. antibiyotik kullandığın için içmeye kalkma. sadece ağrıyan dişin üstüne bas..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

diş Agrisini Allah düşmanimin başına vermesin Hocam burda sana tavsiye edecegimiz şeyler geçiçidir yine tekrar tekrar agrilarin olacak en temizi hiç korkmadan bi doktora gözükmen

Eskiden oldugu gibi hemen herkes dişi çekme taraftari değil direk kanal tedavisi + dolgu yapıyorlar ve gerçekten işe yariyor agrisiz şekilde sinirleri öldürüyor o dişi cürüsede kapkara olsada hissetmiyorsun en güzel yani bu .d

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

diş Agrisini Allah düşmanimin başına vermesin Hocam burda sana tavsiye edecegimiz şeyler geçiçidir yine tekrar tekrar agrilarin olacak en temizi hiç korkmadan bi doktora gözükmen

Eskiden oldugu gibi hemen herkes dişi çekme taraftari değil direk kanal tedavisi + dolgu yapıyorlar ve gerçekten işe yariyor agrisiz şekilde sinirleri öldürüyor o dişi cürüsede kapkara olsada hissetmiyorsun en güzel yani bu .d

---------------------------

:| sanırım 20lik dişim cıkıo beyler bu acı bundan :|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Doktora gittim ön dişlerim altı kireçlenmiş bende dişleri altı çürümüş zannediyorum. Neyse aldı eline matkap mı ne o Çark diyelim verdi makinayı dişlere bütün tertemiz etti. Ama şimdi Dişimin ağrısından adam gibi uyuyamıyorum. Ne ağrı kesici ne bişey etki ediyor. Tekrar gidilecek. Dertsiz Başa dert aldık gibi birşey oldu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacım anladıgım kadarıyla dişinde iltahap olmuş ve ondan dolayı antibiyotik kullandırıyor diye düşünüyorum..bana tam olarak neresi ağrıdıngını sölermisin ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

byeren bunu yazdı:

---------------------------

:| sanırım 20lik dişim cıkıo beyler bu acı bundan :|

o zaman durum bambaşka boyutlarda 20 lik dişin düz çıkmayabilir diğer dişlere baskı yapar ve çok şiddetli ağrılara neden olur o diş ordan çıkmadıkça ağrın geçmez kanal tedavisi falan yapılamaz o dişe ve sana benden bi diş teknisyeni olarak tavsiyem bulunduğun çevrede en iyi diş hekimine gitmen çünkü ciddi bi cerrahi işlem gerektiren bişey hatta 20lik diş eğer daha çıkmadıysa işin daha zor o bölüm kesilerek dişi çıkartmak gerekir ve bi kaç hafta dikişli gezmeyi de göze al

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

5 diş çekimi, 9 kanal tedavisi, nerdeyse hepsine dolgu, 22 tane kaplama..

HEpsi başımdan bi yaz boyunca geçti.8 sene günde 5 litre kola içme; dişlerini fırçalamama + genetik = bu.Artık 2. mesleğim var.O derece öğrendim :)

--

20lik dişin çıkıyorsa iltihap yapar.Antibiyotik alman gerek.Benidmeçıkıyordu.Dişten sandım değilmiş.ÇEne kemiğini sızlatıyordu.Durumu doktora anlat gerekeni yapar.

-> Dolgulardansa, dolgu yapıldıktan sonra normal ağrıması.Eğer yine ağrı varsa (5 gün sonra bile) o zaman kanal tedavisine gider diş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

sorunu çözdüm dişim değil 20lik dişim cıkıomus simdi cenemi acamıorum carpıldım resmen amk önce saglık gencler :W

simdi size soriyim daha önce 20lik diş ameliyatı olan var mı abartmayın korkutmayın birazcık anlatın amk cok tırsıorum kadını döverim zaten off :(

mesela suanda cenemi acamıorum 3 gündür ekmek yemege hasret kaldım mk sadece corba portakal suyu kek makarna yiyebiliorum :W doktor yarın gel dedi bana 5 gün oldu mewzunun üstünden aptal karıyada dedim ha 20lik dişim cıkıo sanırım die oda yok yok sanmam ama rötgen ceker bakarız dedi bide simdi bu amk seylerinden 4 tane cıkıomus 1 tanesi cıktı simdi ben aynı acıyı 3 kere daha mı cekecm :| ne lanet bi kaderim var yardım edin :| dua edin:W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

aspirin bastır. ya da sarımsak bastır. sarımsak bastıracaksan tuzlayıp ta bastır. aynen bunu yapıyorum hiç bişey kalmıyor 2 gün tutuyor

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 6597 Toplam Mesaj: 46