folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Beyazlatıcı Ürünler Hakkında

Diş Beyazlatıcı Ürünler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar Spray White tarzı diş beyazlatıcı ürünlerin ne tür yan etkileri var acaba ? Hiç kullanan oldu mu sonuçları nasıl. Uzun vadede kullanımı zarara yol açar mı?

Dişlerimden memnunum :) ama mat bir beyazlık var ben biraz daha açık bir beyazlık istiyorum. Bu tarz ürünler kullanan müritlerden yorumları alalım...

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

şahsi tavsiyem böyle ürünler kullanmaman yönünde. hiç kullanmadım bilmiyorum ama kimyasal maddeler vardır tahminimce ve dişe zarar veriyordur. doğal olmayan şeylerdene kaçınmak lazım.. bence alternatiflerine bak ya da bir diş hekimine danış. gerekli değilse de kullanma derim..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

evet doğal yöntemler herkesin tercihi ama işte kullanıpta sonuc alanlarların fikirlerini bi görsem karar verecem

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Coolmint'ın ürünleri güzel oluyor. Ağız gargarası,diş tozu falan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akpinarli
    akpinarli's avatar
    Erkek

hocam o ürünlerin hiç biri dişleri istediğin gibi beyaz yapmıyor. televizyonda gördüğün artistler gibi dişim parıl parıl parlasın istiyorsan gideceksen diş hekimine bayılıcaksın milyarlar ondan sonra dişine porselen kaplıyacak veya daha değişik bir yöntem uygulayacak. bu tip ürünler hakkındaki görüşümse doğal olanları kullanman yönünde olur

Prens olmam için prensese ihtiyacım yok. Ben zaten kralın oğluyum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    eğer kemik rengin beyaz değilse ne yapsan boş beyaz olmaz dis. Sana tavsiyem benim kendi yöntemim signal white now al 1 hafta boyunca günde 3 5 kere fırçala Canın sıkıldıkça üzerindeki tartar yumsayinca git dişçiye temizlet devamlı fırçalamaya devam edersen 1 Ay'a orjinal rengini alırsın

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

diş minesini inceltiigini duymustum..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam diş hekimlerinin kullandığı yöntemle aynı ama uzman kontrolünde uygulanması sonuçları etkiliyor diye tahmin ediyorum. Kemik rengin ne olursa olsun istediğin beyazlıkta diş rengi elde edebilirsin ama her marka ve ürünün işe yarayacağını sanmıyorum. Diş hekimlerinin kullandıkları fotokatalizör ile çalışan materyalin dişe sürülmesi ve ışın uygulanması. 15 - 20 - 30 dk arasında değişen seanslarla 1000 - 2000 TL arası masrafla kesin sonuç elde edebiliyorsun.  Mantık diş yüzeyine kaplama yapılması ya da diş yüzeyinin inceltilmesi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

2 sene evvel biliminyum marka diş pastası kullanıyordum, şimdi signal falan iyi geçiniyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deukalion
    Deukalion's avatar
    Erkek

limon ve kül

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

al bir misvak hem sünnet sewabı al hemde beyazlığı gör..

Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 21