folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Diş Hekimini Nereye Şikayet Edebilirim.

Diş Hekimini Nereye Şikayet Edebilirim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Sabim i ara şikayette bulun bunun dışında bi avukat ile görüşebilirsin tazminat davası falan belki Sabim için sağlık müdürlüğü savunma isteyecektir 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chardonnay
    Chardonnay's avatar
    Dişi

SABİM Alo 184 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

iş işte öğrenilir

Umarım şakadır hocam.

o zaman bu mantıkla yeni mezun adam açık kalp ameliyatı yapsın :)

Zeybek geçmiş olsun.Ben doktordan kötü muamele görünce devlet hastanesinde internetten şikayet etmiştim bimara.Bimar olayla ilgilenmişti ama eğer senin beklentin para falan almaksa nasıl olur bilmem.Belki çalıştığı kuruma hastane masraflarının olduğu makbuzu falan götürüp para talep edip vermezlerse mahkemeye gideceğini söyleyebilirsin.

takılıyorum tabi hocam. memlekette nekadar angaz dişçiler var. bu arkadaşta onlardan birine denk gelmiş. ama dişçiye bir bok olacağını sanmıyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=buVnu-cBdLU

al bak geçen izledim. adam sanki zamanla yarışıyor aq. Dişçiye gitmeye tırstırttı beni.

ama bak bu karıya kellemi emanet ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=Lt24b8IbyxY

1234567B tarafından 29/Ara/17 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Avukat tut üstat en temizi o ilk başta para verirsin ama sonrasın da hepsini alırsın kasaptan,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

iş işte öğrenilir

Saglık hataya gelmez,o hekim okulda iltihaplı dişin cekilmiyecegini ögrenmediyse boşa okumuş onca sene. Diplomasını yaksin.

Edit : ögrenci yetişmiyoki ,kanal aciyor ögrenci sinirin yarısı icerde hastadada aneztesi var anlamiyor tedaviden bi üc saat sonra tekrar agri basliyor.işini iyi yapmiyanlarin yiyecek ekmekleri yok.hocam ver savciliga al tazminatidini bole cakalar baskalarinada zarar vermessin

Naruto tarafından 30/Ara/17 09:44 tarihinde düzenlenmiştir

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Sağlıkçıların yarısı rezil. Yetenek sınavıyla almaları lazım. 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba,

Çalıştığı kuruma şikayet ettim ama sonuç ne gelir bilinmez. Adam yeni mezun. İkna ettik şöyle iyi böyle iyiyim diye. Dişi çekerken damağımı yaraladı. Sağlam dişime aletle öyle bir vurdu ki sızlıyor dişim muhtemelen o dişte gidecek. Ayrıca kökün birini çekmiş içerde unutmuş saatlerce dişim kanadı. Acile gidince film çektiler orada belli oldu kökü çıkarmadığı. Dünya kadar da para vermiştim. Tedaviyi kestim bu kuruma ve hekime karşı haklarım nelerdir yol gösterebilir misiniz? Şuan elimde acilde çekilen film var kökü çıkardığı halde içinden almadığı görüntü ayrıca diş iltihaplıymış. Bilgili arkadaşlardab yorum rica ederim.

Teşekkürler.

hocam öncelikle geçmiş olsun. okuldayken yeterince pratik yapıyorlar ama 30 yıllık hekim tecrübesi de beklememek lazım. bazen eli ayaklarına dolanabiliyor. Damağı yaralamaktan kastın ne? Bir de sağlam dişe aletle vurdu diye o diş çekilmez. öyle olsa boksörlerin ağzında diş kalmaz. sızlaması doğaldır ancak diş üzerinde kırık vs. herhangi bir şey varsa o zaman iş değişir. hangi dişin çekildi? kimisinin tek kökü var kimisinin iki kimisinin de 3 kökü var. Sonra kırığın ebatı ne kadar? çoğu zaman  içinde kalan kırık parça küçükse ellenmez vücut kendi atar o kökü. almaya kalktığın zaman daha büyük sonuçlar doğurabiliyor. Seni anlıyorum canın yandığı için canlarını yakmak da istiyorsun ama bunlardan herhangi bir sonuç çıkmayabilir. dişin çekilmeden önce sana antibiyotik kullandırması gerekiyor zaten. ama onu da yoruma açık hale getirebilir. iltihaplı dişin çekiminden dolayı ağrın olacaktır. uzunca bir süre çekersin. bunun ağrısını diğer vurduğu dişin ağrısı da zannedebilirsin. çenedeki sinir sistemi biraz değişik. geçmiş olsun tekrardan

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

üniversitenin diş fakültesinde dolgu yaptırmaya gittim. dişimi yeterince uyutuşmayıp yüklenince canımın yandığını görünce maskenin arkasından sırıttı gözleri kırışınca anladım. tabi elemanı dövünce ben sakinleştim hocası devam etti.

Kardes sıgır misin insan sadece gulunce mi gozu oyle olur. Dislerini sıkıp ah ne yaptım deyip yuzu şakağa esnetince de o hale gelir goz. Hekim olacak insan dovulur mu? Zannedersin şerlok mk.

Edit kardesimde dis hekimi böyle sığırca vakalara çok rastlanıyor

whopper tarafından 30/Ara/17 11:33 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Savcılığa gidip suc duyurusunda bulunacaksın. İşin icine avukat bilirkişi bilmem ne zaten girecek. Direk avukata git. Dava ac.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/30-aralik-2017-dentistanbul-rezaleti--5535997?a=nice

Eksiden taze rezalet basligi son gunlerde discilere bi seyler oluyor.

Toplam Hit: 4762 Toplam Mesaj: 34
hekim şikayey