folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Diyarbakır Beld Baskanının Yeni Olayı(Şerefsiz Lan Bu)



Diyarbakır Beld Baskanının Yeni Olayı(Şerefsiz Lan Bu)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    evet bu kancığın yeni olayı nedir biliyorsunuz bbelki bazılarınız.brukselde bir raporda ppklı itlerden kurt muhalefeti pkklılardanda yurttas diye bahsetmiş.ee a.k evladı senin g.tun kaslktı tabi bu hukumet doneminde.rusyan da olsa ya .g.t yer mi yemez.çunku adam gibi yonetiolar ulkeyi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

     


    Gördüm,pkk'dan kürt muhalefeti,pkk'lı teröristlerden de dağdaki vatandaş olarak bahsetmiş,tutup teröristle masaya oturursan eğer,olacağı budur,yakında bu adamları mecliste görürseniz şaşmayın.


    Takdire şayanı olmaz bu işin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    dostum bunların rusyada gıkı çıkmaz.a.k putin adamın götünden kan

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2004
    Erkek

    kardeşim bırakın şu türk kürt ayrımını dine görede aynı insandan geliyosunuz bilme görede. adamlar sizi birbirinmize düşürüp ülkeyi soyup soğana çevirdiler hala bak şu ne demeiş bak şu ne yapmış diye mahlalle karıları gibi laf yapıyonuz. aamlarında istediği bu işte size konuşacak saçma bi konu veriyolar topluca ebemizi belliyolar. ben öyle belediye başkanının a.g size bişey olmasın...


    Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Savaş kaçınılmazsa savaşacaksın.Olay gidişatı o yönde gözüküyor.Ben çerkezim şimdi örgütlensem desem bizde çerkezce konuşmak istiyoruz.Bi sürü terör eylemi düzenlesem.


    Bu Kürtlerin ana olayı Aslında Şeyh Sait denen heriften geliyo. Şeyh Sait denen bu arkadaşın beyni yeni kurulan Türk Cumhuriyetini bölmek için İngilizler tarafından yıkanıyor.Tabi Atatürk durumu biliyor.Sahte İmam Olayındaki gibi(Bilen bilir.) Bu Şeyh Sait denen eleman ve müritleri idam ediliyorlar tabi. Daha sonra kürtler yatışıyor falan.


    Bi dönem geliyor tam olarak hatırlamıyorum.Ama yine Türkiye üzerinde oyunlar oynanmaya başlanıyor.Ülkenin bölünmesi için bu Şeyh Sait olayı tekrardan tetikleniyor.Kürtler yine kızışıyor.Bunları başında bi şerefsiz çıkıyor.Bu herif direk yabancı ajanlarlada temas halinde.Bu herif gidiyor PKK denen şerefsiz topluluğunu kuruyor.(Bu şerifsiz tahmin ettiğinz itoğluit Abdulah Öcalan)


    İşte baya çatışmalar oluyor MİT bu herifi yakamaya çalışıyor.Tabi bu işi başlatan şerefsiz ülkeler yardım ve yataklık yapıyorlar ve yakalanması gecikiyor.İşte Abdullah Öcalan yakalandıktan sonra.Plan değişiyor.Türk Milletinin Bu tür savaşlarla sadece Ekonomisinin bozulacağını fakat hiçbir şekilde dağılmayacağını fark ediyorlar.Ve yapabilecekleri en zekice şeyi yapıyorlar.Politikaya giriyorlar.Politikada söz sahibi olan kişi herşeyi yaptırabilir.


    DEHAP vs. bisürü PKK yanlısı parti açılıyor.(Gençpartide üç kağıt.Herif iktidara gelse türkiyeyi yabancılara satacak itoğluit)


    Şimdi yine olaylar kızışmaya başladı.Bu sefer siyasettede adamları var.Devlet içinde adamları olması onlar için bir ayrıcalık.Bence yakın bir zamanda ordu tekrar olaya el koyacak.Avrupa Birliği vs. Hikaye. Ordakilerin çoğu Türkiyeyi bölmeye çalışan ülkeler.


     


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaHaN
    KaRaHaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    dünyada milletiyle gurur duyacak bir topluluk varsa oda türklerdir arkadaşlar 660 sene dünyaya nizam vermiş bir imparatorluğun çöküşü iszce nelerdir ahan işte böyle kahpelerin yüzünden hem bu vatanın ekmeğini yiyeceksin hem suyunu içeceksin sonrada ihanet edeceksin adamı varya travesti yaparlar sanmasinlarki bu vatan  sahipsiz sözüm vatanı bölmeye çalışan kahpe döllerine ULAN ASILSIZ İMANSIZ ALLAHSIZ ERMENİ DÖLLERİ BİZ PEYGAMBER EFENDİZMİZİ İLTİFATINA MASHAR OLMUŞ BİR PADİŞAHIN TORUNLARIYIZ BİZLER ÖLÜME DÜĞÜNE GİDER GİBİ GİDERİZ AKLINIZI BAŞINIZA ALIN ATEŞİN ÜSTÜNDEKİ KÜLÜ  KALDIRMAYIN SİZ DEĞİL BÜTÜN ERMENİ DÖLLERİ MASONLAR BİR OLSA ZERRE KADAR TOPRAK ALAMAZLAR CAN VERİRİZ AMA TOPRAK ASLA .................ASLA UNUTMAYIN


    herkese saygılar


    Ya Sev Ya Terket Ama Asla Kahpelik Yapma
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    pkk nın a.q her fırsat buldukça flood yaparım bu ibnelerin web sitelerine ve irc serverlerine bi zaman girdim bu bld başkanı teröristin evine taziyeye gitti neler sölüceksiniz diye kanala yazdım rekor.net teki #diyarbakır kanalına şerefsizler bissürü küfür etmeye başladılar biz de 3-5 arkadaş kanalın a.q :) Göt gibi kaldı ibneler. herkese öneririm acayip zevkli bişi holyone küfür sayacını da çalıştırdınız mı annooo ;)


    Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek

    ey yurdumun gençliği.. siz pkk yı asala mı kurdu sanıyosunuz :)


    ah işte söylenecek çok şey varda.............


    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek






    Hop yavas...


    Kurt mevzusu degıl. Isyankar asi dikbaşlı mevzusu. Bakın Ataturkumuz bı laf demıs Ne mutlu Turkum dıyene. Sımdı eger ırkcılık yapsaydı Baska bır sey derdı. Ne Mutlu Turke mesela. Ama mıllıyetcılık ben has kan turkum demekle olmuyor. Oncesınde halkcılık devletcılık var. Tasıdın nufus kagıdını gururla gostermek var. Bayragı opup alna dayamak var. Sen ermenı ıken bunu yapıyorsan ben bu devletın bu vatanın bır evladıyım dıyorsan buyur bas kose mısafırımsın.


    Amma ben benım sen de sensın dersen ey nefıs! Kım olursan ol Mete Han ın bılmem kacıncı kusaktan saf kan turk kanı turk olsan Ananı beller bu mıllet. Devlete mıllete hıyanet kalleslık affedılmez affedılemez. Bunu bır gun devlet yapmazsa halk seve seve yapacak. Bakın kurt cocuklar ıslerınden atılıyormus. Yazık degılmı bunlara? Anasına babasına? Eve gecındırıyor belkı bunlar. Kurtlere ben sahsen ıs vermıyorum. Meslegımden oturu taseronluk sıfatımla ıs verırım cogu kez ama artık ıs ahlakları ve kisısel durumlarından dolayı ıs vermıyorum. Konyadakı kurt ıscıler zaten buharlastı. Bızım pıyasamız rahatladı. Neyse konu o degıl. Mıllet ha sen bana ıhanet edersen meslegınde sana eder deyıp ısten cıkartıyor bunları. Bı yerde calısıyoruz. Bu bayrak krızının yasandıgı donemde. Bı tane kurt eleman var. Mıllet kapının onunde slogan atıyor ulkuculer burada pkklıalr nerede felan. Buda ıcerıde ben burdayım ehehee seklınde yalaka yalaka guluyor. Ben sakacılıgına vermıstım o gun ıcın. Ama sonradan kafa goz dagıtmadıgıma kopek gıbı pısman olmustum...


    o beledıye gorevlısı arkadasın çükü kesilip agzına verılmedıgı muddetce rahat durmazlar. Dah abugun gazetede hangısıydı allahım ya tuncelı mı mus mu ne bı beledıye baskanı oldurulen bır kopegın cenazesıne katılmıs arkasında eller zafeer ısaretı yapıyor falan kendısı dıkılıyor serefsız oglu serefsızın. Bunları adolf hıtlere gondermek varmıs al  baba tepe tepe kullan deyyu.......



    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dummy
    dummy's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2004
    Erkek

    beyler bunlar öyle insanlar ki ben bigün bi tanesinin  a..  koyuyodum nası yalvarıyo böyle var ya resmen aglıyooo serefsiz bayıldı diye bıraktım  herif ayaga kalktı hem kaçıyo ibne hemde bagarıyoo , ne mutlu kürdüm diyene. Bunları varya dövmek sövmek olmuyo abi direk öldürecen yunanistana gömecen bu topraklar onların hakkı degil çünkü 


    Dünyanın en güzel sesi insanın kendi ismidir.........
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    konu sen değilsin yada senin yaptığın vukuatlar değil.bir tanesi diye aşaladığın insanda sonuçta insan.pkk yakıştırması değilde direkt kürt diyerek hitap edip ikinci bir pot kırıyorsun..
Toplam Hit: 4336 Toplam Mesaj: 16