folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı

Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Bu güzel ilimizin adının bu tür kötü olaylarla gündeme gelmesi ne kadar acı.

Bir genellemeden ziyade, sadece burda bu ideolojiyi benimseyen insanların neredeyse tamamı eğitimsiz,bilinçsiz ve beyinleri yıkanmış insanlar.

Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Umarım devlet doğu ve batı arasındaki olması gereken adalet cizgilerini bir an önce olması gereken ölçülere çeker.Ve bu insanlar bu ideolojinin kaç cana mâl olduğunu bir an önce bütün iliklerinde hisseder.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hiç şaşırmadım d.bakır gayet normal herşey beklenirr

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Vatanını milletini seven diger kürtler ise bu olaylarda ne yapmıs acaba siz bizi temsil etmiyorsunuz kardeşim deyip engel olmaya calısmıslar mı en azından biri cıkıp yapmayın etmeyin demiştir öyle degilmi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    Birgün gerçek diyarbakırlıları Cumhuriyet ve Laiklik yürüyüşünde görecekmiyiz acaba...

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      ah be yanlışlıkla bu topluluğun üzerine f-16 lar tarafından napalm bombası düşse ne güzel olur. utanmaz şerefsiz kaltaklar ellerinde elebaşlarının fotolarını taşıyorlar.

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:
    -----------------------------
      ah be yanlışlıkla bu topluluğun üzerine f-16 lar tarafından napalm bombası düşse ne güzel olur. utanmaz şerefsiz kaltaklar ellerinde elebaşlarının fotolarını taşıyorlar.

Kurunun yanında yaşı yakamazsın,

Ayırmaya çalışsan, ayıramazsın.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    bu insanlar ne istiyo anlamıyorum. hak hukuk hepsine sahipsin devletin var. eşitlik diyosun eşit değilmisin zaten. ne istiyo niye kaşınıyo bu insanlar anlamak güç :l

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    objektif haber adına Roj Tv'nin Türkçe bültenlerini izliyorum orda çatışma görüntüleri ve kürtlerin ayaklanmaları gösteriolar sinirden TV'yi kıracaktım.. keşke sadece pkk bayrakları assalar artık sivil ewleri yakıyorlar eğitimime tahsilime ve ailemin diğer manevi fedakarlıklarına saygı göstermeyen ve geleceğimi siktiretmiş biri olsam...yanıma benim gibi düşünenlerden oluşan bi grup toplayıp Türkiyeyi kurtarma hedefimi yürürlüğe koyucam amk...bu ülkenin polisinede askerinede güvenmiyorum hepsi üçün beşin peşinde Atatürk'ün bursa nutkunu okudukça ne kadar ileri görüşlü olduğunu daha iyi anlıyorum ve resmen bizi ayaklanmaya çağırdığını hissediyorum..az da olsa elimizden geleni yapmalıyız böyle bir günde..

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    ZaL bunu yazdı:

Bu güzel ilimizin adının bu tür kötü olaylarla gündeme gelmesi ne kadar acı.

Bir genellemeden ziyade, sadece burda bu ideolojiyi benimseyen insanların neredeyse tamamı eğitimsiz,bilinçsiz ve beyinleri yıkanmış insanlar.

Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Umarım devlet doğu ve batı arasındaki olması gereken adalet cizgilerini bir an önce olması gereken ölçülere çeker.Ve bu insanlar bu ideolojinin kaç cana mâl olduğunu bir an önce bütün iliklerinde hisseder.

Arkadaş Artık Bırakın Şu Saçma Tespiti Lütfen

Ne Demek Kandırılmış, Ne Demek Beyni Yıkanmış, Ne Demek Cahil

- Eğer Benim Kanım Bozuksa, Kahbelik Kanımda Varsa, Ne Kandırmaya Nede Beyin Yıkamaya İhtiyaç Doğar.

- Vatana - Millete Saygı, Bağlılık, Sahip Çıkma Duygusu Okulda, Orda Burda Öğretilecek Bir Ders Değildir, İnsanın İÇinden Gelir, Eğer Varsa Kanında Bozukluk Gerisi Zaten Gelir.

KATRANI KAYNATSAN OLMAZ ŞEKER, CİNSİNİ *İKTİĞİM CİNSİNE ÇEKER

-

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı:

Kurunun yanında yaşı yakamazsın,

Ayırmaya çalışsan, ayıramazsın.

iyide burada yaşların ne işi var?  namuslu kadınım diyenin genelevde ne işi var gibi .  haram ve zıkkım olsun bunca ödediğimiz verginin örgüt taraftarı kişilerin faydalanmasına. gebersin hepside. yaşamak luks bunlara. ancak gübre olurlarsa bitkilere faydalı olurlar.

Temel adalettir .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

YaSevYaTerket, empati nedir bilir misin? Sende olan herkeste olacak diye birşey yok, bunu yaşamadan anlayamazsın.Eğitim herşeydir,sen sana öğretilenin öğretilmese dair maruz kaldığın cevreden aldığın görsel bilginlerin sende doğuştan olduğunu zannetmektesin.Düşünki bir çocuk Diyarbakır'da doğuyor.Etrafındaki herkes bu ideolojiyi benimsemiş.Sence neyi benimser hayatında ? Bir tercih süreci yaşar mı? Senin benim uğrunda tek bir saniye bile düşünmeden canımızı vereceğimiz bayrağımız onlar için neler ifade eder? Terörizm silahla sadece bir yere kadar biter sonra tekrar doğar.Önemli olan çibanı kökten temizlemektir ak vücudtan sıkarak sadece iltihabı gider.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
Toplam Hit: 15941 Toplam Mesaj: 77