Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
hiç şaşırmadım d.bakır gayet normal herşey beklenirr
-----------------------------Hiç şaşırmamışmış.
3-5 tane puşt gelip 10 yaşındaki çocukları topluyorlar. Şekerle kandırıyorlar.
Ondan sonra bu olaylar oluyo.
Diyarbakır böyle bi yer değil!
HayvanCan Sen Doğulu değilsin, vede Doğudada yaşamamışsın ama Gel gelelim Doğulu birisinden Çok Daha güzel yanıtlamış vede Çok daha Mantıklı yaklaşmışsın konuya Tebrik ediyorum seni.Bu Ülkenin bu ülkede yaşayan insanların Annelerin, Babaların Gençlerin bin bir güçlükle Yoksullukla Yaşayan İnsanlarının Azıcık kıymetini bilen bir kişi Fevri düşünmemeli, Yapıcı düşünmelidir kanaatimce. Yıkıcı olmak Sivile göre bir şey değildir. Savaş kararınıda Barış kararını da Tabiki Görevli Kurum olan Ordu verecektir. Taktir ettikleri hedefler Hain hedefleridir. Sivilin bu işe Yapıcı tutumla yanaşmasından yanayım.
Gel gelelim Ordu Görevini yapmıyorsa yada, Ülke Menfaatlerinin Tam tersi istikamette Hareket ediyorsa o zaman Sivilin Olaya Demokratik Toplumsal yapıyı bozmadan el atması icab etmektedir.
DipNot : Gizemli Kardeşim Doğrusunu söylemek gerekirse Cevabından tam olara bişey anlamadım ama Nahoş idi. Bilgin olsun. Rahatsız oldum Şahsen. Pkk Bayrağı açanlar tabiki hainlerdir. Ama Diyarbakıra maledilemez hareket Lütfen Dikkat çekilecek önemli bir husustur Tüm arkadaşlarımın dikkatine Sunarım.
Diyarbakırda 4 milyon dolayında İnsan yaşamaktadır, O bayrağı açanların sayısının 100 bile olmadığını düşünürsek Olayın Diyarbakırla uzaktan yada yakından alakalı olmayacağı sonucuna kolaylıkla varılır zaten.
-
ontedi bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------"cunku bende sana artık cevap vermeyi dusunmuyorum"
işte bu yüzden sana cevap hakkı vermiyorom bunuda yuakrdaki yazımda belli etmişim hala istedgin yerden anla bu sana vericegim son cevaptır bir daha sakın ola benle muhattap olucagını sanma.cıksın vatnını milletini seven kürtler eylem yapsın tepkisini koysun pkk ya dtp ye diyen birine ceşitli kavramları yakıstırmak senin hangi tarfta oldugunu gösterir.
-----------------------------O zaman sen de yarın git Diyarbakır'a, Batman'a, Siirt'e ve oradaki yoksul bir Kürt'ün sofrasına otur. Onları anlamaya çalış. Onları anladığın an neden bu isteklerinin gerçekleşmediğini anlayacaksındır. Zamanında 1956 yıllarından sonra onlara kart kurt dendi, hatta Kürt kelimesi hakaret olarak kullanılırdı velhasıl zaman geldi, bana bir gün verin doğuyu tümden temizleyeyim denildi. Ve bu sözlerin çıktığı ağız vatan, millet, bayrak laflarını ağızlarına çarşaf yapmışlardı. Sence, doğu insanın bu çarşafta olması beklenebilir mi? Çok istiyorsan memuriyetini oraya iste.
-----------------------------çapulcu edebiyeti ile bir yere gelinmez bunlar basit söylemle.biz göndermedikmi ögretmen doktor sonu ne oldu hadi onu gectim diyarbakır batman siirt dekiler yoksul cahilde istanulda yasayanları okuyanlarıdamı cahil doktorunuz var ögretmen avukatınız var okullarmızda okudunuz okumayın mı dedik saglık hizmetlerinden yararlandınız yaralanmayın mı dedik istanbul izmir anrkara burdaki kurtler diger örenek verdiklerinkinden daha da mı cahil yada dah damı pkk nın etkisi altındaki karsı cıkıp tepkilerini koyamıyorlar biz ustunuze duseni yatık pkk ye ve dtp ye toplumsal olarak karsı cıkmadıkları takdirde her kürt benim için sempatizandır.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
Benim takıldıgım nokta hani o vatanını milletini seven kurtler onlar nerde 3 buyuk sehirlerde cıksınlar bunlara karsı onlar bizi temsil etmiyo diye yuruyus yapsınlar Türk-kürt kardeştir diye slogan atıp pkk ya ve dtp ye karsı olan kurtleri toplasınlar hadi nerdeler öyle Türklerin cogunlukta oldugu ortamlarda milliyetci kesilmek kolay nerdesiniz hiç mi sinirlenmiyonuz pkk yanlsı gösteri yapalara siz milliyetci vatansever kürtler.burda,mahalle köşelerinde canımı veririm demek kolay eminim pkk ve dtp alehtarı gösteri yapmak can vermekten daha kolaydır.Sen kalk canını vericek kadar sev ama gidip tepki göstermeye üşen,bu ne yaman celişki.
Yalanmı BAAL Hocam Yalan diyemezsin, Vermedilermi Canlarını ne değişti, Söylermisin bana. Zırnık kadar kıymete mi bindiler. Günümüz Türkiyesinde İnsanlar birbirlerine hakaret etmek için bile Kürtsün demekteler. Söyle bana bu nedir Asıl yaman çelişki bu değilmidir.Tepkimi istiyorsun, Tepki versinde azcık olan ekmeğinden mi olsun. Buradaki İdeolojinin Ne kadr Yaman Hüküm sürdüğünü bilmeden oralardan atıp tutmak kolay, Savaşmak Can vermek Can almak Ayrı Durduk yerde gidip Cırtlak bir sesle Ne yapıyonuz Bre Ahali ayıptır yapmayın etmeyin demekde çok ayrı bir olaydır. Toplumsal Kompleks sayılabilecek Durumlar için Kalkıpta Acizlik yada Üşengeçlik yapıyorlar demeni Şahsen Düşünebilen bir insan olan sana yakıştırmadım. Ayrıca Üslubun yine Kürde Hakareti Eğlence Gören Çevrelerin Üslubudur. Önce bi bunu yenebilirsek sanırım bir çok şey değişebilir.
BAAL Hocam bu kadar Celallenmene ne gerek var az sakin olurmusun lütfen, diğer postlarına bakıyordumda oha felan oldum yahu, ne oluyoruz Dayın işkence etmiş güzel bir şeymiş gibide anlatmışsın, bunu kim yaparsa yapsın Eshefle karşılarım, Savaşmaksa Kalleşlik etmeyeceksin, direk öldüreceksin yada öleceksin mantığı basittir. Ölmek Savaşta zor değildir, Bazı kalleşlerin Savaş Kurallarını es geçip Zaaflarına yenilerek işkence yapması Savaşı çekilmez kılar.
Irz konusunada gelince hemen hemen her kesi neredeyse Irzssız olmakla suçlar gördüm seni. Tek Irz Namus sahibi kişi olmadığını hatırlatırım az kendine gel diyerek noktalıyorum.
Dediğim gibi Her kes birbirini kucaklayacak olmazsa olmaz olan kaçınılmaz durumdur bu. Kabullenmek zorundayız birbirimizi, Hainler mi var Öldürün. Geriye kalanlar hainlik potansiyeli değildirler, Ama Sen haince düşünceler sergilersen Senin için geriye kalanlar hainlik potansiyeli güçler şekline bürüneceklerdir. kimse haksızlığı kaldırmaz bunu unutma.
DipNot : İşkence İnsana yakışan bir şey değildir. Ancak ille edecem dersen yada Canın çok kötü yanmışsa o zaman Olayın emirlerini verenleri işkence edeceksin. edeceksinki ibreti Alem olsun. Emir altında hareket edenler ne biliyorsun pişmanda olmuştur ama hiyerarşik düzen içerisinde hapsolmuş çıkış yapamaktada olabilir, hem o bir bireydir. En çok edeceğin bir mermi kafasına sıkarsın oracıkta öldürürsün o açıdan Dayının Hareketini Yadırgıyorum.
Aynı durum bir harpte düşman eline sen geçtiğinde Alçakca işkence edilerek öldürülmen şeklinde düşünürsen sanırım mantıkda uzlaşacağız. Sakın Deme ama onlar hainlerdir. Seni yakalayan Düşmanın Gözünde de Sen hayinsindir çünkü. Göreceli olabilen bir kavramdır bu.
-----------------------------işkence evet isanlık dısıdır ama işkenceye uıgruyanda bir teröristtir,bebekleri,pusu kurup masum siviileri öldurmek insanlık için cok iyi bir katkı öyle degilmi o yüzden onları yapanları insan yerine koyalım işkenceyi kınıyalım yok öyle bir sey pkk militanı insan degildir bu yüzden insalık adına işlenen suclardan muaftır her sey mustaaktır kalkıp bana bebek öldurmekten baska insalık için bir sey yapmamıs teröristin maruz kaldıgı işkencenin insanlık için bir suc oldugnu savunacagına sen ilk önce bize guzel bir banlanıs hikayen varmıs onu anlat istersen.
-
benim de en çok kızdığım nokta o bez parçalarına bayrak denmesi cemil cümlenizden ricam bidaha kullanmayın böyle kelimeler
şerefin haysiyetin ne olduğunu bilmeyen insan müzveddelerinin meclisimize kadar girebildiği bir zamanda böyle şeylere bari dikkat
edelim ağız alışkanlığına dönüşmesin.
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca yönetim uyuma imzalara sahip çık !!
-----------------------------Horbynin imzasını editledim ,gözümüzden kaçmış haklısın.
-
BAAL bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Benim takıldıgım nokta hani o vatanını milletini seven kurtler onlar nerde 3 buyuk sehirlerde cıksınlar bunlara karsı onlar bizi temsil etmiyo diye yuruyus yapsınlar Türk-kürt kardeştir diye slogan atıp pkk ya ve dtp ye karsı olan kurtleri toplasınlar hadi nerdeler öyle Türklerin cogunlukta oldugu ortamlarda milliyetci kesilmek kolay nerdesiniz hiç mi sinirlenmiyonuz pkk yanlsı gösteri yapalara siz milliyetci vatansever kürtler.burda,mahalle köşelerinde canımı veririm demek kolay eminim pkk ve dtp alehtarı gösteri yapmak can vermekten daha kolaydır.Sen kalk canını vericek kadar sev ama gidip tepki göstermeye üşen,bu ne yaman celişki.
Yalanmı BAAL Hocam Yalan diyemezsin, Vermedilermi Canlarını ne değişti, Söylermisin bana. Zırnık kadar kıymete mi bindiler. Günümüz Türkiyesinde İnsanlar birbirlerine hakaret etmek için bile Kürtsün demekteler. Söyle bana bu nedir Asıl yaman çelişki bu değilmidir.Tepkimi istiyorsun, Tepki versinde azcık olan ekmeğinden mi olsun. Buradaki İdeolojinin Ne kadr Yaman Hüküm sürdüğünü bilmeden oralardan atıp tutmak kolay, Savaşmak Can vermek Can almak Ayrı Durduk yerde gidip Cırtlak bir sesle Ne yapıyonuz Bre Ahali ayıptır yapmayın etmeyin demekde çok ayrı bir olaydır. Toplumsal Kompleks sayılabilecek Durumlar için Kalkıpta Acizlik yada Üşengeçlik yapıyorlar demeni Şahsen Düşünebilen bir insan olan sana yakıştırmadım. Ayrıca Üslubun yine Kürde Hakareti Eğlence Gören Çevrelerin Üslubudur. Önce bi bunu yenebilirsek sanırım bir çok şey değişebilir.
BAAL Hocam bu kadar Celallenmene ne gerek var az sakin olurmusun lütfen, diğer postlarına bakıyordumda oha felan oldum yahu, ne oluyoruz Dayın işkence etmiş güzel bir şeymiş gibide anlatmışsın, bunu kim yaparsa yapsın Eshefle karşılarım, Savaşmaksa Kalleşlik etmeyeceksin, direk öldüreceksin yada öleceksin mantığı basittir. Ölmek Savaşta zor değildir, Bazı kalleşlerin Savaş Kurallarını es geçip Zaaflarına yenilerek işkence yapması Savaşı çekilmez kılar.
Irz konusunada gelince hemen hemen her kesi neredeyse Irzssız olmakla suçlar gördüm seni. Tek Irz Namus sahibi kişi olmadığını hatırlatırım az kendine gel diyerek noktalıyorum.
Dediğim gibi Her kes birbirini kucaklayacak olmazsa olmaz olan kaçınılmaz durumdur bu. Kabullenmek zorundayız birbirimizi, Hainler mi var Öldürün. Geriye kalanlar hainlik potansiyeli değildirler, Ama Sen haince düşünceler sergilersen Senin için geriye kalanlar hainlik potansiyeli güçler şekline bürüneceklerdir. kimse haksızlığı kaldırmaz bunu unutma.
DipNot : İşkence İnsana yakışan bir şey değildir. Ancak ille edecem dersen yada Canın çok kötü yanmışsa o zaman Olayın emirlerini verenleri işkence edeceksin. edeceksinki ibreti Alem olsun. Emir altında hareket edenler ne biliyorsun pişmanda olmuştur ama hiyerarşik düzen içerisinde hapsolmuş çıkış yapamaktada olabilir, hem o bir bireydir. En çok edeceğin bir mermi kafasına sıkarsın oracıkta öldürürsün o açıdan Dayının Hareketini Yadırgıyorum.
Aynı durum bir harpte düşman eline sen geçtiğinde Alçakca işkence edilerek öldürülmen şeklinde düşünürsen sanırım mantıkda uzlaşacağız. Sakın Deme ama onlar hainlerdir. Seni yakalayan Düşmanın Gözünde de Sen hayinsindir çünkü. Göreceli olabilen bir kavramdır bu.
-----------------------------işkence evet isanlık dısıdır ama işkenceye uıgruyanda bir teröristtir,bebekleri,pusu kurup masum siviileri öldurmek insanlık için cok iyi bir katkı öyle degilmi o yüzden onları yapanları insan yerine koyalım işkenceyi kınıyalım yok öyle bir sey pkk militanı insan degildir bu yüzden insalık adına işlenen suclardan muaftır her sey mustaaktır kalkıp bana bebek öldurmekten baska insalık için bir sey yapmamıs teröristin maruz kaldıgı işkencenin insanlık için bir suc oldugnu savunacagına sen ilk önce bize guzel bir banlanıs hikayen varmıs onu anlat istersen.
-----------------------------Değişmez Hocam Değişmez, Kaideyi değiştirecek bahaneler değildir bunlar. Düşmanın Mahiyeti ne olursa olsun İnsan olana işkence yakışmaz, Kahraman olana işkence yakışmaz. Kahraman insan Her alanda Kahramandır, Acizlere yakışan Adilere yakışan Hareketler Sergilemez.
Banlanış hikayeme gelince Bazan Doğru konuşmak Anlamayan beyinlerde Fırtınalar estirir Böyle bir gerizekalı Mürit Kardeşimiz tarafından Küfüre maruz kalmıştım, Rene üstat Karşılık vermem üzerine Banladı. Bunu neden Sordun anlamadım ama neyse. Banlanış manlanış Haksız oldumu insan ne kadar aciz yollarada başvururmuş dersem sanırım Sözüne karşılık hak ettiğin cümle yerine geçer. Ayrıca hatamı kabullendim ben orada sen neden kabullenmiyorsunki, Banımı Açtılar çünkü ben haklı idim. Ayrıca Çarpıtma Lütfen Onları insan yerine koyalım demiyorum, Hedefi Gördünmü Öldür diyorum. Öldürmekle işkence asla bir değildir.
Alla alla ilginç bir durum yaklaşık 5 Yıllık üyeyim bir defa banlandım sadece, oda bakıyorum Pek Gözüne batmış. Çok Ayıp ettin bunu demekle, Utanacak bişey yapmadım ben o açıdan rahattır Vicdanım. Doğru olanı yazarım Söylerim, Doğrudan Şaşmazsan inan hiç bişey olmaz, Çok olan Bedenine olurki Ruhun temiz kalsın gerisi Vız. Ölümden Ötesi yoktur, oda bir Basit Nefesten ibaret.
Bu arada Söze bak hele Pkk lı olduğu için Her türlü İşkenceye layıkmış, pkk militanı insan değilmiş BAAL Hocam bunları Bilimsel düşüncelere sahip bir insan olan sen nasıl diyorsun anlamıyorum, Nasıl insan değil, Çoğu siperde Askerle sigara bile beyaz bayraklarla gidilip sigaralarını bölüşmüşlerdir, aynı senin benim gibi insandır, Kalbi vardır, ve hepside bebek öldürmez, Daha öncede dediğim gibi bebekler görülmeyen hedefler olarak ölmektedirler tüm savaş yada savaş çeşitlerinde. Ben bir insanın bilerek bebek öldürebileceğine inanmıyorum inanamam. Onunda bir ideolojisi vardır, Vede bize göre Düşman bir ideolojidir, ama Onun için Uğrunda Öleceği bir İdeolojidir. O halde çarpışmak Kaçınılmazdır, Sonuçlarına katlanacaktır, vede Katlanacağızdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine Düşmanlık besleyen unsurdur Yokedilecektir tabiki, ama İşkence ile değil. Yok Olmasın pkk lı Yunanlı yada Rus Yada Amerikan Askeri kim olursa olsun, Yakaladınmı işkence ile öldürmekmi yok kardeşim kalsın ben orada yokum işte. Asla İşkenceyi kabul edemem. İşkence edebilecek insanlar Toplumda da Normal hayattada en akla hayale gelmeyen pislikleri yapabilecek insanlardır ayrıca.
Vede işkence Acizlikten yapamadığını beceremediğini eli kolu bağlı kişiye fazlası ile yapmaktırki o açıkladığın Pkk lıların pisliklerinden geri kalmamaklada eş anlamdadır. kötü olan kötüdür, iyi olanda iyidir. Bir kahraman 300 kişiyi öldürsün neden ona kimse katil demiyor düşün bakiyim. Ama işkence eden neden savaş suçları mahkemelerinde yargılanır, bunuda bir düşün istersen.
DipNot= BAAL Hocam Dayına Hakaret olsun diye bunları yazmmadım sakın bana alınma Lütfen, Dayın bir Asker olarak elbette yanlış davranmış Allah Günahlarını Affetsin diyeceğim sadece, Ben Genelleme ile Söylemlerde bulundum, Doğru Söylemlerdir bunlar Düşmana ne kadar kin tutarsak tutalım bazı çiğnenemez insani vasıflarımız varsa onlarıda beraberinde Koruduğumuz Vatan ve Değerlerimiz gibi koruyacağız. Korumalıyızda bu bizim farkımız olmalıdır. Cephede yaralı askere Koşup Su vermektir vasfımız, Bu yaralı bir Pkk lı dahi olsa aynı şekilde Su vermelidir, Sorgulamak yada Hapse atmak yada Öldürme yargıları ayrı değerlendirilebilir.
Koşup Su verirken Kalleşlik eder Üzerindeki Bombayı patlatır iyiliğini Sana Kan Kusarak ödermi diyeceksin, Hocam yinede diyorum Ben o Suyu Götürürken Parçalanmayı göze almayacaksam Nasıl iyi bir Asker olabilirimki. O Kalleşlikle Ölürsem Şehadet Mertebem Yükselir.
-
decameron bunu yazdı:
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca yönetim uyuma imzalara sahip çık !!
-----------------------------Horbynin imzasını editledim ,gözümüzden kaçmış haklısın.
İnsanlık hali olur hocam :) -
shockman bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Değişmez Hocam Değişmez, Kaideyi değiştirecek bahaneler değildir bunlar. Düşmanın Mahiyeti ne olursa olsun İnsan olana işkence yakışmaz, Kahraman olana işkence yakışmaz. Kahraman insan Her alanda Kahramandır, Acizlere yakışan Adilere yakışan Hareketler Sergilemez.
Banlanış hikayeme gelince Bazan Doğru konuşmak Anlamayan beyinlerde Fırtınalar estirir Böyle bir gerizekalı Mürit Kardeşimiz tarafından Küfüre maruz kalmıştım, Rene üstat Karşılık vermem üzerine Banladı. Bunu neden Sordun anlamadım ama neyse. Banlanış manlanış Haksız oldumu insan ne kadar aciz yollarada başvururmuş dersem sanırım Sözüne karşılık hak ettiğin cümle yerine geçer. Ayrıca hatamı kabullendim ben orada sen neden kabullenmiyorsunki, Banımı Açtılar çünkü ben haklı idim. Ayrıca Çarpıtma Lütfen Onları insan yerine koyalım demiyorum, Hedefi Gördünmü Öldür diyorum. Öldürmekle işkence asla bir değildir.
Alla alla ilginç bir durum yaklaşık 5 Yıllık üyeyim bir defa banlandım sadece, oda bakıyorum Pek Gözüne batmış. Çok Ayıp ettin bunu demekle, Utanacak bişey yapmadım ben o açıdan rahattır Vicdanım. Doğru olanı yazarım Söylerim, Doğrudan Şaşmazsan inan hiç bişey olmaz, Çok olan Bedenine olurki Ruhun temiz kalsın gerisi Vız. Ölümden Ötesi yoktur, oda bir Basit Nefesten ibaret.
Bu arada Söze bak hele Pkk lı olduğu için Her türlü İşkenceye layıkmış, pkk militanı insan değilmiş BAAL Hocam bunları Bilimsel düşüncelere sahip bir insan olan sen nasıl diyorsun anlamıyorum, Nasıl insan değil, Çoğu siperde Askerle sigara bile beyaz bayraklarla gidilip sigaralarını bölüşmüşlerdir, aynı senin benim gibi insandır, Kalbi vardır, ve hepside bebek öldürmez, Daha öncede dediğim gibi bebekler görülmeyen hedefler olarak ölmektedirler tüm savaş yada savaş çeşitlerinde. Ben bir insanın bilerek bebek öldürebileceğine inanmıyorum inanamam. Onunda bir ideolojisi vardır, Vede bize göre Düşman bir ideolojidir, ama Onun için Uğrunda Öleceği bir İdeolojidir. O halde çarpışmak Kaçınılmazdır, Sonuçlarına katlanacaktır, vede Katlanacağızdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine Düşmanlık besleyen unsurdur Yokedilecektir tabiki, ama İşkence ile değil. Yok Olmasın pkk lı Yunanlı yada Rus Yada Amerikan Askeri kim olursa olsun, Yakaladınmı işkence ile öldürmekmi yok kardeşim kalsın ben orada yokum işte. Asla İşkenceyi kabul edemem. İşkence edebilecek insanlar Toplumda da Normal hayattada en akla hayale gelmeyen pislikleri yapabilecek insanlardır ayrıca.
Vede işkence Acizlikten yapamadığını beceremediğini eli kolu bağlı kişiye fazlası ile yapmaktırki o açıkladığın Pkk lıların pisliklerinden geri kalmamaklada eş anlamdadır. kötü olan kötüdür, iyi olanda iyidir. Bir kahraman 300 kişiyi öldürsün neden ona kimse katil demiyor düşün bakiyim. Ama işkence eden neden savaş suçları mahkemelerinde yargılanır, bunuda bir düşün istersen.
DipNot= BAAL Hocam Dayına Hakaret olsun diye bunları yazmmadım sakın bana alınma Lütfen, Dayın bir Asker olarak elbette yanlış davranmış Allah Günahlarını Affetsin diyeceğim sadece, Ben Genelleme ile Söylemlerde bulundum, Doğru Söylemlerdir bunlar Düşmana ne kadar kin tutarsak tutalım bazı çiğnenemez insani vasıflarımız varsa onlarıda beraberinde Koruduğumuz Vatan ve Değerlerimiz gibi koruyacağız. Korumalıyızda bu bizim farkımız olmalıdır. Cephede yaralı askere Koşup Su vermektir vasfımız, Bu yaralı bir Pkk lı dahi olsa aynı şekilde Su vermelidir, Sorgulamak yada Hapse atmak yada Öldürme yargıları ayrı değerlendirilebilir.
Koşup Su verirken Kalleşlik eder Üzerindeki Bombayı patlatır iyiliğini Sana Kan Kusarak ödermi diyeceksin, Hocam yinede diyorum Ben o Suyu Götürürken Parçalanmayı göze almayacaksam Nasıl iyi bir Asker olabilirimki. O Kalleşlikle Ölürsem Şehadet Mertebem Yükselir.
-----------------------------Biz çanakkalede dusmana siperler arası sigara,konserve atıp ateşkes oldugunde kendi elimizle tedavi edip onlara yardım ederdik evet dogru bu bizim aseletimizden kaynaklanıyor.Ama daga kacan it'lerin gecen gun tv ye cıkan bir komutanın da söyledigi gibi erkekce savasmıyor kallesce vuruyor savas kuralları dagda yok.
"Daha öncede dediğim gibi bebekler görülmeyen hedefler olarak ölmektedirler" bunun elle tutulacak bir kanıt delil niteligi olmadıgı gibi az biraz kaydırsam kim bilir nerelere cıkıcak,bu bir fiil savunmadır böyle bir şey olamaz kabul edilemez senin su sarfettigin söze karsı tv lerde hatılarsın belki 96-97 yıllarında karnından vurulmus bebklerin fotorafları acıkca gösteriliyordu artı bununla beraber bizzat o bölgede savasmıs kişilerden aldıgım malumatlarda bu yöndeydi simdi pkk nın bunu saklayamacagı apacık bir belge olarak karsımızda iken pkk yok edilmesi gereken bir kurmdur diyen biri olan senin su sözu "Daha öncede dediğim gibi bebekler görülmeyen hedefler olarak ölmektedirler" sarfetmiş olman benim kafamda cok fazla soru belirmesine neden oldu.
Savaş komisyonu yada ona benzer bir kurulus tarfından dunyaca kabul gören bir kurumdur gebertilen leşlerin kesinlikle medyaya surya buraya verilmesini yasaklamsıtır.bu sebepten öturu sagda solda hep eski fotları les resimlerini görursunuz bunların tarihi takiben 98 ve öncesi yılları kapsamaktadır.Malum etrafta TSK ya camur atmak isteyen gizli sempatizanlar basta ekşi sözluk oldugu için herhangi bir yeni leş fotosu aaa bak yazık anasının kuzusu babasının bilmene neyi humanizm kardeşlik yalanalrı ve acıtasyonları adı altında TSK yı manupule etme girişimlerine malzeme vermemsi adına bu yasak yerinde ama bana göre ilk önce bu ana kuzuları ve humanizm köpekleri ortandan kaldırılmalı yada sesleri sivrik sinek sesi kadar aza indrilmeli sonra parcalanmıs les göruntuleri afise edilmeli cunku bu savas sadece dagda ki itlerle sınırlı degil ulke içinde geniş bir bataklık halini almıs devamlıdagı besleyen bir gurubun varlıgının en aza indirgemek adına bu fotolar yayınlanmalı bazı hikayeler anlatıla gelmeli.
ek olarak ustune bomba baglıyıp 16-17 yasındaki cocukları ölduren "görülmeyen hedefler" olmaması için özellikle dershane cıkısını bekleyen serefsizlerden bebekleri öldurmedigini nasıl abuk sabuk dtp basın acıklaması gibi acıklarsın.Daga mı cıktın dagdamı catıstın yada catısan terörsitlerle mi konustun da "görulmeyen hedefler" oldukları için öldurüldüler diyebiliyorusn.
-
BAAL Kardeşim inan bana öfke olarak aynı öfkeye sahibiz, Seni anlıyorum, Haklısın sonuna kadar, Dava Açıkça bir rezalet örneğidir, Kürtler olarakda ezildiğimiz bir Davadır, Çünkü Kürtler böyle olsun istemediler, denildiği gibi Çapulcu takımının Sorun yaratmalarıdır bunlar, Gel gelelim Genelleme ile Konuşan fikir beyan eden bir insan olmamdan ötürü bazan bende yanılgıya düşebilirim, tabi ki bazı ayrıntıların atlanmış olmasından ötürü oluşan yanılgılardır bunlar.
Çocukların üzerine Bomba Bağlanması, Bilgim olmayan bir konudur, Geçenki Diyarbakırda gerçekleşen Eylemde bir diğer tiskinti kaynağıdır, yalnız Bilgim Dahilinde olsun yada olmasın şunu belirtmeden edemeyecem, Bebekler Genellike tüm savaşlarda Görülmeyen hedeflerdir, Hedef görerek Öldüren kişiler zaten ne edilse revadır, yalnız yinede belirtmek zorundayımki burada Amacım Pkk yı ve İrenç Hareketini Savunmak asla değildir, Yinede bir insan olarak belirtmeliyimki, bir kaç kendini bilmez Kansız İnsanlıktan çıkmış Cani için, Önüne Gelen Pkk lıyıda İşkence edebilirim diyede bir kaide yoktur. Nihayetinde her kes farklıdır. Ben Sadece İşkencenin kötü bir olgu olduğu noktasında Görüş beyan ettim. Beni anlamanı rica ediyorum, Ha kesin olarak biliyorsun ki Yakaladığın Pkk lı Bebek Sivil saldırılarında bulunmuş Savaş ortamına ters düşecek rezaletleri işlemiş vede o kadar tiskinmişsinki o Pkk lıdan dayanamayıp işkence etmiş Hıncını almışsın bu kadarını anlayabilirim, ama Toptan hepsi aynıdır yakaladığınızı Öldürmeyin, Liğme liğme edin öldürün gibi bir yaklaşım bana irenç geliyor. Bilmiyorum anlatabildimmi düşüncelerimi.
Kısacası Türkiye Güçlü bir Devlettir, Güçlüde bir Ordu ve Donanımına sahiptir, Esaleti Dağda kural olsun yada olmasın elden bırakmamakda gerekmektedir, Daima Esaletimizle Anılmamız gerekir. Tabiki Öldürülecekler hemde Tek tek yada Seri olarak. Tabiki Cezalarını çekecekler, ama Türkiyeyi küçük düşürücü tavır ve hareketler İşkence, yada ölmüş bir pkk lıyı Helikopterden sallandırıp aşşağı atmalar gibi haberleri duyduğumuz zaman hoş karşılayamayız. Sinirli olabiliriz Öfkelide olabiliriz ama otkontrolümüzü asla kaybetmemeliyiz. Dünya basınında o haberlerin çıkması korkutucu olmaktan çok uzak bilakis acizlik göstergesi olarak lanse edilmekte olduğunuda unutmamalıyız. Türk Ordu Er ve Erbaşlarının Morali her daim üst seviyelerde olmalıdır. Çelik Moral gerekmektedir. Nihayetinde Şehadete ermek bizim için Mutluluktur.
Gebertilen Pkk lı Leşlerin medyaya çıkartılamamasıda Kanaatimce Doğru bir Harekettir, Nihayetinde Operasyonların iç yüzü sivilden saklanmalıdır. Adı üstünde Sivil bu Askerlerin Görevi Sivil yaşamı ve Sivil yaşamda saklı namus ve Toprak bütünlüğünü korumaktır, daha ilerisi olamaz. Kişisel Davranamaz Asker. Kişisel Davrandığı zaman Dava Kutsallığını kaybeder. Belirtmek istediklerim bunlar.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------BAAL Kardeşim inan bana öfke olarak aynı öfkeye sahibiz, Seni anlıyorum, Haklısın sonuna kadar, Dava Açıkça bir rezalet örneğidir, Kürtler olarakda ezildiğimiz bir Davadır, Çünkü Kürtler böyle olsun istemediler, denildiği gibi Çapulcu takımının Sorun yaratmalarıdır bunlar, Gel gelelim Genelleme ile Konuşan fikir beyan eden bir insan olmamdan ötürü bazan bende yanılgıya düşebilirim, tabi ki bazı ayrıntıların atlanmış olmasından ötürü oluşan yanılgılardır bunlar.
Çocukların üzerine Bomba Bağlanması, Bilgim olmayan bir konudur, Geçenki Diyarbakırda gerçekleşen Eylemde bir diğer tiskinti kaynağıdır, yalnız Bilgim Dahilinde olsun yada olmasın şunu belirtmeden edemeyecem, Bebekler Genellike tüm savaşlarda Görülmeyen hedeflerdir, Hedef görerek Öldüren kişiler zaten ne edilse revadır, yalnız yinede belirtmek zorundayımki burada Amacım Pkk yı ve İrenç Hareketini Savunmak asla değildir, Yinede bir insan olarak belirtmeliyimki, bir kaç kendini bilmez Kansız İnsanlıktan çıkmış Cani için, Önüne Gelen Pkk lıyıda İşkence edebilirim diyede bir kaide yoktur. Nihayetinde her kes farklıdır. Ben Sadece İşkencenin kötü bir olgu olduğu noktasında Görüş beyan ettim. Beni anlamanı rica ediyorum, Ha kesin olarak biliyorsun ki Yakaladığın Pkk lı Bebek Sivil saldırılarında bulunmuş Savaş ortamına ters düşecek rezaletleri işlemiş vede o kadar tiskinmişsinki o Pkk lıdan dayanamayıp işkence etmiş Hıncını almışsın bu kadarını anlayabilirim, ama Toptan hepsi aynıdır yakaladığınızı Öldürmeyin, Liğme liğme edin öldürün gibi bir yaklaşım bana irenç geliyor. Bilmiyorum anlatabildimmi düşüncelerimi.
-----------------------------Şahsi fikrim sudur ; kallesce savasıp,masum bebekleri,sehir içinde masum insaları ölduren,mayın la uzaktan kumandayla serefsizce savasan,üstüne üstlük ulke butunlugune karsı ulkeyi bölmek isteyen bir insan görunumlu hayvanı ben insan yerine koyamam ben koyarsam o,ay yıldızlı al bayraklı tabutta sehit dusmus gelen aslanı gören gözlerim bana karsı gelir o, sehit oglu için vatan sagolsun diyen annenin feryadını duyan kulaklarım bana karsı gelir... ben ki ben gören gözlerim duyan kulakrım olmadıktan sonra ney ki ben ney ki insan..ilk önce vicdanım el vermez buna zaten.
Butun varlgımla son noktasına kadar pkk tarafından bebeklerin görulmeyen hedef kapsmanına sokulmasına karsıyım,neden mi ; o bebekler annelerinin gucagında savas meydanında degil bizzat sıcak evinde anasının yanındayken köyü evi basılarak ölduruldu,bunu anlatan ne ben ne baskası degil bizzat anası bizzat bebeginin öldurlusune sahit olan kadın anlatmıstır..buna karsı pkk nın ve yandaslarının savundukları şey sudur ;"asker geldi köyleri evleri bastı onlar öldurdu bunlarıda pkk nın ustune attı" hiç aklı mantıgı alan bir insanın bu sözleri söyleyebilcegi sözler mi asker pkk yı manupule edicek bir olay yaratmak için köylere geldignde hiç mi gectikleri guzahgarlardan militanlar bir birlerine mulumat vermiyeckler telsizle haber vermiyecekler pkk kıyfetleri giymiş bir gurup askerin belli bölgerden gecerken hiçmi dikkat cekmiyecegini pkklıların bunlar kim hangi bölgeden diye sormıycaklarını akıl etmiyolarda böyle sacma sapan bir söylenti uyduruyolar belli bu işi asker degil bizzat pkk yapmıs halada yapmaktadır bilinçli olarak.bu yüznden bebek öldurup hain psular kuran masum insalrı öldurmekten baska insalıga bir katkısı olmayanların en insafsızca en vahsice öldurlmeri taraftarıyım sonucta sokaktan gecen bir insan degil bu silahını bebegede masum insalara ulkesini koruyan mehmetcigede dogrultmus bir serefsizdir en vahsi sekilde gebertilip psikolojik savasın bir parcası haline getirimesinden yanayım.