Diyarbakırdan Bir Resim.
-
Bu günlerde Çok acayip şeylerdir almış başını yürüyor millete Diyarbakırlıyım demekten cekinir olduk çünki yekullimiz
kontra gelrilla sanki mübarek neyse bu resimi gecen yaz bizim köyde çekmiştim;bir evde düğün var ve gördüğünüz
gibi bayrak Asılmış.bu bayrağın ne anlama geldiğini açıklamama gerek yoktur heralde ama kimilerinin çığlıklarını
Ağızlarına "tıkaması" bizimde kolaykolay can verdiğimiz değerleri bırakmayacağımızı bilinmesini istedim...
Ha şunuda bilmenizi isterimki Dikkat ederseniz bayrağın başında Soğan var buda bizim geleneğimiz zazalar soğanla bilinir zazaca konuşur şarkılar söylerler Bu ülkede yaşayan butun milletleri kardeşte görür tabi dengesiz istisnalar hariç önemli olanda dengesizlere söz bırakmak değilmi...
-
düğün nerde? pek göremedim?
ayrıca bi bayrak asmakla olcak iş değil bunlar,
Dipsoru:o bayrağın altındaki yeşil şey ne? (sadece merak)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------düğün nerde? pek göremedim?
-----------------------------senin derdin ne hocam ya ? zevkmi alıyosun kürtleri aşağıladığını sanmaktan
-
Çok açık:
Bu vatan senin olduğu kadar Ziyanın olduğu kadar benimde bizimde
"Ya sev ya terket" değil "Ya savmeyi öğren yada sevmeyi bilenlere müsade et.."
Ayrıca
1.ima etmek istediğim herşeyi yazdım..
2.derdim senin anladığın gibi birşey değil sadece bazılarımızın birşeyleri anlamalarını sağlamak..
-----------------------------------
Buna inanmak zorunda değilsin isterdim aynı enstantanede çekmek düğünü ve bayrağı ama olmadı demek..
Yeşil olan şeyler yonca bizim oralara balya yapma araçları giremiyor çok engebelidir elle sararız yoncayı güneşin önünde kuruturuz hayvanlar için kışlık..)
-
Başlık Sahibi Kardeş;
Burda Az Çok Birşeyleri İspatlama Çaban Açıkca Ortada, Saygıyla Karşılıyorum.
Ama;
Önemli Olan O Bayrağı Düğünlerde, Bayramlarda, Milli Günlerde Oraya Buraya Asmak Değil,
Önemli Olan O Bayrağı KALBİNE ASMAK, Yürekten Sevmek, Gönülden Bağlı Olmaktır.
O Bayrağım Gölgesinde Yaşayıpda, AKla Gelecek HEr Türlü Kahbeliği Yapan İnsanlarda Kimin Olduğu MAlumunuz.
DİPNOT : Bugün GaziAntep'in "Siirt, Van ve Urfalı Kürt Kökenli Vatandaşlarımızın Yoğun Olduğu Kenar Semtlerinin Birinde Sıfır Kilometre Olarak Hizmete Başlayan Belediye Otobüsü Molotof Kokteyli İle Yakıldı.
Ve BU Semtte 65 Metrelik Dev Direkle Dalgalanan ŞANLI TÜRK Bayrağı Var.
Bu Bayrağın Gölgesinde Yaşayıpda KAHBECE Davrananlar da Malum
Saygılar
-
adamı hemen yanlış anlamışsınız..yazık be..adam ne demek istio siz neye vuruyonuz direk??
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------senin derdin ne hocam ya ? zevkmi alıyosun kürtleri aşağıladığını sanmaktan
-----------------------------ne alaka ! cocuk kürtlerle ilgili bişi söylememişki....asıl senin derdin ne hocam ?
-
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------Bana uç örnekler verme kardeşim benim Blmenizi istediğim tek şey var:
Lütfen bırakın bu miliyetcilik oyunlarını....
Uç Örnekler Seni Temsil Ettiğini Söyleyen Vatansız Kahbelerin Yaptığı Şerefsizlikler. İşinize Gelmeyen, Hoşunuza Gitmeyen Herşey Sizin İçin Uç Örnek Oluyor.
Ayrıca Dediğin Gibi iki düşünüp bir konuşmak lazım
Unutmaki Milliyetçilik Bir Oyun Değildir.
Milliyetçilik BU Ülkenin Mükemmel Bir Savunma Mekanizmasına Sahip Gizli Bir Potansiyel Gücüdür.
Onun İÇin Milliyetçilik Oyunu Diye Bir Kavram Yoktur.
Milliyetçilik Reaksiyon Değildir, Aksine Bir Aksiyon Fikridir.
Ve Vatansızlar Eninde Sonunda Bu Güçle Tanışacaklar Hemde Acı Sonuçlarına Katlanarak
-
IRF bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka ! cocuk kürtlerle ilgili bişi söylememişki....asıl senin derdin ne hocam ?
-----------------------------Yapmayın beyler benim derdim kürtü türkü zazası değil Sadece insanların bu önyargıları sadece kimilerinin kendince oynadığı milliyetcilik oyunları emin olunki terk derdim bu.....
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Başlık Sahibi Kardeş;
Burda Az Çok Birşeyleri İspatlama Çaban Açıkca Ortada, Saygıyla Karşılıyorum.
Ama;
Önemli Olan O Bayrağı Düğünlerde, Bayramlarda, Milli Günlerde Oraya Buraya Asmak Değil,
Önemli Olan O Bayrağı KALBİNE ASMAK, Yürekten Sevmek, Gönülden Bağlı Olmaktır.
O Bayrağım Gölgesinde Yaşayıpda, AKla Gelecek HEr Türlü Kahbeliği Yapan İnsanlarda Kimin Olduğu MAlumunuz.
DİPNOT : Bugün GaziAntep'in "Siirt, Van ve Urfalı Kürt Kökenli Vatandaşlarımızın Yoğun Olduğu Kenar Semtlerinin Birinde Sıfır Kilometre Olarak Hizmete Başlayan Belediye Otobüsü Molotof Kokteyli İle Yakıldı.
Ve BU Semtte 65 Metrelik Dev Direkle Dalgalanan ŞANLI TÜRK Bayrağı Var.
Bu Bayrağın Gölgesinde Yaşayıpda KAHBECE Davrananlar da Malum
Saygılar
-----------------------------Verdiğim Örnek UÇ ÖRNEK Oldu :)
Dediklerim de MİLLİYETÇİLİK OYUNLARINDAN Bir Perde Oldu.
Kardeşe ALkışlar :)
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------Bana uç örnekler verme kardeşim benim Blmenizi istediğim tek şey var:
Lütfen bırakın bu miliyetcilik oyunlarını....
Uç Örnekler Seni Temsil Ettiğini Söyleyen Vatansız Kahbelerin Yaptığı Şerefsizlikler. İşinize Gelmeyen, Hoşunuza Gitmeyen Herşey Sizin İçin Uç Örnek Oluyor.
Ayrıca Dediğin Gibi İKİ DÜŞÜNÜP BİR KONUŞMAK LAZIM
Unutmaki Milliyetçilik Bir Oyun Değildir.
Milliyetçilik BU Ülkenin Mükemmel Bir Savunma Mekanizmasına Sahip Gizli Bir Potansiyel Gücüdür.
Onun İÇin Milliyetçilik Oyunu Diye Bir Kavram Yoktur.
Milliyetçilik Reaksiyon Değildir, Aksine Bir Aksiyon Fikridir.
Ve Vatansızlar Eninde Sonunda Bu Güçle Tanışacaklar Hemde Acı Sonuçlarına Katlanarak
-----------------------------İyi demogoji yapıyorsun işkembene sağlık Ama mümkünse benim ne yapmaya çalıştığımı anla sonra kendi fikirlerini dans ettir heycanlı kardeşim....