Diyarbakırdan Bir Resim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    bayrak diyince bide diyarbakır bendedim kesin pkk bayrağı açmışlardır diyarbakırı oldum olası sevmedim ne belediyesi ne insanları düzgün deil sanki orasi türkiye deil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

ırkçılık denen insanlık suçu ortadan kalkmadıkça bu tip provokatif insanlar hep sahnede olacak. adeta kendinden geçmişçesine bir diğerine saldırıp, onu ötekileştirip yok etmeye çalışacak.

osmanlıdan kaç devlet doğdu ben bilmiyorum. son sayı ne olmuş bi araştırılsın. ırkçılık devam ettiği sürece osmanlı coğrafyasında parçalanmalar devam edecektir. sırbistan, karadağ, kosova, bulgaristan, ortadoğu ve arap coğrafyası ve daha nicesi. ırkçılığın gölgesinde bölünüp, yutulmaya hazır küçük lokmalar haline geldiler.

türkiyede milliyetçilik yükseliyor diye gazete manşetleri attılar ya. işte korkularından öyle yazdılar. onun aslı "türkiyede ırkçılık yükseliyor" olacaktı...  ha bize bişey olur mu? hiç sanmıyoruZ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Resim yok ki :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

imran268 bunu yazdı:
    Arlong bunu yazdı:
    __d_mode__ bunu yazdı:
    Ne diyim, bu adama bu konuyu açma zorunluluğu hissettirenler utansın...
    kesinlikle haklısın adamlar artık kendilerini öteki gibi goruyolar yazıklar olsun bize ne hallere düşürdük memleketi (evet biz düşürdük)
    ben saec şunu söylemek isterim bizde insanız. ve şunuda ekliyecem Athezie_ bilemm her ne karın ağrısı bunun derdi birbirimize düşürmek. adamın sorduğu soruuya bak ya. o yeşil ne:S tüh allh kahretsin bela versin..... sanda senin gibilerede ....

yazımıyım yazmıyım dedim olmadı sen "o yeşil ne" sorusuna neden bukar tepki veriyorusnki o yesil seyi msn de gerine gerine o bizim kulturumuzu temsil ediyor diye hiç bir zaman vazgecilmez bir unusr oldugunuda vurgulayan sen degilmisin nedir simdi bu tezat neden bu tepki neden ara bulucu kılıgına giriyorsun uzlasmacı görunmeye calısıyorsun burda iki yuzluluk var simdi neden savunumuyorsun tıpkı bana söyledigin gibi koy o savundugun yesil seyin resmini altına söyledklerini tekrarla ne bu ya "din kardeşligi" "kurtulus savasında beraber savastık" ulan savasmısında bunları söylemek için mi savasmısın simdi içine edersen savasmısın ne fayda insana en sonunda savasmaydınız ulan diyesi geliyor iyi bi savasmıssınız bana saglam kaynaklardan sehit dusen kac kürt kökenli insan oldugunu belgeleyin ondan sonra bende cıkıp evet gercekten kurtulus savasında beraber savastık diyecem bi dini birde bu sözu sömuruyorsunuz ama belge kanıt hiç bi sey bok yok birde TÜRKÜ olmayan bir sey için utanndırmaya calısmayın o boyun bu katakullilerle egilmez bos laflarla egilmez yok bu adama bu konuyu actıran utansınmıs aklınız var mantıgnız var lan cıkıp kendinizi savununsanıza kimse utanmıyacak cunku utanılcak bir sey yok eger varsa utanılıcak birsey gidin aynada kendinize bakın yeter be kimsiniz olm siz utanılıcak bir seymiş neden utanıcakmısız darwinin canlı kanıtları köpek gibi havlıyacak biz utanıcaz yok öyle adamlara bak ya meydanı bos mu buldunuz hani biraz ılımlı yaklasıyoz olmuyo imranın bu yazdıgı seylerden sonra bende film koptu bune sahtekarlık bu ne duzenbazlık ne bicim pislik bir sey bu ya gercekten tiksindim adam pkk bayragı nı msn avatarı yapıyor sonra bana onu savunuyor simdi burda o yesil ne sorusa kalkıp kırk yıllık millietci edasında tepki gösteriyor ac bakalım bir konu imran efendi koy o yesil seyi altına bana yazdıgın gibi yaz o yesil seyi savun ikiyuzluluk yapma neysen o ol adam gibide savun ne savunacaksan anlat derdini..

onun bu koni ile ne alaksı ar BAAAAAAL beyyyyy. gel msn nime Yeşil Beyaz Sarı Krımızı renkler var. onlar benimn renklerim. peki bu resim ile ne alaksı var. sen bana onu söle. diğer komnuda yazdığım sorulara neden cevap gelmiyor. sıkıştırığınız zman öle saçmalıklara giriorsunuz. o msn avatarımıda değiştridim. daha canlı daha net renklerle... fakat bu adamın yaptığı ...... lığın. Allahsızlığın daniskası. bana bunu savunma yada savunursun çünkü snede onun gibisin. gözünüz kör olmuş...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

imran268 bunu yazdı:
    Arlong bunu yazdı:
    __d_mode__ bunu yazdı:
    Ne diyim, bu adama bu konuyu açma zorunluluğu hissettirenler utansın...
    kesinlikle haklısın adamlar artık kendilerini öteki gibi goruyolar yazıklar olsun bize ne hallere düşürdük memleketi (evet biz düşürdük)
    ben saec şunu söylemek isterim bizde insanız. ve şunuda ekliyecem Athezie_ bilemm her ne karın ağrısı bunun derdi birbirimize düşürmek. adamın sorduğu soruuya bak ya. o yeşil ne:S tüh allh kahretsin bela versin..... sanda senin gibilerede ....

yazımıyım yazmıyım dedim olmadı sen "o yeşil ne" sorusuna neden bukar tepki veriyorusnki o yesil seyi msn de gerine gerine o bizim kulturumuzu temsil ediyor diye hiç bir zaman vazgecilmez bir unusr oldugunuda vurgulayan sen degilmisin nedir simdi bu tezat neden bu tepki neden ara bulucu kılıgına giriyorsun uzlasmacı görunmeye calısıyorsun burda iki yuzluluk var simdi neden savunumuyorsun tıpkı bana söyledigin gibi koy o savundugun yesil seyin resmini altına söyledklerini tekrarla ne bu ya "din kardeşligi" "kurtulus savasında beraber savastık" ulan savasmısında bunları söylemek için mi savasmısın simdi içine edersen savasmısın ne fayda insana en sonunda savasmaydınız ulan diyesi geliyor iyi bi savasmıssınız bana saglam kaynaklardan sehit dusen kac kürt kökenli insan oldugunu belgeleyin ondan sonra bende cıkıp evet gercekten kurtulus savasında beraber savastık diyecem bi dini birde bu sözu sömuruyorsunuz ama belge kanıt hiç bi sey bok yok birde TÜRKÜ olmayan bir sey için utanndırmaya calısmayın o boyun bu katakullilerle egilmez bos laflarla egilmez yok bu adama bu konuyu actıran utansınmıs aklınız var mantıgnız var lan cıkıp kendinizi savununsanıza kimse utanmıyacak cunku utanılcak bir sey yok eger varsa utanılıcak birsey gidin aynada kendinize bakın yeter be kimsiniz olm siz utanılıcak bir seymiş neden utanıcakmısız darwinin canlı kanıtları köpek gibi havlıyacak biz utanıcaz yok öyle adamlara bak ya meydanı bos mu buldunuz hani biraz ılımlı yaklasıyoz olmuyo imranın bu yazdıgı seylerden sonra bende film koptu bune sahtekarlık bu ne duzenbazlık ne bicim pislik bir sey bu ya gercekten tiksindim adam pkk bayragı nı msn avatarı yapıyor sonra bana onu savunuyor simdi burda o yesil ne sorusa kalkıp kırk yıllık millietci edasında tepki gösteriyor ac bakalım bir konu imran efendi koy o yesil seyi altına bana yazdıgın gibi yaz o yesil seyi savun ikiyuzluluk yapma neysen o ol adam gibide savun ne savunacaksan anlat derdini..

onun bu koni ile ne alaksı ar BAAAAAAL beyyyyy. gel msn nime Yeşil Beyaz Sarı Krımızı renkler var. onlar benimn renklerim. peki bu resim ile ne alaksı var. sen bana onu söle. diğer komnuda yazdığım sorulara neden cevap gelmiyor. sıkıştırığınız zman öle saçmalıklara giriorsunuz. o msn avatarımıda değiştridim. daha canlı daha net renklerle... fakat bu adamın yaptığı ...... lığın. Allahsızlığın daniskası. bana bunu savunma yada savunursun çünkü snede onun gibisin. gözünüz kör olmuş...

kimseyi savundugum falan yok sadece iki yuzluluk yapmayın ac bir konu savun o renkleri anlat derdini diyoz sen sus kapat ceneni konusma söz hakkın yok demiyoz sadece savunmanı yap bu konuda için dısın bir olsun diyoz cok mu bir sey istiyoz alın size hak heryerde bi tarıfnızı yırtasnınız bize ön yargılı bilmenen falan filan ac bir konu savun o daha canlı sekilde msninde yer alan renkleri al humanizm al insan hakları ne istiyosun ulan ne yapsak yaranamıyoz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

resime burdanda bakabilirsiniz sorun çıkıyor gaiba.

http://czrl.freehostia.com/rsm/bayrak.JPG

Beyler bakın benim derdim çok açık diyorumki yer Diyarbakırda olsa bilmem taksim meydanıda olsa bu ülkede yüzlerçe

itham altında olupta vatanını bayrağını enaz kendini Milliyetci "sanan" vatandaşlarımız kadar seven birileri VAR...

benim rahatsızlığım bütün diyarbakıra Pkk yandaşları gözüyle bakılması sadece bu yani başka bi derdim yok olamazda

zaten...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    bayrak diyince bide diyarbakır bendedim kesin pkk bayrağı açmışlardır diyarbakırı oldum olası sevmedim ne belediyesi ne insanları düzgün deil sanki orasi türkiye deil

"sanki orasi türkiye deil " bu diyebiliyorsanız Kusura bakmayın ama Pkknin ekmeğine yağ süresiniz hatta azda olsa kendini türkiyeli bilenleri hayal kırıklığına uğratırsınız....

Ayrıca bilmeni isterimki kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ÇEKMEK zorunda biziminsanımızın bu hali onların

geleneklerinden ırklarından değil belki cahillikten belki birilerinin Eğtimi-öğretimi beli bi kesime tek yakıştırmasından...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

çok iyi anlıyorum seni. hiç bir insan ne dinini ne ırkını ne annesini ne babasını seçerek dünyaya gelir. kimsenin kimseden üstünlüğü yok. bu topraklar üzerinde bu vatan uğruna iyi iş yapan yararına bişeyler sağlayan kim olursa olsun en iyi türk odur.

diyarbakır gündeme gelen konular yüzünden bu hala düştü sanki d.bakırda adam gibi adam yokmu var tabiki  bkz : azrail baba :) ama sadece terör konusuyla gündeme geldiği için diyarbakırda olmayan insanlarda orayı komple öyle algılıyor. buda bizim güzide türk basının meyvesi.. . 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

Başlık Sahibi Kardeş;

Burda Az Çok Birşeyleri İspatlama Çaban Açıkca Ortada, Saygıyla Karşılıyorum.

Ama;

Önemli Olan O Bayrağı Düğünlerde, Bayramlarda, Milli Günlerde Oraya Buraya Asmak Değil,

Önemli Olan O Bayrağı KALBİNE ASMAK, Yürekten Sevmek, Gönülden Bağlı Olmaktır.

O Bayrağım Gölgesinde Yaşayıpda, AKla Gelecek HEr Türlü Kahbeliği Yapan İnsanlarda Kimin Olduğu MAlumunuz.

DİPNOT : Bugün GaziAntep'in "Siirt, Van ve Urfalı Kürt Kökenli Vatandaşlarımızın Yoğun Olduğu Kenar Semtlerinin Birinde Sıfır Kilometre Olarak Hizmete Başlayan Belediye Otobüsü Molotof Kokteyli İle Yakıldı.

Ve BU Semtte 65 Metrelik Dev Direkle Dalgalanan ŞANLI TÜRK Bayrağı Var.

Bu Bayrağın Gölgesinde Yaşayıpda KAHBECE Davrananlar da Malum

Saygılar

yoktum 2 gündür.

sana cevap verebilen olmamış.

bizim birşeyler ispatlamaya çalışma zorunluluğumuz yok,çalıştığımızda yok zaten.

Türksün türküz kürtsün kürdüz den çok üzerindeki ay ve yıldıza gösterdiğimiz sagıdan ibarettir ifadelerimiz.

git araştır bayrağımızın anlamını.ay ın ve yıldızın asıl sembol oluş hikayesine bir bak.kimi? nasıl ve nden temsil ettiğine bir bak.

begenmiyorsanda terket .

sen ya sev ya terket dersin.

bizse sevmiyorsan terket deriz. farkımız budur .

bu ne ya sitenin her köşesinde kürt aleytarları türemiş.

bazen sizlerin pkk lı prokavatörler olduğunuzu ve bölücülüğe davetiyeyi arttırdığınızı düşünüyorum.yoksa hakikatan öylemisiniz?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Oha Panxer Kardeşim Keşke Bu Cümleleri Özellikle Senden Duymasaydım, Yau benki Seni Severdim, Sayardım ama Genelleme ile Neden Bu Saçma Cümleleri Saydın Anlamadım, Artısıda Seni Mantıklı Aklı başında biri olarak Gören birisiyim. Nihayetinde bende Bir Diyarbakırlıyım Düzgün olmayan ne Gördünki Bende Kalkıp bunları dedin anlamadım.

Kahpeler Yüzündenmi diyorsun bunları Kahpelik Eden Sadece Diyarbakırdamı Kardeşim, Kıravatlı Kahpelerde Var Ahhanda Meclisin bizzat içindeler, sadece Dtp yi kastettiğimi Sanmayın Bizzat Mhp içerisinde bile olabiliyor Bu Kahpeler. Yapmayın Arkadaşlar Yazıktır Bu Vatan Bu Millet Hepimizin. İnsanlarımızı Ayırmayın, Bir Kaç Kahpe için Birbirinizden Nefret Etmeyin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 8581 Toplam Mesaj: 36