Dizel, 2004 Ve Üstü,Max 15 Milyara Araç Aranıyor
-
goldfinger bunu yazdı
benzinli 1.4 clio al lpg taktırdın mı tadından yenmez satması kolaydır anında paraya çevirirsin sonuçta reno dağa taşa sürersin
benzin+tüp çok daha kolay satılır arabadan anlamıyosun belliki bakımı daha ucuz ve kolaydır uğraştırmaz. daha ucuzlardır.
tavsiyem güzel tüplü bi araca bak 1 sene sonra satacaksın zaten, bu arada tüpden korkma eskisi gibi değil hiç bişey, tüp patlar diye korkma imkansız gibi bişey artık o.
-
BosphorusPasha bunu yazdıgoldfinger bunu yazdı
benzinli 1.4 clio al lpg taktırdın mı tadından yenmez satması kolaydır anında paraya çevirirsin sonuçta reno dağa taşa sürersin
benzin+tüp çok daha kolay satılır arabadan anlamıyosun belliki bakımı daha ucuz ve kolaydır uğraştırmaz. daha ucuzlardır.
tavsiyem güzel tüplü bi araca bak 1 sene sonra satacaksın zaten, bu arada tüpden korkma eskisi gibi değil hiç bişey, tüp patlar diye korkma imkansız gibi bişey artık o.
Peki otoparklara alınmaması tüplü arabaların? Gerçi bagajda gizlendiğini duydum ama :\
-
cemnet bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıgoldfinger bunu yazdı
Peki otoparklara alınmaması tüplü arabaların? Gerçi bagajda gizlendiğini duydum ama :\
hangi şehirdesin hocam? koca istanbulda yaşıyorum kontrolü sadece bi optimum mağazasında yapıyorlar, ama bende tüp yok :)
yani o işde artık geçti tüpe pek sıkıntı çıkarmıyorlar çünkü patlamıyor artık tüpler
-
BosphorusPasha bunu yazdıcemnet bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıgoldfinger bunu yazdı
hangi şehirdesin hocam? koca istanbulda yaşıyorum kontrolü sadece bi optimum mağazasında yapıyorlar, ama bende tüp yok :)
yani o işde artık geçti tüpe pek sıkıntı çıkarmıyorlar çünkü patlamıyor artık tüpler
valla istanbuldayım ben ve girdiğim tüm otoparklarda tüm kontrolu yapıyorlar
al şu habere bak. Düşünsene kapalı otoparka bi şekilde girmişin 2 saat sonra patlıyo.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/10/15/lpgli_arac_boyle_patladi
-
cemnet bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıcemnet bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıgoldfinger bunu yazdı
valla istanbuldayım ben ve girdiğim tüm otoparklarda tüm kontrolu yapıyorlar
al şu habere bak. Düşünsene kapalı otoparka bi şekilde girmişin 2 saat sonra patlıyo.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/10/15/lpgli_arac_boyle_patladi
benim tüple girip çıkmadığım otopark yok neredeyse tüpün kapağı tampononun altında gaz otomatiği de direksionun altında görünmüyor
ben bu konuda çifte standart uygulandığı kanısındayım adamın altında lüx araç lpg takılı sorgusuz sualsiz kapalı otoparka giriyor sen sıradan bi arabayla kapalı otoparka girdiğin zaman altını üstünü arıyorlar
-
hocam bu konuda bende kesinlikle ayrımcılık olduğunu düşünüyorum ve çok rahatsız olduğum bi konu. Amk madem otoparklar almayacak ne diye satıyosun bunu sen. Madem patlama riski var sızıntı riski var satma o zaman.
-
hocam senin için en mantıklı araç bence opel corsa :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bu-arac-yakmiyor-yakit-sifir-115811439/detay
buradaki gibi.. bunlardan çook çok daha temizini bulabilirsin aradığın fiyata..
-
hem kız arkadaşım olsun az para harcatsın hemde rus olsun tarzı bise bu sanırım :D
-
mitsubishi colt'a bak derim
kullanırken kesinlikle hiç bir sıkıntı çekmessin motor mercedesin
ama satarken-serviste-parça sıkıntısı çekersin benden demesi
-
iQsuz bunu yazdı
mitsubishi colt'a bak derim
kullanırken kesinlikle hiç bir sıkıntı çekmessin motor mercedesin
ama satarken-serviste-parça sıkıntısı çekersin benden demesi
bildiğim kadarıyla mitsubishi colt ta sadece kendi motorlarını kullanıyor.. dizel olarak kullandığı motorları da vw grouptan alıyor..