Dizel, 2004 Ve Üstü,Max 15 Milyara Araç Aranıyor
-
Başkan 2004 1.5 dizel clio var . araba daha 30binde benim peder emekli bindiği yok arabaya benden iyi bakıyor öyle de temiz araç değişen boya hiç bişi yok. düşün zaten daha 30 bin de ama 19 istiyor :)
WitchKing tarafından 22/Şub/13 14:33 tarihinde düzenlenmiştir -
cemnet bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
O fiyata hyundai filan alırsın anca, onunda canı çıkmış olur. Hem fiyat düşük hemde dizel istiyorsun,
o kadarına yetti paramız
yedek parça ve sağlamlık olarak sizce hangisi?
15 bin az para mı la :D Bizim burda bir Hyundai satış yeri var. 12 bine bir araç var. Mersin yerim. Bakmamı istersen gidip bir önünde yazanlara bakarım. Hatta babama gösterim diye resmini çekmiştim birazdan yükleyim.
-
Ben anlamam arabadan hocam. Şans eseri biraz önce Hyundai satş yerinde gördüm. Sağdaki 12bin soldaki 15 bin yazıyordu. Birde Dizel yazıyordu. Modeli filan bilmiyorum işini yararsa yazayım dedim.
-
Hocam Citroen C3' lere de bir bak istersen. Oldukça az yakıyorlar.
Eğer ilk aracınsa ufak araba, hakimiyeti kolay.
örnek olsun diye verdim. bunun km si biraz yüksek.
zaten piyasada km si ile oynanmamış araç bulmak çok zor : )
cann tarafından 22/Şub/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Opel corsa niye dusunmuyorsun... O fiyatlara da bulabilirsin diye dusunuyorum..
-
kadirozdemir bunu yazdı
Ben anlamam arabadan hocam. Şans eseri biraz önce Hyundai satş yerinde gördüm. Sağdaki 12bin soldaki 15 bin yazıyordu. Birde Dizel yazıyordu. Modeli filan bilmiyorum işini yararsa yazayım dedim.
onlar starex, ne yaktıklarını bi bilsen :)
-
gencbeyin bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Vala hiç anlamıyorum hocam. Maksat belki yardımcı olur diye gördüm yükledim. Sitenin arka tarafında yerleri. Şu diğer müridin söylediği Opel Corsalar çok iyiymiş ama.
kadirozdemir tarafından 22/Şub/13 17:54 tarihinde düzenlenmiştir -
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, opel corsa cidden iyimiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-pazarlik-payi-vardir-108610102/detay
onun dışında yarın maslak oto pazarına gidicem. Bide 16 milyara clio satan bi tanıdık var artısı şu; adam istediğin zaman arabayı getir sattığım değerde alırım diyo büyük kaza yapmadıysan.
"Hasar kaydı vardır" ne demek? Neyi etkiliyor?
-
cemnet bunu yazdı
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, opel corsa cidden iyimiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-pazarlik-payi-vardir-108610102/detay
onun dışında yarın maslak oto pazarına gidicem. Bide 16 milyara clio satan bi tanıdık var artısı şu; adam istediğin zaman arabayı getir sattığım değerde alırım diyo büyük kaza yapmadıysan.
"Hasar kaydı vardır" ne demek? Neyi etkiliyor?
o büyük ihtimalle pert kaydı vardır demek ama adam yumuşatmış. tramerde yani kasko kayıtlarında görünen kaza ya da kaza kayıtları var. eğer pert kaydı varsa araca kasko yaptıramazsın. araç kaza yaptığı için sahibi tarafından kasko şirketine verilmiş olabilir. kasko şirketi kazalı olarak satmış bunlarda toplayıp tekrar piyasa sürmüş olabilir vs. vs. sadece ufak kaza kayıtlarında, lokal boya, 1 parça değişen yazıyolar çünkü.
-
gencbeyin bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
:D buna gülünür.Dizel aramış 15000 e cıks ama dizel alacaksan alman veya japon almalısın ki daha fazla bin kaldımı elinde kalır kalmadımı ömrünü savar yok ben atarlı istiyorum diyosan fiat veya citro alırım dersin sıkıntısını yaşarsın colt demişlerde o araba ülkemizde avrupa daki kadar sevilmedi devamı olmayan üretimlerden olduğu için sanırım ama eşek gibi sağlam kolay kolay arıza yapmayacak bir arabaydı o 6 kişi o arabaya dolu bavulları üstüne bağladık lastikler yerlerde fethiye babadağ a çıktı klima sonda açık sıcakta yanar dedim gram hararet bişey yapmadı çekti çıktı site de 4-5 seneye kadar duran 87 model bi suzuki taksi vardı çalıştığında 5. kattan traktör gibi çalıştığını hissederdim.diyeceğim çok sağlam dizelleri bulabilirsin 1 senelik dönem için zor bulursun.