folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dizi Film Arama Motoru Projem Hakkında Tester Olarak Yardımcı Olurmusunuz ( 10 Saniyenizi Almaz ) ?

Dizi Film Arama Motoru Projem Hakkında Tester Olarak Yardımcı Olurmusunuz ( 10 Saniyenizi Almaz ) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

sodom yazdım saddam çıktı ve birde tusubasa yazdım takipçisi çıktı amma güzel fikir bu site

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Şimdi ben genel bi yorum yapayım hocam.

4 farklı seçenekten de arattım herhangi bi hata almadım, sorunsuz gibi gözüküyor.

Yalnız sonuç bulmakta zorlandım o da sanırım indexlenen sitenin az sayıda olmasından dolayı.

Şimdi durum şu ki: Eğer birisi izlediği bi filmin veya dizinin ismini unuttuysa ama oyuncularından birini veya yönetmenini hatırlıyorsa girip büyük sitelerden hatırladığı kişiyi bulup onun oynadığı filmleri/dizileri araştırarak gider filmi bulur.

Bu daha çok hani hiçbişey hatırlamayanlar için güzel bir uygulama olabilir EĞER sonuç bulma sıkıntısı çekmezse.

Mesela ben "the man from earth" filmini unuttuğumu var sayarak arama yaptım. Film bağımsız sinema olduğundan oyuncular falan da tanıdık değil. Filmin ismi hariç genel konusuyla ilgili kelime ve kelime grupları arattım ama bulamadı. E sonra filmin ismini aratayım dedim onu da bulamadı. :) Şimdi bunu bi hata olarak alabilirsin ki film sitede indexlediğinizi gördüğüm turkcealtyazi.org'da var. E orda varsa ismini aratmama rağmen niye bulamadı? Bu belki biraz ilerletmene yardımcı olabilir.

Son olarak dediğim gibi örneğin La Haine filmini unutanlar oyuncularından ismini unutacak. Aratacakları kelimeler "3 arkadaş" - "50 katlı bina" - "fransız protesto" gibi şeyler olur. Kaldı ki bu film de aramalarda çıkmıyormuş.

Şimdi öncelikle teşekkürler hacım açıklaman için

ama özellikle yamıştım sitelerin hepsini indeleyemiyorsun

Mesela turkcealtyazi.org un yüzde birini bile daha indexleyememişimdir. O yüzden bulamaman çok normal :)

Çünkü örümcekler devamlı engelleniyor indexlenemiyor devamlı onlarla uğraşıyorum.

Benim burdaki amacım şu. Asla büyük siteleri zaten geçemezsin. Hayalini bile kurmuyorum zaten :D

Ama mesela google da içinde oyun olan bişi aradığın zaman ilk 5 sayfa flash oyun sitesi çıkıyor.

ben bazı şeylerde en azından sadece film sitelerinde yakın aramalar yapmayı hedefliyorum.

yoksa başka derdim yok :) Ki zamanlada gelişecek ilerleyecek zaten.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

sodom yazdım saddam çıktı ve birde tusubasa yazdım takipçisi çıktı amma güzel fikir bu site

Bunumu demek istediniz kısmı çıktımı hocam ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hocam the vampire yazdım alt yazı sitelerinide buldu . bence ayrı alt yazı diye bölümde koy.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

Bunumu demek istediniz kısmı çıktımı hocam ?

evet aynen o çıktı bunu mu demek istediniz diye neyse ileride gelişir bir numara olur inş.. ben şimdiden sık kullananlara eklim :)

İts My Life. NOW or NEVER
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

ikidir testlerine katılıyorum iplemiyon. 

Anarsistherif...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    livane bunu yazdı

hocam the vampire yazdım alt yazı sitelerinide buldu . bence ayrı alt yazı diye bölümde koy.

Kategorili arama yapıcam hocam o aklımda.

Reism sitelerinde arat

film sitelerinde arat

alt yazı sitelerinde arat 

vs.. gibi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

sherlock Holmes

bad boys

truman show 

eşleşmedi.

I'm legend (yada i am legend)

ise sonuçları yanlış verdi.

---

Daha bakmadım ama film listesi oradan buradan alınıp, test ettirilebilir sistemde ???

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

ikidir testlerine katılıyorum iplemiyon. 

İpliyorum hacım. Sen direk caps koyduğun için neler olduğunu rahtça görebildiğim için yazmadım :)

Saolasın yardımın için :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

sherlock Holmes

bad boys

truman show 

eşleşmedi.

I'm legend (yada i am legend)

ise sonuçları yanlış verdi.

---

Daha bakmadım ama film listesi oradan buradan alınıp, test ettirilebilir sistemde ???

Amaç film listesi değilde daha çok kullanıcı yorumları odaklı.

Hani kullanıcıların yorumlarından veya spoiler verilen yerlerde filmler aranılan kelimeler vs.. çok daha rahat bulunabiliyor.

En başta ana siteleri bitirdiğim zaman sözlükler için aralıklı indexleme deneyecem..

Tabi örümcekleri sistem engellemezse..

Toplam Hit: 6431 Toplam Mesaj: 55