Dizi Film Arama Motoru Projem Hakkında Tester Olarak Yardımcı Olurmusunuz ( 10 Saniyenizi Almaz ) ?
-
sodom yazdım saddam çıktı ve birde tusubasa yazdım takipçisi çıktı amma güzel fikir bu site
-
mahzal bunu yazdı
Şimdi ben genel bi yorum yapayım hocam.
4 farklı seçenekten de arattım herhangi bi hata almadım, sorunsuz gibi gözüküyor.
Yalnız sonuç bulmakta zorlandım o da sanırım indexlenen sitenin az sayıda olmasından dolayı.
Şimdi durum şu ki: Eğer birisi izlediği bi filmin veya dizinin ismini unuttuysa ama oyuncularından birini veya yönetmenini hatırlıyorsa girip büyük sitelerden hatırladığı kişiyi bulup onun oynadığı filmleri/dizileri araştırarak gider filmi bulur.
Bu daha çok hani hiçbişey hatırlamayanlar için güzel bir uygulama olabilir EĞER sonuç bulma sıkıntısı çekmezse.
Mesela ben "the man from earth" filmini unuttuğumu var sayarak arama yaptım. Film bağımsız sinema olduğundan oyuncular falan da tanıdık değil. Filmin ismi hariç genel konusuyla ilgili kelime ve kelime grupları arattım ama bulamadı. E sonra filmin ismini aratayım dedim onu da bulamadı. :) Şimdi bunu bi hata olarak alabilirsin ki film sitede indexlediğinizi gördüğüm turkcealtyazi.org'da var. E orda varsa ismini aratmama rağmen niye bulamadı? Bu belki biraz ilerletmene yardımcı olabilir.
Son olarak dediğim gibi örneğin La Haine filmini unutanlar oyuncularından ismini unutacak. Aratacakları kelimeler "3 arkadaş" - "50 katlı bina" - "fransız protesto" gibi şeyler olur. Kaldı ki bu film de aramalarda çıkmıyormuş.
Şimdi öncelikle teşekkürler hacım açıklaman için
ama özellikle yamıştım sitelerin hepsini indeleyemiyorsun
Mesela turkcealtyazi.org un yüzde birini bile daha indexleyememişimdir. O yüzden bulamaman çok normal :)
Çünkü örümcekler devamlı engelleniyor indexlenemiyor devamlı onlarla uğraşıyorum.
Benim burdaki amacım şu. Asla büyük siteleri zaten geçemezsin. Hayalini bile kurmuyorum zaten :D
Ama mesela google da içinde oyun olan bişi aradığın zaman ilk 5 sayfa flash oyun sitesi çıkıyor.
ben bazı şeylerde en azından sadece film sitelerinde yakın aramalar yapmayı hedefliyorum.
yoksa başka derdim yok :) Ki zamanlada gelişecek ilerleyecek zaten.
-
blackglove bunu yazdı
sodom yazdım saddam çıktı ve birde tusubasa yazdım takipçisi çıktı amma güzel fikir bu site
Bunumu demek istediniz kısmı çıktımı hocam ?
-
hocam the vampire yazdım alt yazı sitelerinide buldu . bence ayrı alt yazı diye bölümde koy.
-
ErotikPanda bunu yazdıblackglove bunu yazdı
Bunumu demek istediniz kısmı çıktımı hocam ?
evet aynen o çıktı bunu mu demek istediniz diye neyse ileride gelişir bir numara olur inş.. ben şimdiden sık kullananlara eklim :)
-
ikidir testlerine katılıyorum iplemiyon.
-
livane bunu yazdı
hocam the vampire yazdım alt yazı sitelerinide buldu . bence ayrı alt yazı diye bölümde koy.
Kategorili arama yapıcam hocam o aklımda.
Reism sitelerinde arat
film sitelerinde arat
alt yazı sitelerinde arat
vs.. gibi
-
sherlock Holmes
bad boys
truman show
eşleşmedi.
I'm legend (yada i am legend)
ise sonuçları yanlış verdi.
---
Daha bakmadım ama film listesi oradan buradan alınıp, test ettirilebilir sistemde ???
-
Huerfanos bunu yazdı
ikidir testlerine katılıyorum iplemiyon.
İpliyorum hacım. Sen direk caps koyduğun için neler olduğunu rahtça görebildiğim için yazmadım :)
Saolasın yardımın için :)
-
zumsuk bunu yazdı
sherlock Holmes
bad boys
truman show
eşleşmedi.
I'm legend (yada i am legend)
ise sonuçları yanlış verdi.
---
Daha bakmadım ama film listesi oradan buradan alınıp, test ettirilebilir sistemde ???
Amaç film listesi değilde daha çok kullanıcı yorumları odaklı.
Hani kullanıcıların yorumlarından veya spoiler verilen yerlerde filmler aranılan kelimeler vs.. çok daha rahat bulunabiliyor.
En başta ana siteleri bitirdiğim zaman sözlükler için aralıklı indexleme deneyecem..
Tabi örümcekleri sistem engellemezse..