Dizi Film Arama Motoru Projem Hakkında Tester Olarak Yardımcı Olurmusunuz ( 10 Saniyenizi Almaz ) ?
-
aramalarında sitenin kendisi çıkıyor, direkt film linki vermiyor. bunun için keywords değilde site içindeki linklerde arama yaptırman gerek bence.
acemi-webci tarafından 13/Şub/13 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
rwurl oluyor genelde film sitelerinde, bu işini kolaylaştırır. -
StormAnGeL bunu yazdı
arkadaşım denedim çıkmadı hazine avcısı biraz eski bir dizidir bulursan ve koyarsan sevinirim
Hocam biz filmin kendisini bulmuyoruz ismini buluyoruz.
-
-
Bilinmeyen bunu yazdı
Eywallah hocam işte bunu hatırlatman iyi oldu. Arada boşluk bıraktığın zaman bunu tek harf arama olduğu için spam olarak algılıyor.
Aslında çok güzel bir sistem böylece en azından saldırılardan korunmu olur
Ama yinede buna uygun bir zamanda el atmak lazım.
-
Aradığınız kelime "günah keçisi" ile ilgili sonuç bulunamadı.
Şahin K olmadan olmaz müdür :))
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Aradığınız kelime "günah keçisi" ile ilgili sonuç bulunamadı.
Şahin K olmadan olmaz müdür :))
Ayıpsın hacı zamanla hepsi indexlenecek heycan yok :D
-
Sadece arattığımız isime dair sonuçlar mı çıkacak? Mesela uygun ya da yaklaşık sonuçlara dair imdb oylamaları, film açıklamaları ve/veya detayları yer almayacak mı?
Yani ben böyle bir sistem yapıyor olsam bu imdb oylamalarını, film açıklamalarını, youtube üzerinde yer alan film trailerlarını da sonuç içerisinde göstermeye çalışırdım. Siteleri indexleyen spider yerine sorguları çalıştırıp uygun sonuçları çeken bir bot daha mantıklı olabilir gibime geliyor. Aranan şeyin bulunması açısından daha kullanışlı olabilir.
-
Hacı adam unuttuğun filmin ismini hatırlatmaya çalışıyor, film bilgisi vermeye değil. :|
"Filmin ismini mi buldun? Tamam benden bu kadar. Git şimdi sinema sitelerinde filmin detaylarına bak." diyor. :|
-
mahzal bunu yazdı
Hacı adam unuttuğun filmin ismini hatırlatmaya çalışıyor, film bilgisi vermeye değil. :|
"Filmin ismini mi buldun? Tamam benden bu kadar. Git şimdi sinema sitelerinde filmin detaylarına bak." diyor. :|
Sonunda tam anlamıyla anlayan birilerini görmek çok güzel :D
-
hacı en çok sorgulanan kelimeleri sıralatma bence am göt meme yarrak dolmuş