Djarum Black(Sigara)
-
arkadaşlar genel olarak gençliğimi bitiren sigara ama ben yinede onun efsane olduğunu düşündüğümden bu konuyu açtım artık tezgahlarda görünürmü görünmezmi bilmem ama sigarası ve sigaranın filtresi simsiyahtır ve kendine has bi karizması vardır içinize çektiğinizde çıtır çıtır ses çıkarır ve tütünle beraber harmanlanmış karanfil ağzınızda ayrı bi tat bırakmakla sigara gibi kokmasını engeller üzerinizi kokutmaz ağırdır aslında biraz. ve bolca içildiğinde faranjite neden olur
sizin bu sigara hakında düşündükleriniz neler...
-
hiç sevmem.Sigara gibi deil nargile gibi geliyo insana.Genelde sigarya yeni başlayanlar içerler.
-
iğrenç yavan bişey benmde hoşuma gitmez
-
Benim gibi sigara içmeyen ama keyifli zamanlarımda her zaman ereksiyonuma ereksiyon katan mucizevi buluş diyorum.
Sigara içmemem ancak Backwood Ballı ve Djarum herzaman çekmecemde vardır. Tamamen keyif aracıdır bunlar, çikolata fln boş kalır bunların yanında. Bunları içerken sigara gibi içmeyin, böle keyifle için oturun güzel bir blues-jazz şarkısı açın geçin camın kenarına her çekişinizde yüzünüzde tebessüm oluşsun, son fırtı alırken dumanı okadar yavaş verinki 15 sn sürsün ve müziği 2-3 dakika daha dinleyip işinize devam edin.
Harbi sizi cennete götürüp getirir.
-
bi kere içtim asaleti var sigaranın karanfilli çok güzel gidiyor yemek üstü :)
-
şimdiye kadar hiç görmedim bu sigarayı :|
siyah olupta bildiğim kaptan black ve more var :S blackli olarakta bi cool black var.
kaçak mı satılıyor bu?
-
ilk defa görüyorum..
-
bok bildiğin bok. içmeyin içirmeyin. winston, camel neyinize yetmiyo.
-
tütün mamullerının en iyisinin a.q
-
bombok cugara saman sar iç daha iyi
-
yalnız sigara reklamı yapar gibi bişi olmuş..