Djarum Black(Sigara)
-
Ultrasker, istersen pm ile telefonunu, mailini ya da msn'ini filan ver, oradan görüşelim.
-
hmm neyse ulstraasker alacaksa ona msnden sorarım nasıl diye =)
ona göre sana ulaşırım
-
Peki hocam, ultrasker alacak galiba, duruma göre haberleşiriz
-
bir ara denemek lazım..
-
bende denemek istiyorum çünkü orjinali içmemiş olabilecegimden şüphelendim şimdi. ben hiç sevmem çünkü bunu :))
-
İstersen sana da ptt ile zarf içinde denemelik tek paket gönderebilirim hocam
-
Bu arada bunun Türkiye'de satılmamasının sebebi Tekel. Türkiye'de satışı için bazı şartlar var, mesela Türkiye'de fabrika kurmak gibi, Djarum bunna tamam diyor kurarız fabrikayı. Ancak diğer şart ise Türkiye'de üretilen tütünlerin kulllanılması şartı. Ancak zaten bu sigaranın en önemli yanı endonezyada üretilen tütünler. Ondan dolayı adamlar kabul etmiyor. Tekel de satışına izin vermiyor dolayısıyla. Yoksa zararlı filan gibi bi durum söz konusu değil. Bildiğin sigara kadar zararlı tabi
-
Öncedende konusu acılmıştı bunun ne bir bakkalda nede bir başka yerde rastlamadım bu melete (:
-
Harbiden bulmak kolay olmuyor bunu yerini bilmedikçe.. Genelde bulunanlar da sahte oluyor, alırken dikkatli olmak lazım. Sahtesinden hiçbir tat alamazsınız. Pişman olursunuz. Benden almak isteyenler isterlerse önce bir paket denemelik alabilirler.
-
w4sd la tanışma sebebimiz jarum bizi bir bagladı kopamıyoruz :D