folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dogo Argentino Hakkında Bilgisi Olanlar Bakın Lütfen.



Dogo Argentino Hakkında Bilgisi Olanlar Bakın Lütfen.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek

    hafiz sagirliktan kastim %100 duymama olayi degil diger kopeklere gore daha agir isitiyorlar, soyle diyeyim iyi egitilmis bir rottweiler koptu gitti ve birine saldirmaya basladi sen ona seslendiginde saldiriyi keser ve durur ama dogolarda ise isler biraz farkli yurur ne kadar iyi egitilirse egitilsin yanindan kostu gitti birseye saldiriyor ve sen gotunu yirtsanda durmaz cunku seni duyamaz. sende egitirken bunu goz onune alirsin ona gore sesli komutlarin yaninda gorsel komutlari da uygularsin zaten belli bir zaman zarfindan sonra sadece komutun el isretini yapmam kopege yetecektir. iyice besle ki vucudu et yapsin birader ayrica sana sacma gelebilir ama kopegi tavana asilmis bir sambriyelin icinde kopegi as on kollarini ve kafasini sambriyelin icinden gecir arka bacaklari sarksin bu sekilde kopegin gogus bolgesi genisleyecektir zaten sende duzgun besledigin kosulda kopek kaslanacak ve genis duran gogus bolgesinde o kaslara bakip vay amk! diyeceksin.

    ps; egitim cezasida olsa sakin kopege elle vurma gazete falan kullan hatta mumkunse sevmek disinda kopege elle dokunma


    ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Zayıflığı haricinde gayet sağlıklı bir Dogo Kuyruğunu asla kestirme böyle bir saçmalık duymadım..dogo'nun pitbull'un kuyruğu kesilmez..sanırım kulaklarıda yanlış kesilmiş..aslında kulak kesilmesine karşıyım sonuçta hayvanı ava çıkarmayacaksın..çok kötü bir görünüm veriyorsa kesim'i düzelttirebilirsin..Dogo ve Beyaz pitbull'larda albino'luk ve buna bağlı körlük veya yüksek oranda görme sorunları olabiliyor..belki bu tip bi problemden dolayı dışarı atmış olabilir piçler..sen her iki gözünüde bir kontrol et istersen,tamamen kör olsa anlardın sanırım.


    dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2008
    Erkek

    Dogo hastasıyımdır aga üniversite bittiğinde iyi bi tane alıcam inşallah her neyse bu köpek dogo kırması aga,boğazındaki tüyler çelimsizlik gözlerin şekli vucud yapısı herneyse kırma hayvan.Bu hayvan dogo kadar iri olmaz onuda baştan söyliyim.

    Onun dışında güzel bi kız,benimde sokaktan aldığım bı kızım var kırma vucut yapısı çok benziyor 5 aylık oldu tabı benimki bu kızda tahminimce 4 4.5 aylık filan

    İstediğin konuda sorabilirsin hazır vesaire öneririm istiyosan benm gbi parasız üniversite öğrencisiysen zor olur biraz ama naparsan yap hayvanın yemini suyunu eksik etme yazık eline bakıyor.


    _ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    @blackhammer zaten o eğitim konusunda hep eksik görüyorum kendimi. gerekli sertliği gösteremiyorum sanırım

    zayıflığı konusunda @hallederi_5 hayvanın ne kadar süre başı boş dolaştığını bilemiyorum. belki aç kaldığı için zayıf düştü, sanırım önümzdeki ay ancak belli olur biraz toplarsa kendini. yarın biraz daha detaylı resimlerini ekleyeyim diye düşünüyorum. bir dogo forumunda dogo dediler ama sanırım önce bi veterinere götürmekte fayda var.

    @Lemuria 
    kör değil ama yine de tek tek kontrol etmedim gözlerini. bi edeyim. gece pek görmüyo gibi sanki kıllanmadım değil


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 3578 Toplam Mesaj: 15