Dogum Yapan Akrep Den Görüntüler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı

bu mesaj madalyalık :D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    görüyon mu akrepı hayvanat acıyo kaputu cıkarıyo veledlerı sonra tekrar kapıyo kaputu :D :D :D

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Evet orasını patlatıp çıkarıyo bebeleri :)

Benimde tarantulam var hiç korkmuyom :| Bi canlı yem sorunu olmasa :D Yazık 2 haftada 1 minicik kurtcuk yiyo :D

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    a.q. pisi ya sabah sabah midem kalktı

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:

Evet orasını patlatıp çıkarıyo bebeleri :)

Benimde tarantulam var hiç korkmuyom :| Bi canlı yem sorunu olmasa :D Yazık 2 haftada 1 minicik kurtcuk yiyo :D

hacı tarantulamı dedin? msni pm attım bi ekle sana zahmet

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    amınakoyım çok iğrendim

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek

Way way ne kadar şirinler :D  ( IYYYYYYYYY :D )

lan sabah sabah bi hoş oldum :(

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

İyide bir açıklama koysaydın birader, Şimdi bu Sırtını yarıptamı çıkardı bunları ne etti. Olacak işmi bu yahu ilginç bir Doğum şekli.

Bu arada Akrep bir Tarantula iki Dünyada Bu hayvanlardan Korktuğum kadar sanırım başka hiç bir şeyden korkmuyorum, Resmine bakıyorum ya o bile bende müthiş Duygular yaratıyor. :)

Yok hocam akrepler yavrularını belirli bir boyuta gelene kadar sırtlarında tasırlar, sırtından dogurmaz. Tarantuladan korkmanı gerektiren birsey yok, kıllı ve buyuk olmasından tiksiniyorsan o baska. eline alıp oynayabilecegin bir hayvan, ısırmaz saldırmaz. akrepleri bende sevmem cabuk sinirleniyorlar :)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı

Ve sonra korku içinde uyandın dime ? (:

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

İyide bir açıklama koysaydın birader, Şimdi bu Sırtını yarıptamı çıkardı bunları ne etti. Olacak işmi bu yahu ilginç bir Doğum şekli.

Bu arada Akrep bir Tarantula iki Dünyada Bu hayvanlardan Korktuğum kadar sanırım başka hiç bir şeyden korkmuyorum, Resmine bakıyorum ya o bile bende müthiş Duygular yaratıyor. :)

Yok hocam akrepler yavrularını belirli bir boyuta gelene kadar sırtlarında tasırlar, sırtından dogurmaz. Tarantuladan korkmanı gerektiren birsey yok, kıllı ve buyuk olmasından tiksiniyorsan o baska. eline alıp oynayabilecegin bir hayvan, ısırmaz saldırmaz. akrepleri bende sevmem cabuk sinirleniyorlar :)

Hea hepsi ısırmaz saldırmaz diye bi kaide mi var :D Türüne göre değişir hocam..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 8897 Toplam Mesaj: 41