Dogum Yapan Akrep Den Görüntüler...
-
Allah analı babalı büyütsün..
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı
Ve sonra korku içinde uyandın dime ? (:
Yok be hocam harbi anlattığım olay doğru kafasına kafasına vurdukça çoğaldı akrep felanda değildi normal hamam böceği gibi bişey dedim memeli bu alt tarafta meme felanda göremedim ama yemin ederim başıma gelmiştir bu olay. -
oha
erkek akrep kaç post attırmış buna amk :|
nt: e geçim sıkıntısı yok tabi -
ayy irench bencede :d Kusucam beyaz beyaz piçler ..
-
görüyon mu kötü sülüyu kım derdıkı bu canavar bi gün dogum yapıp 15-20 tane piç meydana getircek diye :D :D :D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı
Ve sonra korku içinde uyandın dime ? (:
Yok be hocam harbi anlattığım olay doğru kafasına kafasına vurdukça çoğaldı akrep felanda değildi normal hamam böceği gibi bişey dedim memeli bu alt tarafta meme felanda göremedim ama yemin ederim başıma gelmiştir bu olay.
-----------------------------Olurmu Hocam o akreptir ne biliyon, belkide Bir insanın avı olmaktan son anda kurtulmuştur, Ancak Kıskaçlarını Amansız Kaçışta kaybetmiş olabilir. Kıskaçları yokken zaten aynı bir hamam böceğini andırır, Sen beni dinle evi bi kontrol ediver, Allah Muhafaza büyük dert yaratmasın sonra, Bir sabah uyanınca Demeye dilim bile varmıyor yahu. :(
-
hp32 bunu yazdı:
oha
erkek akrep kaç post attırmış buna amk :|
nt: e geçim sıkıntısı yok tabi
hocaerkek akrep dişi akrepi 10 şiddetinde sarsmış a.q :)
-
one lan, ne kadar periyodlarda doğum yapıyo bunlar ? kaçı yaşıyo eğer böyle ürüyosa bunlar boku yedik :C
-
oha bune lan:D
-
shockman bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Ve sonra korku içinde uyandın dime ? (:
Yok be hocam harbi anlattığım olay doğru kafasına kafasına vurdukça çoğaldı akrep felanda değildi normal hamam böceği gibi bişey dedim memeli bu alt tarafta meme felanda göremedim ama yemin ederim başıma gelmiştir bu olay.
-----------------------------Olurmu Hocam o akreptir ne biliyon, belkide Bir insanın avı olmaktan son anda kurtulmuştur, Ancak Kıskaçlarını Amansız Kaçışta kaybetmiş olabilir. Kıskaçları yokken zaten aynı bir hamam böceğini andırır, Sen beni dinle evi bi kontrol ediver, Allah Muhafaza büyük dert yaratmasın sonra, Bir sabah uyanınca Demeye dilim bile varmıyor yahu. :(
Bak hala taşak geçiyo olm akrep değildi diyom lan :D ankarada evin içinde akrep ne arasın böcekti o :D