Doktorun Prensibine Bak!
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Türbanlı olduklarını neden söylüyor ne yani türbanlı olmazsa yapmazlardı der gibi Hem vatandaş alkollüymüş nasıl kendi ağzından "Bunları anlatıyor orası merak uyandırıyor. Bana atmaca düzmece geldi inanmadım. olay bence tamamen
siyasetle ilgili 2 cümle sonrası türbanlı hemşireler yardım etmemiş miş de
-----------------------------bu düşünceye birebir katılıyorum düzmece olay bana göre :| yolda excayı alkollü görsem bi tekmede ben vurrum ayyaş diye :P
-----------------------------Hehehe exca duymasın. ben yardım ederdim belediyeye teslim ederdim(: -
kotusirine bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Türbanlı olduklarını neden söylüyor ne yani türbanlı olmazsa yapmazlardı der gibi Hem vatandaş alkollüymüş nasıl kendi ağzından "Bunları anlatıyor orası merak uyandırıyor. Bana atmaca düzmece geldi inanmadım. olay bence tamamen
-----------------------------bu düşünceye birebir katılıyorum düzmece olay bana göre :| yolda excayı alkollü görsem bi tekmede ben vurrum ayyaş diye :P
-----------------------------Hehehe exca duymasın. ben yardım ederdim belediyeye teslim ederdim(:
:D:D:D:D:D -
"Ey İman edenler, size bir fasık haber getirdiğinde onu iyice araştırın; yoksa bilmeden bir topluma kötülük edersiniz de sonra ettiğinize pişman olursunuz." - ayet-i kerime -
-
kotusirine bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
kotusirine bunu yazdı:
Hehehe exca duymasın. ben yardım ederdim belediyeye teslim ederdim(:
Lölz ne komik $eylersiniz siz öle. malezya kIrmaları sizi :B -
eger olay gercekten böyleyse.. ben onun gibi doktorun ......... neyse.. ona doktorluk veren zihniyete tüküreyim ben.. ettigin yemin bir tarafinda patlar insallah..
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ya beyler yapacak haber kalmadı türbana takılıyorlar işte anlayamıyormusunuz ?
haber için kendilerini satar bu haberciler yeterki tepki versin hit artsın reyting olsun...
hipokrat yemini diye bişey var Allaha inanan doktor zaten hipokrat yeminini bozamaz.
ben ufacik bir kasabadayim.. burda türbanli hemsireler. erkeklere igne vurmuyorlar..? ne bileyim bakmaya falan gelmiyorlar.. bizim valide demisti.. inanmamistim.. ama gittim gördüm.. tescilledim.. hepsinin.... -
kodumun yobazı işte ne olacak..
-
DeFactorx bunu yazdı:
yorumları okumadan direk yazıyorum ben bu lafı söyleyen bin tane türbanlı biliyorum. uydurma değil bariz tıpda okuyan türbanlı kızların söyledikleri... söylenenler bu kadarla da sınırlı değil sarhoş insanları değil erkekleri tedavi etmeyeceklerini söylüyolar
madem öyle ne bok yemeye tıp okuyolar.. hocam varsa bildiğin öyle doktor adres falan ver de gidip bi muayene olalım uyuzluğuna :D -
Noluyor ülkem doktorlarına,hastahanelerine?
Biri senin kaşın eğri biri paran yok.. Nereye gidiyoruz ya? Az önce de haberlerde felçli kadını 4 saat beklettiklerini gördüm gidişat kötü.
-
hipograt yemininde herkeze yardım edeceklerine söz veriyorlar ama buna yardım etmiyorlr:l İlginç...