Dolar Ne Olur ?
-
2k kdr alacamda bekliyom :)
-
A_REX bunu yazdı
2k kdr alacamda bekliyom :)
hocam şimdi al $: 2.894 Tl :D
RitmFarbRacourci tarafından 08/Eki/15 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
dolar almıştım lakin şu an yurtdışındayım evdeki dolarları bulamadılar kitabın arasına koymuştum eve gidince bakacam keşke tahribata yazsaydım :D
beyler seçimden sonra koalisyon gözüküyor. eğer koalisyon yapılmazsa kriz çıkar dolar 4 lira olur hatta 5 lira. -
Bence haftaya çarşamba perşembe ye kadar az daha duser. BENİM İÇİN önemli bir alım fırsatı dir bu seviyeleri.
seçimde tek parti çıkmayacak . memleketin doğuşu yanıyor .
Bu düşüş basit bir bahar havası estirmekten öteye gitmez.
yatırım tavsiyesi değildir . ben böyle düşünüp ona göre hareket edecem
-
su an 2.90 bence 2.7 lere dusup tekrar cikacak. yabanci Turkiyeye dolar sokuyor pahalidan satip fiyati dusurup ucuzdan alacaklar.
-
arkadaşlar bir süre önce dolardan biraz kar elde ettmin anca seçimden sonra finans alanında tecrubeli arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda seçimden sonra doların geri gelececeğini bariz bir şekilde anlattılar. Ancak geri geliş sonrasında bir atak olur ise 3,5 lere kadar yükseleceği durumuda olabilir dediler. Her halükar da büyük bir risk var ama şunu unutmamak lazım risk yok ise kazanç da olmaz.
-
Son 12 ayda fed güvercin tavır sergiledi dolar düştü aldım, fed şahin tutum sergiledi fırladı sattım bunu adamlar düzenli olarak yapıyor net karımı söylesem üzülür hayata küsersiniz.
Seçimden sonra türkiye şirinler köyüne dönmeyecek, chp hükümet kurma görevi isteyecek mhp naapcağı belli değil, tayyip kendisini allah gibi görmeyecek her türlü oluşuma köstek atacak.
Bizde bu ekşın varken doları al gece rahat uyu =D
-
dolarla iş yaptıgımdan dolayı secımden sonra dusmesını beklıoyruz yurt dısından aldıgımız bılgıler bu dogrultuda
-
3'den aldım. amk düştükçe düşüyor :D . 2.95'de bekledim çıkar 3ün üstüne yok dur dedim. Şimdi 2.90'ın da altına düştü. Umarım seçimden sonra artar da zarar etmem.
-
2.9 dan 2.5.k aldım bakalım nolcak