folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolar Ne Olur ?

Dolar Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

2k kdr alacamda bekliyom :) 

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

2k kdr alacamda bekliyom :) 

hocam şimdi al $: 2.894 Tl :D
    RitmFarbRacourci tarafından 08/Eki/15 23:41 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

dolar almıştım lakin şu an yurtdışındayım evdeki dolarları bulamadılar kitabın arasına koymuştum eve gidince bakacam keşke tahribata yazsaydım :D

beyler seçimden sonra koalisyon gözüküyor. eğer koalisyon yapılmazsa kriz çıkar dolar 4 lira olur hatta 5 lira.

kaygusuz tarafından 09/Eki/15 00:13 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bence haftaya çarşamba perşembe ye kadar az daha duser. BENİM İÇİN önemli bir alım fırsatı dir bu seviyeleri.  

seçimde tek parti çıkmayacak . memleketin doğuşu yanıyor . 

Bu düşüş basit bir bahar havası estirmekten öteye gitmez. 

yatırım tavsiyesi değildir . ben böyle düşünüp ona göre hareket edecem

Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

su an 2.90 bence 2.7 lere dusup tekrar cikacak. yabanci Turkiyeye dolar sokuyor pahalidan satip fiyati dusurup ucuzdan alacaklar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firatakkoc
    firatakkoc's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir süre önce dolardan biraz kar elde ettmin anca seçimden sonra finans alanında tecrubeli arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda seçimden sonra doların geri gelececeğini bariz bir şekilde anlattılar. Ancak geri geliş sonrasında bir atak olur ise 3,5 lere kadar yükseleceği durumuda olabilir dediler. Her halükar da büyük bir risk var ama şunu unutmamak lazım risk yok ise kazanç da olmaz.

Ragnar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Son 12 ayda fed güvercin tavır sergiledi dolar düştü aldım, fed şahin tutum sergiledi fırladı sattım bunu adamlar düzenli olarak yapıyor net karımı söylesem üzülür hayata küsersiniz. 

Seçimden sonra türkiye şirinler köyüne dönmeyecek, chp hükümet kurma görevi isteyecek mhp naapcağı belli değil, tayyip kendisini allah gibi görmeyecek her türlü oluşuma köstek atacak.

Bizde bu ekşın varken doları al gece rahat uyu =D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

dolarla iş yaptıgımdan dolayı secımden sonra dusmesını beklıoyruz yurt dısından aldıgımız bılgıler bu dogrultuda

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

3'den aldım. amk düştükçe düşüyor :D . 2.95'de bekledim çıkar 3ün üstüne yok dur dedim. Şimdi 2.90'ın da altına düştü. Umarım seçimden sonra artar da zarar etmem.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

2.9 dan 2.5.k aldım bakalım nolcak

Toplam Hit: 17503 Toplam Mesaj: 131
dolar