Dolar Ne Olur ?
-
-
tdi verileri çok yüksek geldi. ysk kesin sonuçları açıklayana kadar yükselir diye tahmin ediyorum.
-
al sat yapanlar yaşadı amk. 1 haftada 2.82 den 2.92 ye çıktı mk
-
Yeni Kabineden bi sk olmaz şimdiden 3 üzerine hazırlanın
Endekste aynı oranda eriyor Rusya ile ilişkiler düzeltilmezse her türlü krize gireriz
-
alam mi 30 bin dolar ne yapalim gencler biraz birikmis var
-
sanacasta müride sorun derim adam aylar sonrası için kuruşu kuruşuna şu kadar düşecek sonra şuralara kadar çıkacak dedi aynen oldu dediği :D
-
Can Dündar' ın tutuklanmasından sonra yarın ABD, Almanya başta olmak üzere bir çok ülke özgürlük ve adaletten Türkiye' de şüphe ediyoruz diyecek ve TL değer kaybedecek, zaten elimizde nur topu gibi bir Rusya sorunu varken ve Türkmenlere yapılacak saldırılara müsade etmeyiz dendikten sonra bugün Rusların deliler gibi Türkmenlere saldırmasıda göz önünde bulundurulursa yarın TL değer kaybeder USD 2,95 seviyesini zorlar 2,9516 direncinide kırarsa 2,95 altına düşmesi zor olur.
-

Küçük bir akşam değerlendirmesi yapalım dedim kapadım pozisyonu şimdi yine USD/TRY' de aynışartlarda açık bir pozisyonum var. Bunun dışında yarın da gece 22:30' a kadar EUR/USD paritesinde satım yapıp kar elde edebilirsiniz. Türkiye saati ile 15:30' da ABD piyasaları açılıyor eğer piyasalar açılmadan iyi bir kar elde etmişseniz pozisyonu kapatıp ABD' nin Cuma günleri sık sık yaptığı piyasayı dalgalandırmalarında stoploss olmayın.
-
Arkadaşlar forex ile alakalı değil ama güzel bir blog. Elaman cidden işin mutfağından paylaşım yapıyor gibi geldi bana.
http://bilincliyatirimci.blogspot.com.tr/
-
son 28 dakika :)