Domain İstiyorum ....
-
hehe arkadaşlar bi tane domain alcamda kredi kartım falan yok. babamdan istemek istemiyorum, ne alacaksın ne yapacaksın falan bi ton soru sorar. burdan sağlam bi arkadaş istediğim domaini alıp bana verirse ona ödemeyi kontor olarak yapabilirim en pratik şekilde. bankada pttde falan uğraşmak istemiyorum. direk kontor şifresini veriyim. dj alper buzul ve birçok kişi var bu işlerle ilgilenen. biriniz yardımcı olursunuz umarım. cevapları bekliyorum...
-
Alper i falan pek duymadim mesajlarda gordum ama Buzul ilgileniyor avea ise ben halledebilirim tabii istersen hoca :)
-
hoca hayrına 5-10 kontör yollasana madem :|
-
orda ptt vardır elbet oraya adamın hesabına 11 ytl yatırarak alabilirsin msn imi ekle yardımcı olurum sana madd@w.cn
-
yaw dedimya bankada ptt de uğraşmasak kontorle daha pratik olur. ptt var yoksa, hemide 2 tane :D direk kontor şifresini yollicam. daha pratik. bu arada kontorler sebil deildir :D
-
godaddy de .info domain 0.99$ idi
ne uzantılı alacaksın :)
bana yüz kontör yolla alayım onu sana :D
-
Ekle beni yardimci olurum
-
100 Avea kontör alırsan,
.com, .net .org olması şartıyla 1 Yıllık domain kaydediim :) PM ile ulaşabilirsin.
-
haci bi domain 9.90 100 kontor 17 ytl :S
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------100 Avea kontör alırsan,
.com, .net .org olması şartıyla 1 Yıllık domain kaydediim :) PM ile ulaşabilirsin.
-----------------------------domain fiyatlarına baktımda teklifin pek makul deil. 100 avea kontore 2 yıllık .com yada 1 yıllık .com için 55 kontor transfer ediyim, benim hattımda avea
-
domain satacağımda değil konturlada kesinlikle iş yapmam ama sana yardımcı olayım mağdem öyle durumların var işe baban karışıyorsa anlatamazsın zaten şahsen ben anlatamıyorum :) p.m çak bir tane bakalım çaresine.
Toplam Hit: 2149 Toplam Mesaj: 17