Domain İstiyorum ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    hehe arkadaşlar bi tane domain alcamda kredi kartım falan yok. babamdan istemek istemiyorum, ne alacaksın ne yapacaksın falan bi ton soru sorar. burdan sağlam bi arkadaş istediğim domaini alıp bana verirse ona ödemeyi kontor olarak yapabilirim en pratik şekilde. bankada pttde falan uğraşmak istemiyorum. direk kontor şifresini veriyim. dj alper buzul ve birçok kişi var bu işlerle ilgilenen. biriniz yardımcı olursunuz umarım. cevapları bekliyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Alper i falan pek duymadim mesajlarda gordum ama Buzul ilgileniyor avea ise ben halledebilirim tabii istersen hoca :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    hoca hayrına 5-10 kontör yollasana madem :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    orda ptt vardır elbet oraya adamın hesabına 11 ytl yatırarak alabilirsin msn imi ekle yardımcı olurum sana madd@w.cn

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    yaw dedimya bankada ptt de uğraşmasak kontorle daha pratik olur. ptt var yoksa, hemide 2 tane :D direk kontor  şifresini yollicam. daha pratik. bu arada kontorler sebil deildir :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

godaddy de .info domain 0.99$ idi

ne uzantılı alacaksın :)

bana yüz kontör yolla alayım onu sana :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Ekle beni yardimci olurum

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

100 Avea kontör alırsan,

.com, .net .org olması şartıyla 1 Yıllık domain kaydediim :) PM ile ulaşabilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    haci bi domain 9.90 100 kontor 17 ytl :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

100 Avea kontör alırsan,

.com, .net .org olması şartıyla 1 Yıllık domain kaydediim :) PM ile ulaşabilirsin.

-----------------------------

domain fiyatlarına baktımda teklifin pek makul deil.  100 avea kontore 2 yıllık .com yada 1 yıllık .com için 55 kontor transfer ediyim, benim hattımda avea

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    domain satacağımda değil konturlada kesinlikle iş yapmam ama  sana yardımcı olayım mağdem öyle durumların var işe baban karışıyorsa anlatamazsın zaten şahsen ben anlatamıyorum :) p.m çak bir tane bakalım çaresine.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2149 Toplam Mesaj: 17