Dönem Ödevi İçin Okula Kasa Alınması!
-
böyle saçma sapan bir dönem ödevi varmı şu okullarda ? kardeşim ve 7 kişi atölye dersi dönem ödevi olarak hoca bilgisayar kasası alınmasını istemiş. bu öğretmen kendini çok akıllı sanıyo herhalde. böyle bir şey suç değilmi ? her öğrenci 60 tl verecekmiş yeni kasa alınacakmış. bu uyanıklıktan başka bişey değil. öğrenciden bu kadar para alınması yasak diye önergelerde geçen bir kanun varmı bilen varmı ?
-
3-4 adet baba alınır, öğretmene fırça çekilir, yetmezse dövülür, 10 sene önceden şükriye menici i.ö.o. na selamlar...
-
Para mara vermesinler direk milli eğitime şikayet etsinler
-
güç kablolarından biri hocaya diğeri prize bağlanır :D
-
yarın gidecem bu rezaleti konuşmaya...
-
hocam gitmeden önce bi marangoza uğra şöyle bi tarafı tutulabilicek gibi yuvarlanıp zımparalanmış diğer tarafı keskin hatlara sahip 3 e 5 bi kalas al hocayı hemen kapının önüne çekilmiş arabanın oraya kadar hoş sohbet yaparak götür sonra bagajdan kalası çıkart "hoca bu dönem ödevi denilen zımbırtıya kaç para vericekmişiz" diye sorarken sopaya bakıp iki kere vur eline "sizinkini ben öderim" demezse burdayım :))
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
Reberals bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
----------------------------- -
OdiN bunu yazdı:
hocam gitmeden önce bi marangoza uğra şöyle bi tarafı tutulabilicek gibi yuvarlanıp zımparalanmış diğer tarafı keskin hatlara sahip 3 e 5 bi kalas al hocayı hemen kapının önüne çekilmiş arabanın oraya kadar hoş sohbet yaparak götür sonra bagajdan kalası çıkart "hoca bu dönem ödevi denilen zımbırtıya kaç para vericekmişiz" diye sorarken sopaya bakıp iki kere vur eline "sizinkini ben öderim" demezse burdayım :))
-----------------------------3 e 5 mi hocam naptin sen :D:D:D:D
-
MaTRaX bunu yazdı:
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------3 e 5 mi hocam naptin sen :D:D:D:D
-----------------------------3cm 50 cm demek istedi heralde
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------hocam bide ampül takalım bari ışıkta versin:D(dalga geçmedim yanlış anlaşılmasın bide):)