Dost Kazığı Yemek !
-
bir dostum vardı..bir zamanlar..çok yakın bir dost..o kadar yakın ki kardeşindem daha çok seviyordum..aramızda hiçbirşeyin lafı olmazdı..cüzdanlarımız ortaktı giysilerimiz ortaktı..telefondaki kontörlerimiz bile ortaktı..hayatımda en çok güvendiğim belki de tek güvendiğimdi..peki sonra ne oldu..bi kaç piçle ortak olup iğrenç bir iftira attılar...tuzak kurup sinsi planlar yaptılar..hiç bir şey komadı bana ne piçlikleri ne başka yaptıları..ama dostumun ihaneti..hayatın en dayanılmazı belki buydu..(gultekin bu senin için değildi)..
-
hocam 18 yaşındasın allah ömür verirse daha ne kazıklar yiyeceksin
sıkma canını)
-
"Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim"
Sagopa Kajmer...
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------"Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim"
Sagopa Kajmer...
-----------------------------sago diyosa doğru der
@Newottoman : sanırım bu daha bir şey değil.. emin ol kat kat fazlasını görücez..
-
daha yeni başlamışsın kazık yemeye :) takılma..
-
hayatta yediğin her kazık bir tecrübedir ama gel gör ki ne kazık bitiyor ne de tecrübe
-
Allahdan evliliğe gitmemiş dosluğun karılarıda ortak kullanmaya kadar gider di bu :)))
ben 3 yıllık sıra arkadaşımdan üniyi kazanınca aynı evde kalırken kazık yedim oda bişimi :D
-
Kimseye güvenme hocam. Hep atılacak geri bi adım bırakmak gerekiyor.
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------hocam 18 yaşındasın allah ömür verirse daha ne kazıklar yiyeceksin
sıkma canını)
-----------------------------en güzel cevabın bu olduğuna inanıyorum . :l
-
Hayat yediğin Kazıkların Bileşkesidir.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
Hayat yediğin Kazıkların Bileşkesidir.
-----------------------------o öyle değil tecrübe yediğin kazıklar toplamıdır :D