Dosya Hostunda Yüklü Sitenin Trafiğini Nasıl Yerim?
-
Slm arkadaşlar bir sorum olacaktı.
1 site var ve dosyalar kendi hostunda.Bir dosyayı sınırsız kere bilgisayarıma nasıl otomatik bir şekilde çekerim.
flashget yada idm gibi programlar 1 kez çekiyor.
İstediğim sey, dosyayı bilgisayar sınırsız kere indirsin.Amaç trafiği bitirmek
Cevaplar için tşkler
-
varsa öyle bişey işe yarar aslında
-
c# ile çok kolay yazılır ama site senin sürekli bw yediğini görüp ip ban tabilir otomatik
-
indirip isim değiştirecen klasöre yazdıracan anca böyle olur sonra klasörü silip silip yeniden oluşturursun. ama programı var mı bilmiyore. bu mantık ile bişeyler yazılabilir.
-
firefoxa imacros kur.indirme işlemini kaydet.sonra idmden indirme başlangıç diyaloğunu gösterme yap.oto ceker.imacrosu zamanlayabilirsin.benzer isimli dosyaları nasıl kaydedecegını de ayarla idmden.
-
dedicated ise trafiğini bitirmen çok çok çok zor olur bu yüzden olan sana olur :)
-
rapidleech scripti de kurabilirsin.
-
denyonun get özelligini deneyebilirsin. işe yarayabilir (denemedim ama niye olmasın)
-
http://www.tahribat.com/download/bandwith.exe bizim tooldur hocam
-
Şimdi hocam şuna akıl erdiremedim.Biri beni aydınlatsın.
Sen bir dosyayı kendi bilgisayarına aynı anda sınırsız kere bir siteden çekerek o sitenin Banwidth ini durdurmak istiyorsun.
-Peki banwidth sandığından geniş ise o site yerine senin modem şişme yapmaz mı ?
-Olan sana olur diye düşünüyorum.Neticede kullandığın hat adsl değilmi ?
-Hadi bunu geçtim, serverda mutlaka saldırıları engellemek adına bir firewall yada başka birşey bulunur.Bu güvenlik önlemleri nedeniyle saldırın sonucunda ip ni banlamazlar mı ?
-
büyük bi site değilse kimse şeyine takmaz ip miş banmış.
bittikten sonra anca farkına varırlar birinin bw kastığını. 20 liralık hostu kim koruycak Allah aşkına :D