Dövizdeki Hareketlilik Sürermi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Selam gençler,

Elimde 6-7k £ (paund) var sizce şuan kurun en yüksek noktasındayken bozdurmak mantıklı mı ?

Bu hareketlilik daha sürer mi ? Yoksa yılbaşından sonra iner mi ?

Ekonomi bakanı yıl başından sonra düzelecek diye bir açıklama yaptı gibi ama düşündürücü 

link:

https://m.mynet.com/ekonomi-bakanindan-son-dakika-dolar-aciklamasi-finans-141252

Fikirlerinizi bekliyorum hocalar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bunu bilen olmaz . iddaa gibi bişey . 

TL de kaldığın son 15 yolda her zaman kaybettin . 

al sana dolar 15 yıllık   bu GRAFİK DOLAR HER ZAMAN YÜKSELİR DEMEK DEĞİLDİR . ARAMIZDA GEÇEN SENE 3,90 DAN DOLAR ALIP HALA BEKLEYENLER VAR : )

samaccc tarafından 27/Eki/17 12:14 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Sen bankacı adamsın, yatırımın ne yönde olur ne yapardın. ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bankacı derken ben bankadan al sat yapıyorum  . Forex çi değil im anlamında söyledim .bankada çalışmıyorum .

Ne yapmaya çalıştığınla alakalı .

Tek bildiğim şey 35 yıllık hayatımda TL de dururlar zarar edersin . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bu döviz grafiğine bakılarak elbette tl zarar da bu durumda ama kısa vade de kar bekliyosan şu aralar yanıltabilir uzun dönem için ideal.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yıl başından sonra düşüp tekrar şubat sonu gibi artışa geçer diye tahmin ediyorum.

zaten bunlar hep tahmin. bilemezsin. son donemde türkiye ile alakalı verilen kararlar nedeni ile değişti zaten. bu kararların ne zmn verileceğini bilemezsin. ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin. erken seçim olursa düşebilir. çünkü secim önce milletin ağzına dolar çok yüksek lafı vermek istemezler

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

10 Ekim 2015 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, doların ekim ayının ilk haftasında düşmeye başlayacağını söylediğini anımsatarak, "O dönemde birileri bıyık altından gülmüştü. Bundan 10 gün önce 1 dolar 3,05 idi, şimdi 2,89-2,90" dedi. http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1138458-ekonomi-bakani-zeybekciden-dolar-aciklamasi  

28 Ekim 2016 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dolardaki artışla ilgili olarak, "Türkiye'nin bu konuyla ilgili endişe duymasını gerektirecek bir şey yok" dedi. 

https://www.birgun.net/haber-detay/ekonomi-bakani-zeybekci-den-dolar-aciklamasi-133349.html 

20 Kasım 2016

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, son günlerde hızla yükselen dolara müdahale gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. 

http://www.yeniakit.com.tr/haber/ekonomi-bakani-nihat-zeybekciden-dolar-kuru-aciklamasi-236638.html 

27 Ekim 2017 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dolardaki yükselişe ilişkin yaptığı açıklamada, "ABD ekonomisi için iyi değil. Endişeye gerek yok ekonomimiz iyi durumda" dedi. 

seç beğen al 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Kısa vadede yatırım için düşünmüştüm ama şuan çok muallaktayım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Belki faydası olur

https://yorumlar.altin.in/tum/sterlin

Not late for nothing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek