Dövizdeki Hareketlilik Sürermi ?
-
Galiba bozdurma zamanı geldi .
-
ekonomi bakanımız olmasa çorba paramız çıkmayacak sağolsun arada spoiler veriyor 3-5 bişeyler kazanıyoruz çok şükür
-
Hocam ben her gün takip ediyorum ve her gün artıyor. Bende bbeklemeden gerekiyor. Beklemem dersen en azından ay sonuna kadar bekle sterlin en az 5.,30 olacak derim ben
-
at bitcoine hem dolar artar ordan kar hem btc artar ordan çifte yükseliş ,doların düşmesi için hiçbir sebep yok şurda 1 sene sonra seçimlerde gelıyor orta dogu hıcbırzaman durulmaycak gün geçtikçe kötüye gitmekte bizim için kısacası benım öngürum seçim e yakın dolar 4.25 olacak direkt nokta atışı yapıyorum suan
-
rezanın davasından sonra dövizde patlama yaşanabilir. ben olsam beklerdim
-
Bugün bizim burada takılan kızılderili yaşlı bilgeye sordum,
65 yaşındayım Türkiye'de dövizin düştüğünü hiç görmedim dedi.
-
amk polonya parası gürcistan parası bile bizi sikip attı. yakında ukraynada siker atar.
hiç bir dövizci de sterlin bulamıyoruz. sen sterlin tl ye değer kaybeder mi diyorsun.
benim kişisel görüşüm burda aktrollere laf yetiştiremem ama 3-5 sene içinde sterlinde dolarda 10 lira olur.
-
sen sorduğunda kaç para idi şimdi kaç para .
-
an itibarıyla dolar avro ve sterlin uçmuş durumda 3 gün önce dolar aldığımda bu fiyattan alınır mı demişlerdi şimdi satsam kardayım.
-
Türkiye'nin kurtuluşu doların 10 lira olmasıdır. Petrol hariç ithalat durur. Cari açık kalmaz. 5-10 yıl ebemiz sikilir. Ama üretime dönmenin başka yolu yok. Bunu er ya da geç birileri yapacak. Seçilmişler yapamaz ise seçilmemişler yapar.