Dövme Önerisi
-
ne yaptıracağını bilemem ama dövme için şunu diyebilirim
dövme bekaret gibidir bir yaptırdın mı istersin..
-
garga bunu yazdı
@yolbulucu nun dediği line tattoo aslında güzel. Etrafımda yaptiranlar oldu gayette güzel duruyor. Çok basit ufakta yapabilirsin abartadabilirsin. Hem @NaZi_ nin dediği bu ne ? sorusuna çok maruz kalmayabilirsin, bu ne ? Çizgi mq. Ne ne ?
Abi onu bile soruyoruz insan olarak yapımız böyle :)) Konu dövme olunca zaten toplumun büyük kısmı uhrevi yönden kafası karışık ve uzak, bir kısım korkudan uzak. Hal böyle olunca dövme halen sıradan bir şey değil ve merak uyandırıyor.
Benim sol pazumu komple saran bir deyiş yazılı, genelde birilerini kafayı soldan sağa devirirken yakalıyorum. Okumaya çalışıyorlar mesela. Sen nokta yaptır, yine birisi çıkar neyi sonlandırdın hacı abi, der sana. Burada bir mürit demişti veya alıntı yapmıştı hatırlayamadım ama biz millet olarak dramada birinciyiz, demişti. Haklı. Bu tip işler hep bir iç dünya ile bagdastirilacak cografyamizda. Dövme yaptıran insanların her daim kötü bir geçmişe sahip olduğu varsayilacak bir kesim için. Durun bu :)
-
Aress bunu yazdı
Vucüdümun çeşitli yerlerinden izler var, bunlar çatlak kesik yara ve ameliyat izi o yüzden pürüzsüz bir cildim olmadığı için pek önemsemiyorum. Sık kilo alıp verdiğim için sadece belirli yerlere yaptırma imkanım duruyor. Yaptırırsam haber ederim buraya.
hocam özel vs görmüyosan izleri atarsan müridler belki onları kapatacak dövme fikri şeyapar.
yanlış hatırlamıyosam yıllar önce bu forumda elindeki yanık izinin üstüne alev yaptıran bi mürid vardı.
dövme güzel şey bence, memleketimizde öcü bakılması bana saçma geliyor. "her gören" sorar olayı da pek makul değil, her gün yeni bi insanla tanışmayacaksın sonuçta. kasiyerlik gibi 5dk da bir yeni insan gördüğün yerde de her gelen dövmeni sormaz.
-
Hiç dövmem yok dövmeleri itici buluyorum çünkü eninde sonunda anlamını yitiriyorlar eğer sabit fikirli değilseniz.
Belki soyut dövmeler bu anlamda daha makul görülebilir.
Ama ben yara izi seviyorum ya.
Bütün yara izlerim silindi sadece bir tanesi kaldı o da cok belirgin değil.
Gerçeğinden ayırt edilemeyecek yara izi yapılabiliyor mu Dövmecilik o kadar ilerledi mi bilen var mı?
-
Bizim Mehmet Dayi var, yas 80'e geldi. Kolunda deniz kizi dovmesi var. Yaptirirken iyi dusunmek lazim. :)
-
Arada bıraktınız beni :)
-
yolbulucu bunu yazdıAress bunu yazdı
Vucüdümun çeşitli yerlerinden izler var, bunlar çatlak kesik yara ve ameliyat izi o yüzden pürüzsüz bir cildim olmadığı için pek önemsemiyorum. Sık kilo alıp verdiğim için sadece belirli yerlere yaptırma imkanım duruyor. Yaptırırsam haber ederim buraya.
hocam özel vs görmüyosan izleri atarsan müridler belki onları kapatacak dövme fikri şeyapar.
yanlış hatırlamıyosam yıllar önce bu forumda elindeki yanık izinin üstüne alev yaptıran bi mürid vardı.
dövme güzel şey bence, memleketimizde öcü bakılması bana saçma geliyor. "her gören" sorar olayı da pek makul değil, her gün yeni bi insanla tanışmayacaksın sonuçta. kasiyerlik gibi 5dk da bir yeni insan gördüğün yerde de her gelen dövmeni sormaz.
Göğüs omuz bacak kol kısmı diz kapağı çevresi karın bel buralarda fay hattı gibi çatlak var. Sağ diz kapağı yara izi sağ ayak ameliyat izi sağ ayak bileği askerde oluşan yaralar.
-
Aress bunu yazdı
Merhabalar uzun süredir dövme yaptırmak istiyorum arata askerlik girdi orada sıkıntı yaratabilir diye erteledim.
sağ yada ol elimin bileği yada bilek içerisini büyük olmamak kaidesi ile anlamlı güzel duran bir dövme arayışımdayım.
sipirütüel tarzında da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Mümkünse tek renk siyah olsun.not: din ve ahlaki açıdan eleştiriye kapalıyım. Ne yaptığımın farkındayım.
Öneriye ihtiyacın yaptirma hocam , zibidi gibi oluyorsun , bir hikayen vs bir anlamı olan var ise , stil ,tarz şekil anlamında farkli sanatçısı ve yorum onerisi isteyebilirsin bence bilemedim.
-
Canım anam, yazdır. Şaka bir yana hocam , ne yaptıracağını buraya soruyorsan yaptırma, ertele. Hayatın boyunca üzerinde taşıyacağın bir şey. Git gez dolastbirazt, geçer...
-
Aress bunu yazdı
Merhabalar uzun süredir dövme yaptırmak istiyorum arata askerlik girdi orada sıkıntı yaratabilir diye erteledim.
sağ yada ol elimin bileği yada bilek içerisini büyük olmamak kaidesi ile anlamlı güzel duran bir dövme arayışımdayım.
sipirütüel tarzında da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Mümkünse tek renk siyah olsun.not: din ve ahlaki açıdan eleştiriye kapalıyım. Ne yaptığımın farkındayım.
İnstagramda Minimaloves diye sayfa var. Bi bak derim. Arkadaşımın sayfası. Beğeneceğin dövmeler bulabilirsin