Dövme Yaptırcam?
-
bi yazı yazdırmayı düşünüyorum ama yazı tipi konusunda karar veremedim sizce en güzel yazı tipi hangisidir bu konuda.ben ModeXl deki evrenin kolunda bulunan dövmedeki tarz bi yazı tipi arıyorum aslında bilgisi olan varsa paylaşşsın resim bulamadım ama düzmece klibinde biraz gösteriyo :)
-
dafont.com bi göz at..
-
comic sans ms yaptır bence :D
-
günah hoca abdest tutmaz:D yaptırcaksan Assassin's Creed in armasını yaptır. Suikastçi demek.
-
Hocam ben 4 gün önce yazı yazdırdım hatunun adını yazdırdım gothic bi yazı fontu yaptım gothic güzel duruyor tabi senin bileceğin iş..www.dafont.com a bak orda istediğin her tarz yazı var..
-
kardeş ben verdana yı severim ama Times New Roman da olur. :Pne yazdırcan diye sorsam çokmu özel olur malum kalıcı bişey. sonra pişman olma
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
günah hoca abdest tutmaz:D yaptırcaksan Assassin's Creed in armasını yaptır. Suikastçi demek.
Ben de katılıyom abdest konusuna vücüdünu reklam panosu olarak kullanma bosver -
Alman Gotiği çok güzeldir hoca..gayet hoş ve egzantrik bir font insanı kendinden yırtıcı birisi gibi gösterir :P
-
gecelerisarankorku bunu yazdı:
kartalkethuda bunu yazdı:
Ben de katılıyom abdest konusuna vücüdünu reklam panosu olarak kullanma bosver
-----------------------------Dövmesiz insan boyasız eve benzer :P
-
kına yaptır kınaa :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
kına yaptır kınaa :)
:):):)
Toplam Hit: 7853 Toplam Mesaj: 44