folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Drupal + Pro Webmaster + Sağlam Proje + Adsense = Para $--$

Drupal + Pro Webmaster + Sağlam Proje + Adsense = Para $--$

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar drupalden anlayan ve php kodu yazabilecek olan arkadaşlardan yardım istiyorum... Kafamda çok hoş ve işe yarayacağına inandığım bir proje var ve uzun vadede eğer üzerinde durulursa projenin çok büyük paralarla satışa sunulabileceğine inanıyorum...

sorun şu ki web tasarım ve kod yazma konularında yeterli bilgim yok... şimdiye kadar sitenin içeriği için bir takım dökümanlar sağladım ve bazı başka sitelerle görüştüm içerik sağlamak konusunda yardımcı olacaklar...

şimdi benim ricam phpden iyi anlayan bir arkadaşımızın bu iş için bize drupal üzerinde kod yazması... portal olarak özellikle drupal seçtim çünkü çok yazarlı blogg işlevi görüyor ve başka bir portal bulamadım bu işi yapan... ayrıca çok esnek bir yapısı olduğunu okudum.

kod yazacak arkadaşa gelince şuan nakit bir ödeme yapamam ancak ne zamanki kazanmaya başladım sitenin ilk 1 yıllık kazancına arkadaşı %30 oranında ortak etmeyi planlıyorum...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Bu forumda Drupal'i tam anlamıyla kavramış herhangi biri yok. R10 da ise @konangenc isimli arkadaş var.

www.sosyalistan.com ' u kendisi yaptı. Pri'nin sitesi.

Ayrıca dediğin şartlarda bu işi yapabilecek birini bulmak gerçekten imkansıza yakın , ücretini basarsan bak nasıl yaptırıyorsun istediğin gibi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    projeyi falan bilmiorum ama yol yakınken başlamamışken drupal yerine joomla kullanmanı tavsiye ederim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    neden sadece drupal? bence drupaldan daha iyi ve guzel cms.ler var.

cok yazarli bir blog sistemi kurmak istiyorsan ve bunun php olmasi gerekiyorsa bunu gerekli plug inleri kurup wordpress ile yapabilirsin, ayni zamanda daha cok tema destegi ve eklenti destegi sayesinde diledigin bir cok seyi yapabilirsin. wordpress yerine joomla! kullanabilirsin joomla! nin yeni bilsenler ile daha genis kapsamli bir blog yapabilirsin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Drupal , profesyonellerin işidir. O kadar söyliyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    Ufak bir tavsiye, proje büyük olacaksa joomla türevi sistemlere asla yaklaşma. drupal çok doğru seçim, wp de olabilir, pm den projenin nasıl çalışması gerektiğini anlatırsan yardımcı olurum, çok aşırı kod gerekmiyorsa o konuda da zamanım yettiğince yardımcı olabilirim.

Ehl-i Byte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    drupaldan şaşma derim hocam, delidir =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    drupaldan şaşma derim hocam, delidir =))

anlayana.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    profesyonel olan adam hazır cms kullanmaz. Oturur kendi sistemini kendisi yazar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı:
    profesyonel olan adam hazır cms kullanmaz. Oturur kendi sistemini kendisi yazar
    Bu yorumu bekliyordum...

O zaman profosyonel adam oturur kendi compilerını yazar amk ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

2sini karşılaştırman çok saçma olmuş.

Belli hazır bir web sistemine prof işi demek bence yanlıştır. Sonuçta onu 12 yaşındaki cocukta kullanıp biyerlere gelebilir 24 yaşındaki profesyonel diye tabir ettiğiniz adamlarda biyerlere gelebilir.

dikkat edilmesi gereken nokta kendi ihtiyaçları doğrusunda en iyisini kendisi yapmaktır. Böylelikle hem kendi sistemini kullanmış olur hem geliştirmeye daha açık olur hemde doğru bir kodlama ile daha fazla performans elde etmiş olursun.

Toplam Hit: 3853 Toplam Mesaj: 28