folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Drupal + Pro Webmaster + Sağlam Proje + Adsense = Para $--$

Drupal + Pro Webmaster + Sağlam Proje + Adsense = Para $--$

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------
    profesyonel olan adam hazır cms kullanmaz. Oturur kendi sistemini kendisi yazar

Hayır , başkasının ürettiği programlama dilini kullanmaz.

Kendi programlama dilini oluşturur , onunla çalışan server oluşturup scriptini onun üzerinde çalıştırır.

Delikanlı adam kodu direkt klavyeyle yazmaz , önce kağıda yazar , sonra bilgisayara geçirir.

Profesyonel olan hazır CMS kullanmaz diye bir şey yok   ,o CMS'ye bakar , daha iyisini yapabileceğini düşünüyosa ya onu geliştirir ya da hamal gibi baştan yazmaya çalışır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ya arkadaş bir programlama dili ile bir web uygulamasını nasıl bir tutarsınız anlamıyorum. Benim demek istediklerimi anlamamışsınız ki hemen karşı savunmaya geçiyorsunuz.

Sizin profesyonellikten kastınız nedir ?

kur hazır cmsyi gir 2 entry 2-3de toplist kayıt et aa baktın ilk sayfadasın tamam sen profsun. Bumudur yani ?

işini ciddi bir şekilde yapan adam neden hazır cms kullansın ki ? . Tamam kullanamaz/kullanmamalıdır demiyorum ancak şimdi o xxx profesyonel işidir dediğiniz takdirde 13 yaşında hazır cms kullanmayı bilen bir çocuk o sistem ile biyerlere gelebiliyorsa odamı profesyonel oluyor ?
    burdaki olay şuna benzemiş. adam phpbb forum kurar 2de eklenti atar ben webmasterım ayağı yapar. Sizce bu mantıklımı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    Kendine "ben profesyonelim" diyen bi adam oturupta drupal kadar gelişmiş ve aynı zamanda optimize bir sistem yazamaz, ki zaten yazmaya uğraşmasın diye drupal var, ayrıca drupal sadece bir cms de değildir, araştırın ve profesyonelliğe bakış açınızı gözden geçirin derim, zira adım adım ilerlemek proje çalışmalarında , oturup feysbuku sıfırdan kodlamaya çalışmaktan daha sağlam bir iş kuralıdır.

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar konuya hemen bir bıçak atayım lütfen tartışmayalım ben yardımcı olabilecek birileri varmı dedim... çünkü dediğim gibi joomla wordpress vs gibi bir çok platformu taradım... ancak en sonunda drupalde karar kıldım... yani konuyla ilgili hiç bir şey bilmeyen ama illaki şunu istiyorum diye ortaya atlayan bir sazan değilim...

ayrıca evet sıfırdan yazılması daha hoş olurdu sitenin ama benim istediğim sitede bir kaç arayüz birden olması gerekiyor ziyaretçiler haricinde

demek istediğim oldukça karmaşık olacak arka planı sitenin ve bu karmaşayı kaldırabiliyor drupal... bunun haricinde benim tek istediğim bana özel bir tema yapılıp gerekli bir kaç ek satır kodun yazılması...

sonuç ne mi olacak inş açıldığında göreceğiz ama halkın önemli bir kısmının düzenli olarak sitemi ziyaret edeceğini umuyorum. tabi içerik geliştikçe olacak bu şekilde

tema yapmaya gelince sen neden yapmıyorsun diye sorabilecek olan arkadaşlara şimdiden cvp tasarım işinden hiç bir zaman çakmadım... yani görsel açıdan özürlü olduğum söylenebilir... ama zihinsel olarak son derece üretkenimdir... sanırım akıllara takılan sorulara cvp verebilmişimdir... kişisel anlamada sormak istediklerinizi lütfen pm olara yazınız... konuyu dağıtmayalım arkadaşlar

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:

arkadaşlar konuya hemen bir bıçak atayım lütfen tartışmayalım ben yardımcı olabilecek birileri varmı dedim... çünkü dediğim gibi joomla wordpress vs gibi bir çok platformu taradım... ancak en sonunda drupalde karar kıldım... yani konuyla ilgili hiç bir şey bilmeyen ama illaki şunu istiyorum diye ortaya atlayan bir sazan değilim...

ayrıca evet sıfırdan yazılması daha hoş olurdu sitenin ama benim istediğim sitede bir kaç arayüz birden olması gerekiyor ziyaretçiler haricinde

demek istediğim oldukça karmaşık olacak arka planı sitenin ve bu karmaşayı kaldırabiliyor drupal... bunun haricinde benim tek istediğim bana özel bir tema yapılıp gerekli bir kaç ek satır kodun yazılması...

sonuç ne mi olacak inş açıldığında göreceğiz ama halkın önemli bir kısmının düzenli olarak sitemi ziyaret edeceğini umuyorum. tabi içerik geliştikçe olacak bu şekilde

tema yapmaya gelince sen neden yapmıyorsun diye sorabilecek olan arkadaşlara şimdiden cvp tasarım işinden hiç bir zaman çakmadım... yani görsel açıdan özürlü olduğum söylenebilir... ama zihinsel olarak son derece üretkenimdir... sanırım akıllara takılan sorulara cvp verebilmişimdir... kişisel anlamada sormak istediklerinizi lütfen pm olara yazınız... konuyu dağıtmayalım arkadaşlar

Basıyorsan parasını @konangenc ile sana görüşme ayarliyim. Kendisi profesyonel olarak Drupal ile ilgilenir , referansları vardır. (son referansı : www.sosyalistan.com )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

Milamber bunu yazdı:

Basıyorsan parasını @konangenc ile sana görüşme ayarliyim. Kendisi profesyonel olarak Drupal ile ilgilenir , referansları vardır. (son referansı : www.sosyalistan.com )

konan babanın oğlumu anlamadım gitti.bu konuyu açan arkadaş r10ada açmasını bilirdi ama dergaha açmış.

ne bu r10 sevdası anlamadım gitti

hem konan ne başbakan mı?

görüşme ayarlamak ne randevu ile mi çalışıyor:|

bide sen kimsin menejer fln mı?

----------------

drupal iyi bir seçim hocam

amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok hazırı varken geliştirmen daha kolay olur.

drupal ı kodlayan ekipte kaç tane programcı çalışıyor haberiniz var mı? onlarca belki 100lerce kişi geliştiriyor bu sistemleri. yılların birikimi var parayla elde etmek o kadar kolay olmaz bu tür sistemleri ki sürekli gelişen bir cms faydalanmak lazım. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RootB bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

Kendi programlama dilini oluşturur , onunla çalışan server oluşturup scriptini onun üzerinde çalıştırır.

Delikanlı adam kodu direkt klavyeyle yazmaz , önce kağıda yazar , sonra bilgisayara geçirir.

pohaha :D

Profesyönelse oturupta ıkınmaz alır o kodları temellerini kendine göre değiştirir kendine uygunlaştırır 1 aylık işi 1 günde tamamlar olay budur

Zaten hazır portal var tek yapıcağın editlemek olay bu kadar basit ne kağıdı ne bilgisayarı ne diyosun :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    RootB bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

pohaha :D

Profesyönelse oturupta ıkınmaz alır o kodları temellerini kendine göre değiştirir kendine uygunlaştırır 1 aylık işi 1 günde tamamlar olay budur

Zaten hazır portal var tek yapıcağın editlemek olay bu kadar basit ne kağıdı ne bilgisayarı ne diyosun :D

sana cevap yazmıcam. şuan o kadar gülünç bir hale geldin ki en ufak bir laf söylesem dalga geçti diyecekler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Projeyi bilmiyorumda ramsteini biliyorum adam çok güzel şarkı söylüyor.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    arkadaşlar konuşmanızı yeniden bıçaklıyorum. çünkü bu konu dışı sizin için birazdan rahat rahat tartışabilesiniz diye isterseniz profesyonellik üzerine bir konu açayım... isterseniz lütfen pm atınız ki o zaman konuyu açarken bende harika görüşler belirtebilirim burada belirtmiyorum çünkü bu konunun amacı bunu tartışmak değil...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
Toplam Hit: 4089 Toplam Mesaj: 28