Dtp Baskan Adayları H4x0r3d...
-
lan olm yazsanıza hacked diye içeriği çözöne kadar beynim zikildi ama çok tebrikederim
edit:hocam keşke kimbizedemiş lafımızın üstüne laf söyleyenin diye yazsaydınız bu şerefsizler şimdi size küfür eder
-
hll olsun valla :)
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------lan olm yazsanıza hacked diye içeriği çözöne kadar beynim zikildi ama çok tebrikederim
edit:hocam keşke kimbizedemiş lafımızın üstüne laf söyleyenin diye yazsaydınız bu şerefsizler şimdi size küfür eder
-----------------------------Bise olmaz hocam dert etme sen :)
Daha hacklenecek coook siteleri var :)
-
len dtpli de olsa esenyurta yamuk olmaz :P XD
elinize sağlik az bile olmus o serefsize =)
-
Biz Faşist değilken Siz Bizi Faşist Yaptınız. Düşündürücü bir Söz. Onlar Faşist Değilken Bizim Onları Yaptığımız Gibi. Kısacası Bakalım Bu Birbirimizi Bölme Girişimlerimiz Bizi Nereye Kadar Götürecektir.
Türkiyede bence en gereksiz kesimdir Faşist Kesim, Türk Ve Kürt Faşizmi ile Ülkenin anasını Ağlattık Hala Kendimize Gelip Uygarlığa adam Gibi Bir Bakış bile atamıyoruz.
Dtp yi Savunmak adına Fikir beyan etmediğimide nedense belirtmek durumunda kalarak. Son Olarak Bildirmeliyimki, Türkiye Büyük ve Güzel Bir Ülkedir, İnsanlarıda Pırlanta Tanesidir, Kardeşçe Yaşamamamız için Bizim Ayrılıkçı Ağızlar la Vatanımızı Seviyoruz Şeklinde Bir Sevgi Öğrettiler Bize, Uyanın Arkadaşlar Vatan Faşizm İle Sevilmez. Vatanını En Çok Seven En Çok Çalışandır.
Hacking Konusunada Gelince ilgilendiğim bi olay değil ama Açık olarak ne kullandın belirtseydin iyi olurdu. Tebrikler.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Biz Faşist değilken Siz Bizi Faşist Yaptınız. Düşündürücü bir Söz. Onlar Faşist Değilken Bizim Onları Yaptığımız Gibi. Kısacası Bakalım Bu Birbirimizi Bölme Girişimlerimiz Bizi Nereye Kadar Götürecektir.
Türkiyede bence en gereksiz kesimdir Faşist Kesim, Türk Ve Kürt Faşizmi ile Ülkenin anasını Ağlattık Hala Kendimize Gelip Uygarlığa adam Gibi Bir Bakış bile atamıyoruz.
Dtp yi Savunmak adına Fikir beyan etmediğimide nedense belirtmek durumunda kalarak. Son Olarak Bildirmeliyimki, Türkiye Büyük ve Güzel Bir Ülkedir, İnsanlarıda Pırlanta Tanesidir, Kardeşçe Yaşamamamız için Bizim Ayrılıkçı Ağızlar la Vatanımızı Seviyoruz Şeklinde Bir Sevgi Öğrettiler Bize, Uyanın Arkadaşlar Vatan Faşizm İle Sevilmez. Vatanını En Çok Seven En Çok Çalışandır.
Hacking Konusunada Gelince ilgilendiğim bi olay değil ama Açık olarak ne kullandın belirtseydin iyi olurdu. Tebrikler.
-----------------------------Faşizm,Komünizm,Liberalizm,Erotizm vs hiçbiriyle ilgilenmiyorum hoca,diğer arkadasın ısrarıyla yazıldı o söz.Doğru veya yanlış göreceli tabii... Haklısın gene de...
Serverdan girildi :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Biz Faşist değilken Siz Bizi Faşist Yaptınız. Düşündürücü bir Söz. Onlar Faşist Değilken Bizim Onları Yaptığımız Gibi. Kısacası Bakalım Bu Birbirimizi Bölme Girişimlerimiz Bizi Nereye Kadar Götürecektir.
-----------------------------Faşizm,Komünizm,Liberalizm,Erotizm vs hiçbiriyle ilgilenmiyorum hoca,diğer arkadasın ısrarıyla yazıldı o söz.Doğru veya yanlış göreceli tabii... Haklısın gene de...
Serverdan girildi :)
-----------------------------Hocam Üstüne Almaman için Özellikle Seçtim Cümleleri ama Sanırım Yinede Pek Başarılı olamadım, Ben Genele Seslenerek Ordaki Cümlede Geçen Arka Pilan Sahneler Hususunda Aydınlatıcı bir İki Kelam edem Dedim. Gençliğe Mesaj vermek adına. Senin konunda Görmüşken Öylesine yazdım.
Becerin var, Hacking konularına Ayıksın, Tekrar Tebrikler.
-
*rrrrospu cucuklarına az bile olmuş hocam
helal
-
Dehşet ötesi helal olsun yapanların eline sağlık...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Türk ve Kürt faşizmi değil Türk ve Kürt arasında fitne cıkaranlar bu hale getirdi ülkeyi o fitnecilerde emperyalist,kapitalist.