Dtp.Org.Tr Hacklenmiş....
-
domaini kendisi alıp sonra index koymasın :)
-
domain servislerimiz ve bunların yetkililerinin :D ortak çalışması herhalde... :|
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------
domain servislerimiz ve bunların yetkililerinin :D ortak çalışması herhalde... :|
:D at çamuru -
az bile o.ç larına amk kodumun evlatlarına!
-
Gerçekten ellerine sağlık şuana kadar internette 10 senelik hayatımda gördüğüm en istikrarlı en kaliteli ve hedefi belli olan bir tim yıllardan beri terör sitelerine ve onlarla destek verenlere büyük cevaplar verdiler.Şuana kadar gördüğüm en kaliteli timdir bence.Ayrıca Ayyildiz Team İskonun değil.Ayyildiz Team den çok büyük adamlar çıkmıştır bunun başında Eno7 gelmektedir.Kurucusu Yeni Zellanda da yaşıyan üst rütpeli bir askerdi.Yıllarca Ayyildiz Team in hem mali açıdan hem manevi açıdan büyük çabalar vermiştir.Fakat kanserden dolayı kurucusu öldü gerçekten bende buna çok üzüldüm.Daha sonra bazı aksaklıklar olsada Barbaros sahip çıktı.Gerçekten görmekten gurur duyduğum bir tim.Asla arasında burnu havada kendini bişi zanneden adamları barındırmadı.Yöneticileri çok iyidir aklı başındadır zaten çocuk değil büyük erişkindir.Adres vermesindeki amaç işte ben burdayım ben bir türk genci olarak size meydan okuyorum demektir.Ayrıca hiçbir zaman yöneticileri domain firması yardımıyla index atmış vs değildir.Başka adamlarla karıştırmayın bence.Kitaplarını almanızı öneririm orada daha kapsamlı bilgiler mevcuttur ve işin ciddiyetini o zaman anlarsınız.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Gerçekten ellerine sağlık şuana kadar internette 10 senelik hayatımda gördüğüm en istikrarlı en kaliteli ve hedefi belli olan bir tim yıllardan beri terör sitelerine ve onlarla destek verenlere büyük cevaplar verdiler.Şuana kadar gördüğüm en kaliteli timdir bence.Ayrıca Ayyildiz Team İskonun değil.Ayyildiz Team den çok büyük adamlar çıkmıştır bunun başında Eno7 gelmektedir.Kurucusu Yeni Zellanda da yaşıyan üst rütpeli bir askerdi.Yıllarca Ayyildiz Team in hem mali açıdan hem manevi açıdan büyük çabalar vermiştir.Fakat kanserden dolayı kurucusu öldü gerçekten bende buna çok üzüldüm.Daha sonra bazı aksaklıklar olsada Barbaros sahip çıktı.Gerçekten görmekten gurur duyduğum bir tim.Asla arasında burnu havada kendini bişi zanneden adamları barındırmadı.Yöneticileri çok iyidir aklı başındadır zaten çocuk değil büyük erişkindir.Adres vermesindeki amaç işte ben burdayım ben bir türk genci olarak size meydan okuyorum demektir.Ayrıca hiçbir zaman yöneticileri domain firması yardımıyla index atmış vs değildir.Başka adamlarla karıştırmayın bence.Kitaplarını almanızı öneririm orada daha kapsamlı bilgiler mevcuttur ve işin ciddiyetini o zaman anlarsınız.
:) pek sanmıyorum domain firmasının yardımı olmadan dns değişikliğiyle index atmanın mümkün olduğunu(yinede bilgim olmadığını özellikle söylüyorum)bunlarmı ciddi adamlar hocam kendi ordularını kurduklarının Türkiye Cumhuriyetini netten savunduklarını iddaa eden bir çok kolpa işin altından çıkan en son emniyet.info rezilliğiyle gördüğüm ayyıldız tim değilmi bunlar ? emniyet.info diye domain alıp :D totalın logosunu koyup bişiler yapmaya çalışıyorlardı .... boş adamlar boş işler netten TC yi kurtardığını netten Terörle savaştığını iddaa eden adama ne denilebilirki ... bide adres vermiş =) antikky e katılırım neden TC den bir adres vermezki kimse yanlış anlaşılmasın bu olaya ilişkin değil bu ... neyse eğer yanlışım warsa birisi söylesinde bilgileneyim ... -
He canım benim emmi oğluyu aradım hemen domaini verdi sağolsunlar.
Yakında bankaların domainide isteyip iyi bir hortumlama çalışması yapacaz. Ne sanıyon sen bu işleri?
-
Protesto bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Gerçekten ellerine sağlık şuana kadar internette 10 senelik hayatımda gördüğüm en istikrarlı en kaliteli ve hedefi belli olan bir tim yıllardan beri terör sitelerine ve onlarla destek verenlere büyük cevaplar verdiler.Şuana kadar gördüğüm en kaliteli timdir bence.Ayrıca Ayyildiz Team İskonun değil.Ayyildiz Team den çok büyük adamlar çıkmıştır bunun başında Eno7 gelmektedir.Kurucusu Yeni Zellanda da yaşıyan üst rütpeli bir askerdi.Yıllarca Ayyildiz Team in hem mali açıdan hem manevi açıdan büyük çabalar vermiştir.Fakat kanserden dolayı kurucusu öldü gerçekten bende buna çok üzüldüm.Daha sonra bazı aksaklıklar olsada Barbaros sahip çıktı.Gerçekten görmekten gurur duyduğum bir tim.Asla arasında burnu havada kendini bişi zanneden adamları barındırmadı.Yöneticileri çok iyidir aklı başındadır zaten çocuk değil büyük erişkindir.Adres vermesindeki amaç işte ben burdayım ben bir türk genci olarak size meydan okuyorum demektir.Ayrıca hiçbir zaman yöneticileri domain firması yardımıyla index atmış vs değildir.Başka adamlarla karıştırmayın bence.Kitaplarını almanızı öneririm orada daha kapsamlı bilgiler mevcuttur ve işin ciddiyetini o zaman anlarsınız.
:) pek sanmıyorum domain firmasının yardımı olmadan dns değişikliğiyle index atmanın mümkün olduğunu(yinede bilgim olmadığını özellikle söylüyorum)bunlarmı ciddi adamlar hocam kendi ordularını kurduklarının Türkiye Cumhuriyetini netten savunduklarını iddaa eden bir çok kolpa işin altından çıkan en son emniyet.info rezilliğiyle gördüğüm ayyıldız tim değilmi bunlar ? emniyet.info diye domain alıp :D totalın logosunu koyup bişiler yapmaya çalışıyorlardı .... boş adamlar boş işler netten TC yi kurtardığını netten Terörle savaştığını iddaa eden adama ne denilebilirki ... bide adres vermiş =) antikky e katılırım neden TC den bir adres vermezki kimse yanlış anlaşılmasın bu olaya ilişkin değil bu ... neyse eğer yanlışım warsa birisi söylesinde bilgileneyim ...
----------------------------Hocam şu var ülke kurtarılıcak diye birşey yok zaten ortada adamlar ben ülkeyi kurtarıyorum demiyo zaten ama şu varki çok önemli bir konu teröre ve bunu destekleyen her türlü site veya kişilere hem reelde hemde sanalda cevaplar verilmeli çünkü bunlar bu siteleri açıp özellikle terör sitelerini,kolay bir şekilde iletişime geçiyolar birbirleriyle insanların beyinlerini yıkayıp yanlış yönlendirerek kendine adam arıyolar ülkemize birçok hakaret ve iftirada bulunuyorlar.Bunlara cevap verilmesinmi yani anlamıyorum ? bence hem sanalda hem reelde gereken cevabı türk genci vermelidir.
-
Güzel bir icraat eline sağlıkta delikanllık yapıp adres vermiş ulan yabancı ükeden adreslerini emniyete mail olarak bile gönderiyor pkklıalr delikanlıysa Türkiyedekiler adreslerini versin ozaman delikanlı derim antikky in dediği gibi
DUNYA HACKER BIRLIGI LIDERI buda havası oluyor öyle bir birlik kurmuşlar kendi aralarında heralde gerçekten biraz reklama kaçmış abartmışlar eyvallah güzel iş bokunu çıkartmak bu oluyor heralde geçenlerde gelen birmail
SANAL ORDUMUZA ERMENİ ve PKK LI İS ADAMLARI TALİP OLDU!!!
2003 yılında kurulan ve şuana kadar binlerce pkk sitesini hackleyen, ermeni yasa tasarısına karşı savaşarak yüzbinlerce Avrupa sitesini hackleyen Türkiye’ nin sanal alemdeki ordusu AYYILDIZ TIM zor günler yaşıyor.
Bir anlamda Türkiyenin sanal alemdeki lobicilik faaliyetlerini yürüten, Türk Milletinin haklı sesi olan, Türkiye;nin çıkarları için tekzipler yayınlayan Ayyıldız Timden bahsediyoruz.
Gecen ay yurt dışındaki kurucusu vefat eden grup; maddi krizi aşamamış ve ayyildiz.org domainini satışa çıkaracağını belirtmisti. Bunun üzerine Fransa’dan Ermeni bir is adami ile Avrupadan pkk sempatizani bir iş adamının siteye talip oldukları ortaya çıktı. Siteye 1 milyon dolar fiyat biçen iş adamlarının bunu Türkler’den intikam almak amacıyla yapacaklarını öğrenen Ayyıldız Tim grubu zor günler yaşamasina rağmen teklife cevap vermedi.
Ayyıldız Tim grubu dünya tarafindan tanınan, dünyanın ilk siber ordusu kabul edilen 260 bin üyesi ile bir hacker ordusu.
ülkemizin, (sözde) vatanseverlerin duyarsızlığına karşı bir tepki Ayyıldız Tim kurucu üyesi ATAKAN, yaptığı açıklamada:
6 yıldır bu vatan icin mücadele ediyoruz. Elimizde ne var ise karşılıksız olarak Ayyıldız Tim için harcadık.. paramızı, zamanımızı, gençliğimizi, enerjimizi… AYT için çalışmak demek Vatan için çalışmak demek oldu bizim için. Bu noktada bizde olan şeyleri son damlasına kadar kullanmaya, son nefese kadar vatan için çalışmaya devam etmekte tereddütümüz yok. Ancak masrafları kaldıracak gücümüz kalmadı. Çünki bizler herhangi bir cemaatten, herhangi bir siyasi oluşumdan beslenen, güç alan bir grup değiliz. Vatanını seven bir grup genç yöneticiyiz. Kurucumuzu da kaybettikten sonra baska çaremiz kalmadı, sitemizi satışa sunacağız. Aslında bunu ülkemizin, (sözde) vatanseverlerin duyarsızlığına karşı bir tepki olarak da görebilirsiniz. Bizler vicdanen cok rahatız. Şuana kadar gece demeden gündüz demeden mücadele ettik, bilgimizi yasadışı işler için kullanmadık. Gereken mücadeleyi fazlasıyla ve hakkıyla verdiğimizi düşünüyoruz. Türkiye herzaman elinden gidenlere pişman olmustur. Bu sanal ordu baskalarının eline geçtiginde yine keşke diyecekler ama iş işten geçmiş olacak. Bizler ayyildiz.org adlı bir sitede baska ülkenin bayrağını görmek istemeyiz ama şartlar bizi haddinden fazla zorluyor. Yurt dışı istihbaratlar peşimize düştü, hergün tehditler almaktayız. Artık siteyi kim alır onu bilemeyiz ama kim alırsa alsın bundan hic kimse bizi sorumlu tutamaz. AYYILDIZ TIM yonetim
HAYATIMIZ BOYU BU VATANA LAYIK YASADIK:YASAMAYAN SEREFSIZLER UTANSIN UTANMALARI VAR ISE:------------------------------------------------------------------------------------maddi durumunuz madem yok illa satmanızmı gerek pkklı iş adamları talip olduysa satmayın onlara ozaman kapatın domaini olsun bitsin illa satışmı gerekli 10 ytl veripte domaini uzatacak kadar maddi durum eksikliğiniz yoktur herlade illa sanalı ticarethaneye döndürmekmi gerekli bir yazı hazırlamışlar amaçok saçma olmuş -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Güzel bir icraat eline sağlıkta delikanllık yapıp adres vermiş ulan yabancı ükeden adreslerini emniyete mail olarak bile gönderiyor pkklıalr delikanlıysa Türkiyedekiler adreslerini versin ozaman delikanlı derim antikky in dediği gibi
DUNYA HACKER BIRLIGI LIDERI buda havası oluyor öyle bir birlik kurmuşlar kendi aralarında heralde gerçekten biraz reklama kaçmış abartmışlar eyvallah güzel iş bokunu çıkartmak bu oluyor heralde geçenlerde gelen birmail
SANAL ORDUMUZA ERMENİ ve PKK LI İS ADAMLARI TALİP OLDU!!!
2003 yılında kurulan ve şuana kadar binlerce pkk sitesini hackleyen, ermeni yasa tasarısına karşı savaşarak yüzbinlerce Avrupa sitesini hackleyen Türkiye’ nin sanal alemdeki ordusu AYYILDIZ TIM zor günler yaşıyor.
Bir anlamda Türkiyenin sanal alemdeki lobicilik faaliyetlerini yürüten, Türk Milletinin haklı sesi olan, Türkiye;nin çıkarları için tekzipler yayınlayan Ayyıldız Timden bahsediyoruz.
Gecen ay yurt dışındaki kurucusu vefat eden grup; maddi krizi aşamamış ve ayyildiz.org domainini satışa çıkaracağını belirtmisti. Bunun üzerine Fransa’dan Ermeni bir is adami ile Avrupadan pkk sempatizani bir iş adamının siteye talip oldukları ortaya çıktı. Siteye 1 milyon dolar fiyat biçen iş adamlarının bunu Türkler’den intikam almak amacıyla yapacaklarını öğrenen Ayyıldız Tim grubu zor günler yaşamasina rağmen teklife cevap vermedi.
Ayyıldız Tim grubu dünya tarafindan tanınan, dünyanın ilk siber ordusu kabul edilen 260 bin üyesi ile bir hacker ordusu.
ülkemizin, (sözde) vatanseverlerin duyarsızlığına karşı bir tepki Ayyıldız Tim kurucu üyesi ATAKAN, yaptığı açıklamada:
6 yıldır bu vatan icin mücadele ediyoruz. Elimizde ne var ise karşılıksız olarak Ayyıldız Tim için harcadık.. paramızı, zamanımızı, gençliğimizi, enerjimizi… AYT için çalışmak demek Vatan için çalışmak demek oldu bizim için. Bu noktada bizde olan şeyleri son damlasına kadar kullanmaya, son nefese kadar vatan için çalışmaya devam etmekte tereddütümüz yok. Ancak masrafları kaldıracak gücümüz kalmadı. Çünki bizler herhangi bir cemaatten, herhangi bir siyasi oluşumdan beslenen, güç alan bir grup değiliz. Vatanını seven bir grup genç yöneticiyiz. Kurucumuzu da kaybettikten sonra baska çaremiz kalmadı, sitemizi satışa sunacağız. Aslında bunu ülkemizin, (sözde) vatanseverlerin duyarsızlığına karşı bir tepki olarak da görebilirsiniz. Bizler vicdanen cok rahatız. Şuana kadar gece demeden gündüz demeden mücadele ettik, bilgimizi yasadışı işler için kullanmadık. Gereken mücadeleyi fazlasıyla ve hakkıyla verdiğimizi düşünüyoruz. Türkiye herzaman elinden gidenlere pişman olmustur. Bu sanal ordu baskalarının eline geçtiginde yine keşke diyecekler ama iş işten geçmiş olacak. Bizler ayyildiz.org adlı bir sitede baska ülkenin bayrağını görmek istemeyiz ama şartlar bizi haddinden fazla zorluyor. Yurt dışı istihbaratlar peşimize düştü, hergün tehditler almaktayız. Artık siteyi kim alır onu bilemeyiz ama kim alırsa alsın bundan hic kimse bizi sorumlu tutamaz. AYYILDIZ TIM yonetim
HAYATIMIZ BOYU BU VATANA LAYIK YASADIK:YASAMAYAN SEREFSIZLER UTANSIN UTANMALARI VAR ISE:------------------------------------------------------------------------------------maddi durumunuz madem yok illa satmanızmı gerek pkklı iş adamları talip olduysa satmayın onlara ozaman kapatın domaini olsun bitsin illa satışmı gerekli 10 ytl veripte domaini uzatacak kadar maddi durum eksikliğiniz yoktur herlade illa sanalı ticarethaneye döndürmekmi gerekli bir yazı hazırlamışlar amaçok saçma olmuş
-----------------------------AYT Nin Reklama İhtiyacı Yokk.. Adamlar Laf Değil İcraat Yapıyor.. AYT ninde Farkını Gücünü Herkes Biliyor..Ne Kadarda Küçük Düşürmeye Çalışsanızda..
AYT TÜRKİYE'Nin Siber Savaş Ordusu ++ Hepsi Yurt Dışında Yaşayan TÜRK Vatandaşları TÜRKİYE'Den Yönetici Olarak Sadece ATAKAN Var ;) Oda Ofisinin Adresini Vermişti...Hep Bardağın Boş Tarafına Bakma Düşüncesinden Çıkın..Burda Bizim Lehimize Bir Durum Var...Tebrik Etmekte Vazifemiz Diye Düşünüyorum.. Tebrikler AYYILDIZ TIM Tebrikler Admin Barbaros.. Vatan İçin Deyipte Türk Sitelerini Hacklemeyle Olmuyor Bu İşler ;) Saygılar..