Düğüne Polis Baskını Dehşet Bişey :)
-
mynette gördüm haberlerde de cıkmıs belki gören olmustur damat hırsızlık cetesinin lideri düğününü polis basıyor takı töreninde adam göt oluyor polisler giriyor ekşınnn :D izleyin süper bişey
-
yazık adama ya üzüldüm şimdi :)
benimde bi arkadaşım kına gecesinde alınmıştı böyle :| çocuğun piskolojisi bozulmuştu. Hala evlenemedi :)
-
bizim türk poliside hep basmaya yarıyor :)
başka bi poka yaradını görmedim :)
-
Biraz daha insancıl davranabilirlerdi. Adamın kaçma gibi bir şansı yok zaten.
-
yalnız polisler de özel harekata gidiyorlar sanki ama bişey var ki öyle gidiyorlar kendini savunmak içindir kesin ;)
-
polisler haklı bence adamın orda kaç kişi ne gibi malzemelere sahip bilemezler.
-
olaya bak adam önce hiçbişey anlamıyo sonra birden yerde a.q bide askerlerlemi basmışlar düğünü ne garip
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Biraz daha insancıl davranabilirlerdi. Adamın kaçma gibi bir şansı yok zaten.
----------------------------
Türk polisi insanmı da , insancıl davransın.
-
Yani orda annesımı kımse o sarılırken gıdıp üstüne atlamanın mantığı ne. Tamam çıkışı beklme kaçabılır kalabalıkta ama bu adam illakı oturacak o zaman git yakala. Hiç hoşuma gitmedı doğrusu
-
Hırsızlık serefsizliktir ne insancılı kafasını gözunu kırısalarda keske dugunun ortasında.Yaptıkları az bile polisten bu tip serefsizlik yapan herkese daha cok şiddet uygulamasını temenni ediyoruz.
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------polisler haklı bence adamın orda kaç kişi ne gibi malzemelere sahip bilemezler.
-----------------------------Salon fazla kalabalık değil sanırım.