Düğüne Polis Baskını Dehşet Bişey :)
-
Hirsizlik suclusu bi adama niye insancil davranirsin ki.. gercekten hirsiz ise tabi.. öyle galibaki baksaniza adamlar her türlü ayarlamislar.. birde dikkat ediniz mi damat götürülürken sanirim silahlik var.. hani böyle omuzluk askilara takılan.. onlardan var gibi geldi bana..
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Biraz daha insancıl davranabilirlerdi. Adamın kaçma gibi bir şansı yok zaten.
----------------------------
Türk polisi insanmı da , insancıl davransın.
Boyle Hirsiz kopeklere az bile yaptiklari, goruntulere dikkat ettiyseniz siddet uygulanmamis,etkisiz hale getirme ve ust aramsi yapmislar, hirsiz bey af edersiniz efendim dugunede davetsiz geldik kusura bakmayin ama acaba bizimle merkeze kadar gelirmisiniz mi diceklerdi ? -
Zuhaaaaaaa yarıldım yaa :)))
-
PaLmiTe bunu yazdı:
ßy_c4sh bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Biraz daha insancıl davranabilirlerdi. Adamın kaçma gibi bir şansı yok zaten.
sana yazıcak cok kelime bulurdumda gayet insancıl oldugun için seninle aynı konumu paylaşmak gururuma dokunuyor-----------------------------
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Sen nesin kaç yaşında bir veletsin???
TÜRK kelimesini kullandığın yerde bu üslubu kullanamazsın...
Türk polisi Türk askeri Türk Milleti derken bir şereften halsiyetten bahsediyorsun.
O adamında ağzını burnunu kırmak haktır kimin yaptığı önemli değil.
bu yazıyı okuyan kişi sana diyorum senin bacının annenin eşyalarını çalmış bir insan olsaydı bu insan sen şefkat mi gösterirdin önce bu soruya cevap vrein abuk subuk postlar atmayın...
-
Salona bi, helikopterle özel harekat timlerini indirmedikleri kalmış:))
-
gerdekte almadıklarına şükretsin...
-
hocalar adam azılı suçlu ne yaptılarsa doğru yaptılar 19 suçtan aranıyormu$ + olarakta 4 kere falan polislerin elinden kaçmış :) haklılar sert davranmaya
-
yaw salon kalabalıktır değildir, adamla birlikte 6 kişiyi daha gözaltına almışlar ve inanıyorum o kişiler silahlıydı şimdi onlar çıkardılar polisi vurdular birini rehin aldılar ne olcak? Polis sonuna kadar haklı temizce işini yaptı çocuk ağlamış onu bile sakinleştirmiş. :)
-
la polise insalcıl davranmıyor diyenler. önce bi haberi anlayın. sonra laf atın. polisleri sevmiyor olabilirsiniz. bende sevmiyom. ama burdaki konu farklı adam şebekenin lideriymiş bilmemkaç suçtan aranıyormuş. artı polisle daha önce çatışmaya girmiş kaçmış kızı da kandırmış. valla az bile yapmışlar. iyi yapmışlar ;) kızın hayatı kurtuldu.