Dükkana Gelen Dilenciler Ve Vicdan Meselesi
-
hocam semt olarak dilenciye verdiğiniz paralarla bir orospuyu genel evden kurtarabilirsiniz gelmeyin böyle oyunlara :D
yalnizturk tarafından 04/Tem/14 12:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizim dilenciler emekli oldu sanırım. Artık uğramıyorlar. Onların yerine günde 10 defa suriyeliler geliyor.
-
kötü yol dedik , illa orospu mu olması lazım hırsız olur , torbacı olur. olur anasını olur.
-
amk. bize günde ez az 10 dilenci geliyor, patron yok diyorum ya da bende dilenciyim diyorum gidiyorlar :]
ama lakin fakat 70,80 yaşlarında bazı gözü yaşlı annelerimiz var, onları o hale düşürenlerin AMK.
oğlım allah rızası için 1 lira, kadının gözlerine bir bakıyorsun, isyan edesin var , kadının gözleri öyle ağlamaklı bakıyor ki sana ....
bu arada özellikle beyoğlu civarında abi bi lira versen yeter, çorba içiçez diyen tinercilere vermeyin.
oturun onlarla sohbet edin, çok güzel oluyor laaa :]
-
tustanbakanadam bunu yazdı
kötü yol dedik , illa orospu mu olması lazım hırsız olur , torbacı olur. olur anasını olur.
hocam verdiğiniz paranın çokluğu manasında dedim dediğini destekliyorum ama dilenciye yatırmayın parayı diyorum :D
-
Allah herkese rizkini verir kimseye acimak bize dusmez
Ben sadece yaslilara ve temiz yuzlu gordugum bayanlara para veririm.
Cingene olse yardim etmem.
Yasli oldumu kalbim sizliyor.
Yani calisabilcek biriyse vermem. Calisamicagina inandigim biriyse veririm
-
istanbulun her yeri dlenci doldu. bizimkiler yetmiyomus gibi bide suriyeden ithal ettik.
-
AKP iktidar geldiğinden bu yana dilenciye şuna buna zırnık vermedim.
-
Kardeş boşver sen yinede ver ufak tefek ver ama dedikleri gibi. Çoluğa çucığa gence değil. çol yaşlı olsun sakattada verme onlar zaten onu kullanıyorlar, sadece yaşlılara ver. Senden zengin olsalar bile ihtiyacı olana vermiş gibi olur o sen merak etme, orda istanbulun göbeğinde dileneceklerine siktirsin gitsinler memleketine hakkariye vana orda orda çalışsınlar ne gidiyorşar oraya. Aq günlüğü 40 liradan kiraz topluyacak adam bulamıyoruz adamlar beğenmiyor sonrada millet devlet bize bahmiyiiii. Diye ağlıyor
sen boşver onları sadece yaşlılara ver genç olanlara verme.
-
senden benden durumlari iyi gerek yok vermeye..