Duman Dedektörünü Devre Dışı Bırakma?
-
biz amliyathanede içerken latex ameliyat eldiveni geçirioduk hiçte sıkıntı yaşatmıyordu :)
-
MustyKTE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ben ünide okurken bizim yurtda odalardada vardı biz içiyoduk bişi olmuyodu :)
abi sen ünideyken eski modeli varmıştır bence :)
ASDFGHJKL :D
gözeneklere sakız yapıştırabilirsin hacım :)
-
Biz sigara içmek için duman dedektörünü devre dışı bırakmayı düşünelim, 14 yaşındaki çocuk gelsin nükleer füzyon reaktörü yapsın :(
-
pet bardak kullanın la
-
SpArK bunu yazdı
Biz sigara içmek için duman dedektörünü devre dışı bırakmayı düşünelim, 14 yaşındaki çocuk gelsin nükleer füzyon reaktörü yapsın :(
Google'ın temelleri bir garajda atıldı, bu deney de öyle ve daha yüzlercesi hatta binlercesi
Düşünsenize böyle karmaşık cihazlar bile bir evin garajında yapılabiliyorken bizi geri bırakanın ne olduğunu biliyor muyuz peki?
Biz Türkler bir garaj sahibi olamadıkça, arabamızı sokağa park ettikçe, kale direğinin önüne, kaldırıma araba park ettikçe bilimde geri kalmaya mahkumuz.
-
lateks eldiveni balon gibi şişir elinde havayı tut.. dedektörün ağzına yasla.. hiç bi halt çakmaz.
-
casey bunu yazdı
Prezervatif tak kesin çözüm
:D kesinlikle
-
Beyler bi konuda açıklık getiriyim sigara kullanmıyorum. Öneriler için şimdiden sağolun
-
Baracuda bunu yazdı
Beyler bi konuda açıklık getiriyim sigara kullanmıyorum. Öneriler için şimdiden sağolun
o halde yurdu yakacak bu mk :|
-
ZoRKaYa bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
o halde yurdu yakacak bu mk :|
niyeti ciddi galiba :D