Dün Çektiğim Bir Fotograf

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Madem dokununca bişi olmayacaktı, nie ucu sana dokunuyo mu diye soruyosun? = Madem sen yobaz değiLsin nie yobaz diince üstüne aLınıosun =))

Madem tartışma çıkacak ve bi sonuca ulaşamayacağız niye tartışma çıkaracak post atıosun? = Ben postumu atar geçerim kimsede karışamaz hem tartışma ortamı diye bişey yok şurada güzeL güzeL LafLıoruz ? Sen her yazıştığın kişiyLe LafLamak yerine tartışıo musun ? =))

İçkinin yasak olduğu açıkça kuran'da belirtilmiş, sarhoş deve kadar ilginç bi olayı ilk kez senden duyuyorum. Kuran benim için yeterli bir kaynak, o yasak diyorsa ben ona uyarım = İyide hoca Kuran yetersiz bi kaynak diyen mi oLdu ? + Sana uyma demedim ki ben,herkesin dini imanı kendine ben ne karışıcam yahuu =))

Akıl sağlığı mevzusuna gelince, belki de akıl sağlığım senin ki kadar kötü olmadığı için böyle birşeyi yapmıyorum, olamaz mı? ;) Senin düşüncenin tam tersi ;) = Bence akıL sağLığın benim kadar iyi oLsa yukarıda bahsettiğim gibi demediğim şeyLeri demiş gibi göstermezsin,söyLediğim tek keLime "Yobaz" bunun haricinde sana dokunanı anLamadım ama nasıL abbas bi keLimeyse baya bi dokunmuş hoşuma gitti =)

Senin kafan gerçekten iyi yaa :D

1-Sen ilk cümlende açık açık "Yobaz değilsen alkol kullanabilirsin." diye bi önerme yaptın. Ben de alkol kullanamam o zaman sen bana "yobaz" demiş olursun.

Yani ben kelimeyi üzerime alınmadım, sen açık açık benim zihniyetimdekilere yobaz dedin zaten..

2-Madem tartışmıyoruz, niye sürekli karşılıklı bi atışma var.. tartışma illa kavga şeklinde olmak zorunda değil, sen görüşünü savunuosun ben de savunuyorum dolayısı ile tartışıyoruz ;)

3-  "Sana uyma demedim ki ben,herkesin dini imanı kendine ben ne karışıcam yahuu =))"

Ben uyunca yobaz oluyorum ama, az önce kendi ağzınla söylemedin mi bunu :)

4-Akıl sağlığım yerinde ve cümlenden açıkça benim zihniyetime yobaz dediğin anlaşılıyo zaten ;)

Neyse efendim, bundan sonra post atmicam bu mevzu ile alakalı, üste çıkan sen ol önemli değil vesselam... =)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

Senin kafan gerçekten iyi yaa :D

1-Sen ilk cümlende açık açık "Yobaz değilsen alkol kullanabilirsin." diye bi önerme yaptın. Ben de alkol kullanamam o zaman sen bana "yobaz" demiş olursun.

Yani ben kelimeyi üzerime alınmadım, sen açık açık benim zihniyetimdekilere yobaz dedin zaten..

2-Madem tartışmıyoruz, niye sürekli karşılıklı bi atışma var.. tartışma illa kavga şeklinde olmak zorunda değil, sen görüşünü savunuosun ben de savunuyorum dolayısı ile tartışıyoruz ;)

3-  "Sana uyma demedim ki ben,herkesin dini imanı kendine ben ne karışıcam yahuu =))"

Ben uyunca yobaz oluyorum ama, az önce kendi ağzınla söylemedin mi bunu :)

4-Akıl sağlığım yerinde ve cümlenden açıkça benim zihniyetime yobaz dediğin anlaşılıyo zaten ;)

Neyse efendim, bundan sonra post atmicam bu mevzu ile alakalı, üste çıkan sen ol önemli değil vesselam... =)

İyide sende kendi ağzınLa söyLedin ben senin gibi tekiL bi şahısa yobaz demedim ki o tür zihniyete dedim.

2. Sen haLa tartışıyoruz diyosun ama ben LafLamaktan öteye gitmedim senLe,sen kendi söyLedikLerinLe kendi kendine tartışıyosun :))

3. Benm söyLediklermi çürütmek için iLLa uymuş gibimi yapıcaksın veya gerçekten aLt etmen için uyman mı Lazım ?;)

4. GüzeL arkadaşım ben zaten senin şahsiyetine yobaz demiyorum bi geneLLeme yaptım orada YOBAZ dedim baktım miLLet kendini beLLi etmeye başLadı =)

Son oLarak post atıp atmaman sana kaLmış LafLıoruz şurada can sıkıntısı işte hem böLe bi mevzuda üste çıksam noLcak çıkmasam noLacak tartışma biLe değiL bu dediğim gibi LafLıoruz =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta
    wegeta's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bundan daha küçük bi çocuğu görmüştüm bi köy düğününde 1 birayı rahat içiyodu

hatta bazı zamanlar rakı bile içiyomuş tabii aileden kaynaklanan bişey baba ayyaş dede ayyaş

düğün sonunda baktım gece 1 gibi çocuk zom olmuş dedesi sırtına almış ewe götürüyodu...

ölüm seni yanıltmasın...bir düşün yaşayanları alnını korkusuzca kaldır kimin yanındasın,yerin neresi ve senin en çaresiz anında tek silahın nedir? :CHE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:
    Tyler_Dayi bunu yazdı:
    anası içiyodur belki :/
    Gözümün önünde yudum aldı ama annesinin :l

bişiy olmaz bea bende rakı içerdim mesela ufaklıkken, ama dozunda içerdim :/

edit: hem içsin boşver mikropları öldürür :F

Çok doğru. Çocuk mikrop ya hani...

...........................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    ya ne var bunda ağaç yaşken eğilirmiş...

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı:
    şopar dai bunlar
    bende ilk görüşte bunlar şopar dedim:)) tiplerden anlaşılıyo

neyse ne laannn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    bira göbeği bile yapmış aslanım :D

AMD Rulezzz =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Şopar değil roman diyelim daha güzel olur.Kuruçay tepecik freestyle :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    bunlar da ana mı arkadaş yaa ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çingene fuarı :/ böyle sahne olasılığı normaldir (:

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 10032 Toplam Mesaj: 88