Dün Çektiğim Bir Fotograf
-
Hoca bizim yien var 5 yaşında kırmızı şarap biz yavaş yavaş içerken 3. 4. içiyo :D
-
Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|
+ Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm :)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
anası içiyodur belki :/
-----------------------------baska bır ıhtımal dusunemıyorum dayı
-
benimde bir tanıdığım vardı , oğlu 4 5yaşlarındaydı yemin ediyorum üst üste iççem diyo alıyor birayı rakıyı şarabı ne bulursa içiyor :) diktimi bardağı bi dikiş yaratık gibiydi :D:D:D
sonra tabi kafa güzel elemanda :D
-
açıkcası şaşırmadım.Normal geliyor artık.7 yaşını geçsin o polislere taş atmaya başlar.13 yaşından sonra monotof kokteyli 18den sonrası belli.
ya da eğitimli biri gelir yanlışını gösterir o da bırakır.
Ama ayıp ve yazık.Oradaki kadın nasıl: ben onun annesiyim diyebilir?
-
Nefes alma , efes al ;)
-
meyve suyudur hocam o tatmin olyordur :D zaten ergenliğe girmemiş allah affeder sıkma canını
-
ali_rock bunu yazdı:
-----------------------------açıkcası şaşırmadım.Normal geliyor artık.7 yaşını geçsin o polislere taş atmaya başlar.13 yaşından sonra monotof kokteyli 18den sonrası belli.
ya da eğitimli biri gelir yanlışını gösterir o da bırakır.
Ama ayıp ve yazık.Oradaki kadın nasıl: ben onun annesiyim diyebilir?
-----------------------------
Küçüklükten alıştırıyorlar işte ne güzel :l -
başbakan olacak çocuk vallah Allah nazardan gözden saklasın...
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|
+ Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm :)
-----------------------------Bunun yobazlıkla alakasını anlayamadım..
Neden Allah'ın emrine uyduğu için bi insan YOBAZ olarak nitelendirilir ki? Kaldı ki herkesin inancı kendine, niye insanları rencide ediyorsun..