Dünden Bugüne Hack Platformları Ve Türkiye‘De Hack.
-
TurkHackTeam'i pazar ekinde okuduktan sonra tüm hack içerikli siteleri takip ediyordum.
O zamanlar Barbarity vardı erne admindi ilk modluğumuda orda yapmıştım.
Hatta hacker_onur benden sonradan gelmişti bu gruba o hack öğrenmişti ben öğrenememiştim yıllar sonra konuşmuştuk :D
Hatta birisi foruma küfür etmişti erne şimdilerde pc hack diye geçen paylaşım açığından pcye veya modeme telnetten giriyordu videoya alıp foruma koymuştu yeşil bi teması vardı.Düşünün taaaa o zamanki bilgiler hala paylaşılıyor şaka gibi :)
O sıralar herkes phpBB'nin cookie açığından index atardı :D
Sonra Dengesizler vardı.
Biyosecurity vardı.
En çok takip ettiğim sitelerden biride SpyGrup'du :) şuanda konuştuğum abim Kruis'i zamanında çok takip ederdim.
THSGroup vardı o zamanlar cd satıp milleti dolandırıyordu sonra Ayyıldız Team'le arası açılmıştı.
O zamanlar İmhatimi ilk açıldığında çok popülerdi önüne gelene index basıyolardı.Hatta polat modlarına giriyolardı.
Rooting Sabotage Forced diye bir grup vardı.
Starhack vardı beğenmiyordum.
Jawnax diye bi yer vardı CW'yi hacklemişti.
Tithack vardı redline vardı hatta asp siteleri vardı redline şu şu şu açıkların kapatıldığını söylüyordu sitesinde.
Hackhaber vardı ilk hack haber sitesiydi hatta ankette en iyi hackerlar arasında PatrioticHackers seçilince banner'ını siteye koydu diye hackhaberde sempatizan ilan edilmişti.
Redhack vardı hala bulunamayan.
hey gidi hey..
-
Vay vay konuya bak :)
Deniz gibi benmde bulndugum ayrıca sempatizanı oldugum grup Biyo'ydu herzaman.
Yönetim kadrosunda 1 tane ezik adam bulamazsın, hepsininde ayrı bi özelliği vardı sanal dunyada.
Kac senedir bu işin içindeyim bu konuda hem adamlığı hemde bilgisiyle gönlümde taht kurmuş çoğu insan burdaydı..
Liz0zim, erne , 'tq , crackers_child , korsan , tr_ip ( yavsaaak :D ) , entrika.
Edit : Eklemek gerekirse bi ara SecretHackers vardı, Secretlyx i tanrım bi tek. -
aynen netdevilz akar ilk olarak gelelim herkesin bir ara hayranlıkla baktıgı ve saygı duydugu NetDevilz'a. neler yaptılar ? aslında buna "neler yapmadılar ki ?" desek daha dogru olur. ICANN & Vodafone & Interpol & RedTube & XSSED & SavSak & xHamster & SourceForge & HackHell & 1923Turk & cw'nin yöneticilerine ait siteler.. benim su an aklıma gelenler bunlar. alanında marka olmus siteleri hacklemeyi basardılar. yönetim her zaman aynıydı, hic degismedi : ZeberuS & GeCeCi & MiLaNo & KinSize & Madtoxic & The_Bekir & SerSak & h4ckinger ben bu adamlara saygı duyar, onları ayakta alkıslarım. "deface nasıl olur ?" sorusuna "iste böyle olur !" cevabını hakkıyla verdiler.. onlar hakkında yazılacak cok sey var aslında..
-
bir ara birileri fifaya index atmıştı kimdi onlar starhack falan gibi birşey diye hatırlıyorum.
-
konudan anladıgım tek sey ne biliosun cok sonra katılmıssın sen bu dünyaya :)
cehennem nerde spymastersnake nerde cigicigi nerde oradaki adminler senin bu yazdıgın adamları 3 carpar 4 e böler bea dostum ya :S
orhan pamuk hack cigicigi.
tarkanın daha cıkmayan albümlerinin nete düşmesi cigicigi
kurtlar vadisinin senaryoları cekilmeden nete düşmesi gine cigi digerleri ne yapmıs forumun tekinden buldugu proıgramla hack yapmıslar bilmiorum mesela tbt de holyone tbt holyzone crx li bi sey vardı bu adamlar neler yapmıs crx bildigim kadarı ile microsofta index atmıstı die hatırlıom
http://www.youtube.com/watch?v=z38Tv-GH_6k
eee bu kadar profesyonel adam varken sen amatör ligi saymıssın bence...:(
-
çok boş muhabbet. ayrıca gerçek anlamda bilgili adamlar yerine harbiden çoluk çocuk yazmışsınız. -genel olarak-
-
bu arada gece yorum yazarken eklemeyi unuttum. Eno7 en son bildigim kadariyla Google Turkiye'deki calisiyordu. var mi bi bilgisi olan gencler?
-
jawnax ı da unutmamak lazım
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
çok boş muhabbet. ayrıca gerçek anlamda bilgili adamlar yerine harbiden çoluk çocuk yazmışsınız. -genel olarak-
-----------------------------katılıom.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------konudan anladıgım tek sey ne biliosun cok sonra katılmıssın sen bu dünyaya :)
cehennem nerde spymastersnake nerde cigicigi nerde oradaki adminler senin bu yazdıgın adamları 3 carpar 4 e böler bea dostum ya :S
orhan pamuk hack cigicigi.
tarkanın daha cıkmayan albümlerinin nete düşmesi cigicigi
kurtlar vadisinin senaryoları cekilmeden nete düşmesi gine cigi digerleri ne yapmıs forumun tekinden buldugu proıgramla hack yapmıslar bilmiorum mesela tbt de holyone tbt holyzone crx li bi sey vardı bu adamlar neler yapmıs crx bildigim kadarı ile microsofta index atmıstı die hatırlıom
http://www.youtube.com/watch?v=z38Tv-GH_6k
eee bu kadar profesyonel adam varken sen amatör ligi saymıssın bence...:(
-----------------------------
sizin anlamadıgınız nokta ben oraya defacer gruplarını yazdım. genel anlamda "hack" icin is yapanları yazmadım. biz de biliyoruz cehennemi, cigicigi'yi, spymastersnake'i. o yüzden bosuna bana cömez muamelesi yapmaya calısmayın :)
bu yazdıgım adamları 3'e carpıp 4'e bölecek olan kisileri de baskaları gömdü sanal topraga. bu alemde tanımadıgım konusmadıgım tek adam yok. bakın en sona "daha anlatacak cooook sey var" dedim, iste o cooook anlatılacak seyler su an bana niye yazmadın diye fırcasını attıgınız gruplar. neyse herkes kafasına göre nasıl olsa kimseye bi bok begendiremezsiniz.
@cracker
Yani Bu açılan konu bile aslına bakarsan çok özenti vari bir konu. En azından Türkiyedeki hack geçmişini sen değil, bırak Holyone açıklasın. Ustalarına müsade et.
o zaman söyle de HolyOne'a, o acıklasın. sana ne amk ben kendime göre acıkladım hocam kafan mı iyi senin ? |: bi boku begendigini görmedim senin de, cok biliyorsan sen acsaydın. illa bi konu daha mı acayım cehennem & cigicigi icin ?
bu saydıklarıma coluk cocuk diyenler sanırım zone-h liderleri veya onlarda hic farkedemezdigimiz cevherler var, NetDevilz'la Biyo'yu begenmediklerine göre. komiksiniz.
iste böyle de bi olay var kimse kimseyi begenmez. adam ICANN'i ınterpolü hackledi diyorum "bunlar coluk cocuk" diyor. bok atmada son nokta. kimseyi tutmuyorum ben, bu grupların icerisinde de yer aldım isteyen istedigini der ama isini yapan adama da cocuk demeyin ayıp. evet o adamlar belki asp & php'yi sizin gibi bilmez ama hedef site nasıl hacklenir siz de bunu o adamlardan iyi bilemezsiniz ki benim konuyu acarken vurgulamak istedigim nokta buydu. cehennem veya türevi siteleri alanları farklı oldugu icin almak istemedim yoksa cok uzayacaktı konu.